Merhaba ben de karin germe ve protez istiyorum bir cok yerle görüştüm ama özel hastaneler de genellikle, Fiyat ne kadar kombine ameliyatta paylaşabilir misiniz27 gun önce karın germe ve meme dikleştirme oldum üniversıte hastanedesınde yatırmak ısteyen arkadaslar varsa sormak istediklerinizi sorabılırsınız
Mrb protez meme diklestırme liposuction karın germe 3 gun hastanede kalma ozel odada kaldım ben sgk karsılamıyor bu ameliyatı toplamda 14 bıne mal olduMerhaba ben de karin germe ve protez istiyorum bir cok yerle görüştüm ama özel hastaneler de genellikle, Fiyat ne kadar kombine ameliyatta paylaşabilir misiniz
Fiyat cok.iyiMrb protez meme diklestırme liposuction karın germe 3 gun hastanede kalma ozel odada kaldım ben sgk karsılamıyor bu ameliyatı toplamda 14 bıne mal oldu
Aynen fıyat uygunFiyat cok.iyi
Nerde oldun yaa ben şok aşırı uygun şehir neresiMrb protez meme diklestırme liposuction karın germe 3 gun hastanede kalma ozel odada kaldım ben sgk karsılamıyor bu ameliyatı toplamda 14 bıne mal oldu
Kayseri üniversite hastanesiNerde oldun yaa ben şok aşırı uygun şehir neresi
27 gun önce karın germe ve meme dikleştirme oldum üniversıte hastanedesınde yatırmak ısteyen arkadaslar varsa sormak unib
Maliyeti ne kadar universite hastanesinde hu islem canim27 gun önce karın germe ve meme dikleştirme oldum üniversıte hastanedesınde yatırmak ısteyen arkadaslar varsa sormak istediklerinizi sorabılırsınız
Bende 15 gün oldu meme dikleştirme ve karın germe27 gun önce karın germe ve meme dikleştirme oldum üniversıte hastanedesınde yatırmak ısteyen arkadaslar varsa sormak istediklerinizi sorabılırsınız
Ne kadar süre sonra dik yuruyebildijiz27 gun önce karın germe ve meme dikleştirme oldum üniversıte hastanedesınde yatırmak ısteyen arkadaslar varsa sormak istediklerinizi sorabılırsınız
Omer Berberogluna oldum. Dediğiniz doktoru tanimiyorum.Hangi Doktorda ameliyat oldunuz acaba Teoman Eskitaşcıoğlu hakkında bir bilginiz varmı özelde
merhaba agrilarin cokmuydu kaç gün sürdü hangi doktor yapti27 gun önce karın germe ve meme dikleştirme oldum üniversıte hastanedesınde yatırmak ısteyen arkadaslar varsa sormak istediklerinizi sorabılırsınız
merhaba hangi doktora oldunuz acaba ben de lipo olmak istiyorum:) Sevgiler27 gun önce karın germe ve meme dikleştirme oldum üniversıte hastanedesınde yatırmak ısteyen arkadaslar varsa sormak istediklerinizi sorabılırsınız