• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de Dr umut özbebite burun estetiği olan varmi

bn olmadm henüz. ama umut özbebite olmayı düşünüyorum parayı tamamlaynca. 1500 dedi bna

bn olmadm henüz. ama umut özbebite olmayı düşünüyorum parayı tamamlaynca. 1500 dedi bna

ben de burun estetiği olmak istiyorum ve bu konuda doktor araştırması yapıyorum. fiyat olarak çok uygun bir fiyat vermiş. ayrıca ameliyatınızı umut beye oldunuz mu? olduysanız burnunuz istediğiniz gibi oldu mu?

bende umut beye ameliyat oldum . iyiki de ona olmuşum . arkadaşım başkasına olmuştu. şimdi diyorum 5.000 istese yine ona yaptırırım. paradan çok sağlık önemli. çok şükür ki çok memnunum süper bir doktor.

Ben yurt disindan giderek oldum. Burun ve kepce kulak. Ilk ameliyattan sonra burun sekli fena bozuldu, kulagimda ayni ameliyat olmamis gibi, Gecer diye gecistirdi. 1 yil sonra iyice kotulesince israrimla revizyon ameliyati yapti. 1 yil gecti yine burnum dagildi, nefes de alamiyorum. Ilk ameliyattan once herkes iyi davraniyodu ilgileniyodu ama ikinci ameliyat icin dunyanin obur ucundan gittim yuzume bile bakmadilar.
Simdi 3. ameliyat icin doktor ariyorum yardimci olurmusunuz? Emre Ilhan aradim, 2 kez gelmen diyo. ben 2 kez gidemem. Baska tavsiye edebilecegniz doktor varmi?

Ben yurt disindan giderek oldum. Burun ve kepce kulak. Ilk ameliyattan sonra burun sekli fena bozuldu, kulagimda ayni ameliyat olmamis gibi, Gecer diye gecistirdi. 1 yil sonra iyice kotulesince israrimla revizyon ameliyati yapti. 1 yil gecti yine burnum dagildi, nefes de alamiyorum. Ilk ameliyattan once herkes iyi davraniyodu ilgileniyodu ama ikinci ameliyat icin dunyanin obur ucundan gittim yuzume bile bakmadilar.
Simdi 3. ameliyat icin doktor ariyorum yardimci olurmusunuz? Emre Ilhan aradim, 2 kez gelmen diyo. ben 2 kez gidemem. Baska tavsiye edebilecegniz doktor varmi?

Gerçekten çok üzüldüm bende kayseri'deyim özel mesaj atcam size .

Back