• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de zirkonyum kaplama için doktor tavsiyesi

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
Arkadaşlar benim ön dişlerimde çarpıklık var ve hep rahatsız olmuşumdur, rahatça gülebilmek istiyorum artık. tel tedavisi mümkün biliyorum ama daha önce yaptıramadım şimdi de istemiyorum, çok uzun bir süreç o yüzden tercih etmiyorum. burdan araştırdığım kadarıyla zirkonyum kaplamayla da dişlerin görünümü düzeltilebiliyormuş. pek bir bilgim yok, lamine kaplama gibi dayanıksız bir uygulama mı yoksa ömürlük mü? aklıma takılan sorulardan biri bu, dişlerimi bir süre sonra tamamen kaybetmek istemem. yaptıran arkadaşlar varsa fotoğraflarını buraya ekleyebilirler mi fikir sahibi olmam için. ve tedavi sürecini anlatabilirseniz sevinirim.

Birde aranızda zirkonyumu Kayseri'de yaptıran arkadaşlar varsa kime yaptırdı ne kadara yaptırdı bilgi verebilir misiniz? :116:

süreç şöyle işliyor , kim ne kadar yapma etme dese de gidip yaptıracaksınız. garip bir psikoloji kesim bittikten sonra anestezi geçemeye başlayınca aynaya bakıcaksın ne yaptım ben diceksin. hayatının pişmanlığı olacak. asla geri gelmeyecek. dişlerin güzel olacak gülüşün parlak olacak ama asla eskisi gibi konforlu rahat ısıramayacaksın , konuşmanı sıkacak. çok memnunum yazmışlar tavsiye etmişler ama hiç biri gidip 1 tane daha dişini kestirmez bir daha asla. çok üzüldüm kafa yordum aradım sordum. tel tedavisi kompozit dolgu ile yapılamayacak diş kırık çürük çarpık yokmuş. bunu kendinize yapmayın yol yakınken vazgeçin. SARI ÇÜRÜK ÇARPIK DİŞLERİM GÖRÜNMESİN DİYE GÜLEMEMEK , 25 YALINDA SAHTE TAKMA DİŞLERİM GÖRÜNMESİN DİYE GÜLEMEMEKTEN 1000 KAT DAHA İYİDİR

Back