- 22 Temmuz 2024
- 8
- 0
- 1
- Konu Sahibi Begonvil15
-
Merhaba kızlar. Henüz hiç bir dr a muayene olmadım. Gönlümden ve birazda kesemden geçen şehir hastanesi ( KAYSERİ)
Özel ve detay şeyler için özel hast düsünüyorum. Bana doktor onerebilecek var mı ? Yakın zamanda Kayseri Özel hastanelerden doğum ücreti alan varsa onu da merak ediyoru
Merhaba bende kayserideyim özel şeyler için özel hümaya naginhan sarı diye bir hoca var ona gidiyorum ve şehir hastanesi düşünmüyorum ama fakültededeki doktorlar harika özellikle Leyla diye bir kadın doğum doktoru var harikaMerhaba kızlar. Henüz hiç bir dr a muayene olmadım. Gönlümden ve birazda kesemden geçen şehir hastanesi ( KAYSERİ)
Özel ve detay şeyler için özel hast düsünüyorum. Bana doktor onerebilecek var mı ? Yakın zamanda Kayseri Özel hastanelerden doğum ücreti alan varsa onu da merak ediyorum
Merhaba acebademde muayene ücreti nedir hümada kana felan çok ödeme alıyorlarBen acibadem fatma hanima gidiyorum cok memnunum
Merhaba acebademde muayene ücreti nedir hümada kana felan çok ödeme alıyorlar
Merhaba fatma hanımın muayene ücreti ve doğum ücretini biliyor musunuzBen acibadem fatma hanima gidiyorum cok memnunum
Merhaba fatma hanımın muayene ücreti ve doğum ücretini biliyor musunuzBen acibadem fatma hanima gidiyorum cok memnunum
Merhaba fatma hanımın muayene ücreti ve doğum ücretini biliyor musunuz
Baya pahalı imiş ben 800 e muayene oluyorumMuayene yilbasindan once 1890 tl di dogum icin henuz fiyat almadim
Doğum 6. Aya kadarMuayene yilbasindan once 1890 tl di dogum icin henuz fiyat almadim
Merhaba yakın zamanda fatma hanıma gittiniz mi muayene ücreti ne kadar ilk doğumumu fatma hanımda yapmıştımMuayene yilbasindan once 1890 tl di dogum icin henuz fiyat almadim
Maalesef gitmedimMerhaba yakın zamanda fatma hanıma gittiniz mi muayene ücreti ne kadar ilk doğumumu fatma hanımda yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?