• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de KPSS iin nereceiniz dershane var m?

oNcA

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.168
12
358
44
2010 kpss bye gireceğim ve dershane arastırıyorum... bu yıl sınava girenlerden varsa kayseride dershaneye gidenler, paylaşabilirlermi??

canım ben geçen yıl seviye ders gittim.kadro fena değil.sonuçta ben atanamadıım.kolay gelsin şimdiden

tesekkur ederim kızlar... bende kayseribilğiyle görustum...nasıl bilmiyorum ama heralde oraya gideriz

merhaba arkadaşlar...
ben de kpss ye hazırlanacağım ama dersaneye gidip gitmemek konusunda kararsızım
dersane fiyatları nasıl????

ben gitmedim arkadaşlarım açıya gittiler memnunlar seviye ve bilgiye de iyi diyolar

Bilgi Eğitim Kurumlarını tavsiye ederim.Özellikle tarih hocasından çok memnun kalırsınız

Ben adaya gitmiştim iş yerime yakın diye sonuç olarak verdiğim paraya da gecen zamanımada yazık ettim :delphin:
Zaten dersane de kapanmış :sinifsinif:

arkadaşlar ben araştırdım özel bil dersanesini düşünüyorum bende kadro olarak iddalılarmış öyle duydum etraftan fiyat konusundada diger dersanelerden fazla...
diger derzneler 600-750 arası taksitli fiyatı bil 900 diyo peşin 800 ben orayı düşünüyorum....okadar hevesliyim ki sönmezse bu hevesim yaparım bişeyler sanki :)

arkadaşlar ben araştırdım özel bil dersanesini düşünüyorum bende kadro olarak iddalılarmış öyle duydum etraftan fiyat konusundada diger dersanelerden fazla...
diger derzneler 600-750 arası taksitli fiyatı bil 900 diyo peşin 800 ben orayı düşünüyorum....okadar hevesliyim ki sönmezse bu hevesim yaparım bişeyler sanki :)

merhaba güldenn senin 2 yıl önce yaptıgını ben bu yıl yapcam inşallah hummalı bi şekilde dersane araştırıyorum yönlendirebilir misini beni aceba :)

Back