Acıbadem de bi doktor var adını hatırlamıyorum ama erkekti eşimin kuzeni bakire değildi yaklaşık 5 6 ay oldu evleneli ve kocası mahremiyet ve bekariyet te çok önem veriyordu o da araştırmış acıbademde bi doktor bulmuştu düğünden 1 hafta kadar önce birlikte gittik ameliyat oldu ilk gece kanaması olmuş eşi de hiç şüphelenmemiş şimdi mutlular ama işlemden sonra düğüne kadar çok dikkat etti sıcak duş falan almadıÖnerebileceginiz doktor varmı geçici kızlık zarı için kesin sonuç verebilecek
Doktorun ismi neydiA
Acıbadem de bi doktor var adını hatırlamıyorum ama erkekti eşimin kuzeni bakire değildi yaklaşık 5 6 ay oldu evleneli ve kocası mahremiyet ve bekariyet te çok önem veriyordu o da araştırmış acıbademde bi doktor bulmuştu düğünden 1 hafta kadar önce birlikte gittik ameliyat oldu ilk gece kanaması olmuş eşi de hiç şüphelenmemiş şimdi mutlular ama işlemden sonra düğüne kadar çok dikkat etti sıcak duş falan almadı
Öğrenmen mümkün müA
Acıbadem de bi doktor var adını hatırlamıyorum ama erkekti eşimin kuzeni bakire değildi yaklaşık 5 6 ay oldu evleneli ve kocası mahremiyet ve bekariyet te çok önem veriyordu o da araştırmış acıbademde bi doktor bulmuştu düğünden 1 hafta kadar önce birlikte gittik ameliyat oldu ilk gece kanaması olmuş eşi de hiç şüphelenmemiş şimdi mutlular ama işlemden sonra düğüne kadar çok dikkat etti sıcak duş falan almadı
Kayserideki doktorlara bakıyorumBenim telefonumda sorun oldu kusura bakmayın. Hem iki kere yolladı hemde sonuna eklenti yapmış. Kusura bakmayın
Nerde bilginiz var mıBayram bey vardı sanırım hiç görüştünüz mü ?