• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kayseri'de önerebileceğiniz dr. var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

minik_mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
514
62
98
Arkadaşlar benim saç derim kızardı ve kaşınıyo, aynı zamanda aşırı dökülme var.Kayseride bana önerebileceğiniz doktor varmıı?

CAnım ACİLLL dermotoloğa git acil seboreik dermatit vardır (egzama( strese bağlı yoksa bütün saçların kopar hepsi dökülür ve git hemen clear for men blue al mavi toplu olanı ferahlatır kaşıntını giderir bendede vardı geçen yıl bütün saçlarım koptu hemen acilen doktora git artı vitamin takviyeside verebilir. sakın başınıda kaşıma tırnaklarına dikkat et temiz olsun enfeksiyon bile kaparsın. bana doktor kendi söyledi.acilen git .ve ayrıca aktara git şahtere otunu al günde 3kez iç içerden kesecektir. acil şifalar.

Egzema

50'şer gr. şahtere, yavşan otu, ısırgan otu, kurtpençesi, mersin yaprağı, at kuyruğu ve karakafes, 4 litre suda 5 dakika kaynatıldıktan sonra soğutulup süzülür. Yemeklerden önce bir fincan içilir. Ayrıca, 30 gr. tereyağı (tuzsuz), 20'şer gr. ardıç katranı, bal ve 10 gr. kına, karıştırılılarak krem yapılır ve sabah-akşam yaralara sürülür. 3 ay kullanılmalıdır.

Etki ve Kullanım:
Karaciğer hastalıklarına, sarılığa, uyuz ve egzamaya, idrar söktürmeye, kanı temizlemeye, basura, damar sertliğine, vücuttaki toksinlerin dışarı atılmasına, safra kesesi ve sindirim sistemi rahatsızlıklarına ve cilt hastalıklarına faydalıdır.

CİL ŞİFALAR DİLİYORUMMMM

Son düzenleme:
ayrıca saçını hergün yıka ve yağlanmasına izin verme ,domates,peynir bu dönemde yeme,kahve,kola içme bunlar egzamayıa zdırıyor ve stresten uzak dur canım.

saçını sls içermeyen ürünlerle yıka canım, ayrıca kahve, boyalı yiyecekler, parabenli ürünlerden uzak dur, dermatolog tavsiyesine uy, acil şifalar...

canım çok geçmiş olsun. Doktor Alper Baygın'a gitmeni önerebilirim alanında çok başarılı bir dermatologtur

teşekkürederim kızlar gıttım bı doktora ve hıc bısey soylemedı!vıtamınım mıneralım ıyımıs bı sampuan verdı, ıkı gune bı yıka dedı :20:

bu doktorlar hepmi böleee..
yerlerinden bile kalkmıyolar az vitaminin eksikse 3,5 bile eksik olsa dayıyolar vitamini şampuanı yolluyolarrr
beee adam bak bakim bişe varmı yada sor sivilcen yağlanma varmı diye.
ne zamandır var yada ne zaman bu sorun oldu..
yok yaa yokk helaliylee mesleiğini yapan bulana kadar arıcas..
ben başka doktoroda gidicem adam 2 tahlil yapıyo git 6 ay kullan diyoo insan ayda 1 15 günde bir gel kontrol edelim der gidişata bakalım yok anacım yok..

Son düzenleme:
Back