kapalı yaptı alttan kesmedi yani 2000 e yaptı. benim içinde de eğrilik vardı
bir taen resim koydum. bakalım bekliyorum yorumlarınızı benim çok hoşuma gidiyor.
kızalar sonunda aradım ilgiyi buldum saffet bey den:)))))
canim senin adina ben cok sevindim zaten senin sayendede ben o kisiye gittim hatta senin ismini sordu bu takma isminmi bilmiyorum . Ama sebnem dedim bana dediki isimini bilemiyecegim gorsem tanirim cok hastam var dedi dedigin gibi ilgisiz arada bir ama isinde iyi cenesi calismiyo ama eli calisiyor. iyisallah iyi gider ya birde soyle dusunmek lazim eski burnunla simdiki burnun arasinda cok fark var eskiye nazaran simdi daha guzelsin iyisalla daha mutlu olursun canimgayet iyiyim valla ilgiye ihtiyacım varmıs:)) bir yılın bitmesini beklioruz şimdi .burnumun sol yanında küçük bi kıkırdak var o gecmezse 6 ay sonra küçük bi operasyon yapıcaz.burnun üst kısmına sigara gibi yuvarlak bişe koyyomus o bir yılda erirmiş o zaman biraz daha cökermiş.bakıcaz işte 6 ay daha gecsin.içimde kalan herseyi söledim hep güler yüzle karsıladı bu sefer.iyi bi doktor oldugunu her zaman söledim ama ilgisizliginden yakınıodum.sonunda o da oldu :)))))