Ayın 25 inde olacagım 22sinde testlerim yapılacak ama hala korkuyorum irfan hocayı tam bilmiyorum risk alıyorum resmenBugün randevum vardı gittiğimde ameliyata girdi dedi sekreter beklemek istemedim. Olamadım yani. Siz naptınız ne zaman olacaksınız
Ya bence korkmayın kayseride devlet hastanesinde bence en iyi o eski konularda adını çok duydum yaptıklarını görmedim ama. Bende o yüzden irfan beyi düşünüyordum. Ama fiyat bilgisi almak için gidecek aynı zamanda size ücret olarak ne dedi ?Ayın 25 inde olacagım 22sinde testlerim yapılacak ama hala korkuyorum irfan hocayı tam bilmiyorum risk alıyorum resmen
Ben ücret bilmiyorum dahaYa bence korkmayın kayseride devlet hastanesinde bence en iyi o eski konularda adını çok duydum yaptıklarını görmedim ama. Bende o yüzden irfan beyi düşünüyordum. Ama fiyat bilgisi almak için gidecek aynı zamanda size ücret olarak ne dedi ?
İnşallah istediğiniz gibi burun yapar. Benim burun kalın derili kemer yok burun deliklerim ve burun topaklığı var sadece. Bir de çok ileri tarihe mi verdi sizin ameliyatı yani çok beklediniz mi?Ben ücret bilmiyorum dahademedi ücret ne zaman diyecekse ama 8 ay once bir arkadasım oldu 1600₺
Bende de aynı sekilde kemer yok sadece daaraltma olacak uzunluğu da seviyorum inşallah iyi olur. Bana gecen yıl haziran Ayında vermişti 8 ay sonra aradilar. Sizin sağlık problemi varmıİnşallah istediğiniz gibi burun yapar. Benim burun kalın derili kemer yok burun deliklerim ve burun topaklığı var sadece. Bir de çok ileri tarihe mi verdi sizin ameliyatı yani çok beklediniz mi?
Sağlık problemi de yok tamamen estetik amaçlı özeller çok pahalı 8 bin 10 bin arası tercih etmek istemedim ama 8 ayda çok uzun bir süreymiş gerçekten.Bende de aynı sekilde kemer yok sadece daaraltma olacak uzunluğu da seviyorum inşallah iyi olur. Bana gecen yıl haziran Ayında vermişti 8 ay sonra aradilar. Sizin sağlık problemi varmı
Evet ozelden de sordum 7 bin dediler sonra bi oneriyle irfan hocaya gittim pazartesi fiyat belli olur inşallahSağlık problemi de yok tamamen estetik amaçlı özeller çok pahalı 8 bin 10 bin arası tercih etmek istemedim ama 8 ayda çok uzun bir süreymiş gerçekten.
Arkadaşınızın burnu nasıl beğendiniz mi ?Evet ozelden de sordum 7 bin dediler sonra bi oneriyle irfan hocaya gittim pazartesi fiyat belli olur inşallah
Kendisi memnunArkadaşınızın burnu nasıl beğendiniz mi ?
Kendisi memnunasonra benide bilgilendirir misiniz
Ameliyattan sonra güzel haberlerinizi bekliyorum :) burayı unutmayın :)Kendisi memnun
İnşallah yazarım tabi :))))Ameliyattan sonra güzel haberlerinizi bekliyorum :) burayı unutmayın :)
Ameliyatım 23 mart salı gununr alındıAmeliyattan sonra güzel haberlerinizi bekliyorum :) burayı unutmayın :)
Yaaa öyle mi heyecanınızı hissedebiliyorum ama o kadar da beklediniz sonuçta. :)Ameliyatım 23 mart salı gununr alındı(
Yaaa öyle mi heyecanınızı hissedebiliyorum ama o kadar da beklediniz sonuçta. :)eve
Açıkcası 8 ayı duyunca ben bir vazgeçtim benim en fazla 2-3 ay bekleyebilirim daha sonra okulum açılabilir çünkü okul açılırsa çok yoğun oluyorum o yüzden yaptıramayabilirimEvet ya korku da var
Okul açılınca tabi zor olur suan üniversiteler açılmadığı için rahatım bendd baya bekledim yaAçıkcası 8 ayı duyunca ben bir vazgeçtim benim en fazla 2-3 ay bekleyebilirim daha sonra okulum açılabilir çünkü okul açılırsa çok yoğun oluyorum o yüzden yaptıramayabilirim
İyi günler bende fakültede burun ameliyatı olmak istiyorum bana bir kaç kişi sercan yuceli önermişti bu ay sonunda muaneye gideceğim ücret ne kadar dediler acabaAmeliyatım 23 mart salı gununr alındı(
3800İyi günler bende fakültede burun ameliyatı olmak istiyorum bana bir kaç kişi sercan yuceli önermişti bu ay sonunda muaneye gideceğim ücret ne kadar dediler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?