kayseride kadın doğum uzmanı önerebilirmisiniz ?çok kararsızım

kyseri38

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
41
2
16
Kayseri
1.5 aylık hamileyim haftaya kontrllerim başlayacak ama karar veremiyorum aynur simuru düşünüyorum dünya hastanesinde çok kararsızım

Canim ben dogum yapali 50 gun oldu doktorumdan ve hastaneden cok memnundum acibadem mesut kaymandi doktorum ve cok ama cok memnundum bu doktora gitmeni öneririm

acıbadem braz pahalı galiba gerçi orayı hiç arastrmadım cnm çok kararsz kaldım yaa sanada hayrlı olsn bebeğin :) darısı başıma birde oraya bakarım olmazsa

Evet canim biraz pahali ama mesut bey memaroil hastanesine gecmis zaten ama birde huma da cahit bey var oda o cok ii doktor istersen ona git :)) bi bak bakalim

tsk ederim canım :) aynur hanımdan vazgectim şimdi hüma düşünym dr bakalım kısmetimde neresi var ?

Erciyes Kartal Hastanesi Opr. Dok. Zeki Yılmaz 'ı öneririm . Biz de çalışmalara yeni başladık önce bayağı bi tedavi gördüm gebeliğe hazırlık yaptık,enfeksiyon felan filan 4 ay sürdü tedavm. Artk 2. kez deneyecz olur işallah :) ilki normal yoldan ama stres yapınca adet düzensizliği sebebyle başarılı olamadık şimdiyse ilaç tedavisi yapıyorz bekliyz bakalm inşallah olur bu arada doktorumuzdan çoğu kişi memnun ben de öneri üzre gittim hem iyi biri de kendisi sağolsun , hocamızdan daha önce de Hüma ya gidiyordm bi daha uğramadım bile :)) orda hsg olmuştm çok yandı canım ne biliym soğudm ordan bidaha gitmedm bi araştır ya da git görüş kendisiyle inşallah iyi sonuçlarn olur . . . :) :) :)
Vay be şunun şurasında 1 oruç kaldı son kez sahur yapcaz Şimdiden Hayırlı Bayramlar . . .

inşallah çalışmalarınız olumlu sonuç verir canım
benim tercihim bayan doktor. zeki beyi duydum ama maalesef.
ben hsg çektirdiğimde de çok canım yanmıştı ama şehir dışında çektirmiştim ben aman Allahım neydı ooooooo
evet bu gün arife yarın bayram çok şükür .
iyi bayramalr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…