Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala aranıyor.........
merhablarr canımm dedıgın kırıtarlere cokk uyuyorum ama keske esım ııızın verse hep dusundum bu ısı ama baskasının evıne gıtmek uff esımızın vermeskı( daha once hıc bakmadım yanı ablamın cocukları,eeltımın cocukları,görumcemın cocukları dısında, ama aram cokk ıyıdır keske farklı olsaydı ve evımde baka bılseydım hem ınsallah bulursun keske dıyorum sadece cunku bende belsınde oturuyorum 24 yasındayım ev hanmıyımmm henuz bebegım yok:))genede cevremde arayan olursaa sana yardımcı olurum cunku bebek bakmayı cok ıstıyorum ve cevremde baktıracak yok genelde anneane yada babanne lerı bakıyor
55:
eşine bir sorsan canım gerekirse tanışırız. hem eşim hem ben etrafımızdan sevilen insanlarız iş yerinden de sorabilirsin.
eşim de çok dikkatli biridir, eve gelen misafiri rahatsız etmek istemez hiç. 3 yıldır ayda bir evime temizliğe gelen kadın var mesela daha eşim onu görmüş o da eşimi görmüş değildir. o gelince rahatsız etmemek için hızlıca hazırlanır çıkar. neyse eşin yeşil ışık yakarsa detayları konuşuruz.
ben neden evime istiyorum onu da açıklayayım: öğretmenim ama doğumdan sonra çalışmayacağım ücretsiz izin alacağım. yani ben de evde olacağım. hem sadece çocuk bakımı için değil evde de yardımcı olsun diye istiyorum. doğuma bir aydan az kaldı. işleri yapmakta ve kızımla oyunlar oynamakta zorlanıyorum.
teşekkür ederim canım. Allah senin de benim de gönlümüze göre versin