Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ben sana ne dedim buluşma konusnda aksilik yok onumu diyonuz aman zaten yaşlıyım ne dediğinizde anlamıyom ben yaa sen msn ini niye açmıyon bakiim dilooooooklava:

Kız eve gidice düşüp uyuyorum mirmirmirmir
Dediğim gibi iş yerimden de girilmiyo.
Senin için bugün uyumadan bi msnye bakacam :))

anam ben gidem bari kimse meni özlemmeiş byy o zaman hıhı:umursamaz:senağlama

yaa ben ömrü hayatımda yaz ortasında bu kadar soğuk görmedim. kat kat kazaklarla kahvaltı yaptık :s
sensim güle güle. bugün yine sohbet edemeyecez desene
melony sen hangi bölüm mezunusun? vekil öğretmenlik yaptım demişsin
ayşe hoşgeldin. gitme hemen :)

slm melony sen yenisin galiba hoşgeldin aramıza.......ben epeydir yokum buralarda 20 gündür hastayım uf olduda bana offfffffff daha dün akşam gittim acile yinesenağlamasenağlamasenağlama

slm tatlım oğlum uyanan kadar burdayımm

selam.vereliniortak
slm şekerim

tamam bak eger ben gelirim sen olmazsan nolcak :)
Not bırakırım uğradım yoktunuz diye kaydirigubbakcemile3

denizim ben erciyes iktisat mezunuyum 2001 de mezun oldum kayseride kayseriparkta çalıştım birbucuk yıl sonra allah buradan kısmet etmiş alanyalı biri ile evlendim bekarlara tavsiye akdeniz erkeeği bulun:lepi:hihoyyyt

neyin var ayse geçmiş olsun.
Anam bugün melonim trip yapmıyo yerini ayse aldı ne selamını görmedik diye trip atıyon be

akdeniz erkeğinin özelliği nedir bacım? ben geç kaldım heralde:)))))

denizim ben erciyes iktisat mezunuyum 2001 de mezun oldum kayseride kayseriparkta çalıştım birbucuk yıl sonra allah buradan kısmet etmiş alanyalı biri ile evlendim bekarlara tavsiye akdeniz erkeeği bulun:lepi:hihoyyyt

Çok anlayışlı oluyolar demi zemuszemus
Benden geçtide bendeniz bacıma bulalım akdeniz erkeği kaydirigubbakcemile3

neyin var ayse geçmiş olsun.
Anam bugün melonim trip yapmıyo yerini ayse aldı ne selamını görmedik diye trip atıyon be
yok kız trip yaptğmdan değil nazım size geçiyoda ondan...bide aylardır görüşmüyoruz uf oldum dr bronşit dedi offf bide dün ateşliydim boğazım ağrıııı(((

hmmmm..........bugün bizim evlilik yıl dönümüz 2 yıl oldu evleneli......iç anadolu erkeğiyle evlendimsırnaşık şeyhiç beklemedğim bi anda sürpriz yaptı çokk güsell bi yüzük almış kocişim saolsunnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

melony benimde hep hayalimde var zaten antalyalı biri ile evlenip oraya yerleşmek :)
seni görünce hayallerim debreşti yine :)
bide tavsiye ediyosan daaha çok hayal kurayım o zaman :)
ama ben nasıl bulacam ki kayseride antalyalı birini

Daha nice yıllara opuyorumnanaktan
Ula bende evlensemde yıldönümü kutlasam bee

akdeniz erkeğinin özelliği nedir bacım? ben geç kaldım heralde:)))))

bizim odrdaki erkekler gibi höthöt deiller birde anacı deiller geneli karılarına bağımlı öle bizim ordakiler gibi illa gitcen gelcen demiyolar daha yumuşaklar ben kayseriye gidip gelmeye o evi temizler mesela muutfağa girip yemek yapıyolar tek benimkine has deil bu geneli öle hani vardır muhakkak.. bide karılarının dizinin dibinden ayrılmıyolar walla

burda bekar çok eşimin akrabaları diyo zaten kayseriden senin gibi kız bulsak diyee bide adetlerimizde çok benziyoo fark yok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…