• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYSERİDEKİ KADIN DOGUM DOKTORLARI HAKKINDAAA BİLGİSİ OLAN

Baby44

SAĞLIKLA BÜYÜ MELEĞİM
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
567
221
103
34
MERHABA BAYANLAR KAYSERİDE ,İLGİLİ İŞİNDE İYİ ,KADIN DOGUM DOKTORU ARIYORUM KAYSERİDE İKAMET EDEN YA DA BURADAKİ DR LAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA
BASINIZDAN GECEN OLUMLU OLUMSUZ TECRÜBELERİ PAYLASIRSANIZ EN AZINDAN BİLGİLENİRZ BELKİ BENİM GİBİ İYİ BİR DOKTOR ARAYANLARDA VARDIR İÇİNİZDE

ÖZEL DEVLET FARKETMEZ BAY-BAYAN OLMASIDA ÖNEMLİ DEGİL SADECE İLGİLİ VE İŞİNİ İYİ BİLMESİ ALANINDA BASARILI OLMASI KAFİ

Benim üçüncü doğumum olacak bu inşallah. Üçüde aynı doktorda oldu. Kontrollerim ve doğumum , erciyes has. Nuray emeklioğlu doktorumm...
yukardaki arkadaşın dediği gibi doğumevinde de fatma kutlusoy var çok tatlı ilgili bir doktor ben memnun kalmıştım.

Benim üçüncü doğumum olacak bu inşallah. Üçüde aynı doktorda oldu. Kontrollerim ve doğumum , erciyes has. Nuray emeklioğlu doktorumm...
yukardaki arkadaşın dediği gibi doğumevinde de fatma kutlusoy var çok tatlı ilgili bir doktor ben memnun kalmıştım.
Masallah bizede nasip olur tez zamanda ins.gebelik yok bende suan birz zorlu olcak sanirim kontrolerim icin surecin saglikli ilerlemesi icin dr onemli oyuzde iyi bi dr la devam etmk istiyrm tektende oylesine arastrmadn aytul hanima gitmstim icim rahat etmedi aylar sonra kivanc beye gittim birz ilgisizdi sanirim hamilelere daha cok odaklaniyrlar

Masallah bizede nasip olur tez zamanda ins.gebelik yok bende suan birz zorlu olcak sanirim kontrolerim icin surecin saglikli ilerlemesi icin dr onemli oyuzde iyi bi dr la devam etmk istiyrm tektende oylesine arastrmadn aytul hanima gitmstim icim rahat etmedi aylar sonra kivanc beye gittim birz ilgisizdi sanirim hamilelere daha cok odaklaniyrlar
İnşallah gönlüne göre olur canım.
Maddi durumunuz iyiyse çok iyi profesörlerde var. Erciyes üniv . Ve özel muayenehanelerinde ama dediğim gibi maliyetli olabilir...
Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah .

İnşallah gönlüne göre olur canım.
Maddi durumunuz iyiyse çok iyi profesörlerde var. Erciyes üniv . Ve özel muayenehanelerinde ama dediğim gibi maliyetli olabilir...
Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah .
Tesekkur ederim erc.uni hic gitmedim dr larida simdiye kadar tekden ve acibademe gittim

Nuray emekliogluna bnde gdiyorm 16 haftalk gebeyim dha ilk gttim kontrolume ona başkasına gdiyordm memnunklnafm nuray hanımı arastrdm dogumyda onda ypmayi dusuyorum nasil doktor dizce doğumunu yapan varmi bska doktea gdemem cok arasttrdm iyi diolr biride kotu dio korkutuolar szce nasil

Merhabalar; Kayseri'ye Yeni taşındık sayılır. 8 ay olacak. 4 yaşında bir kızım var. İkinci çocuguma gebeyim. 7-8 haftalık. İnternette dolaşırken Kayserideki kadın doğumcu bakıyordum. Bayan Kadın doğumcu kimi Tavsiye edersiniz? tecrübeleerini paylaşacak birileri var mı:)

Back