• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseride burun estetiği olan var mı?

Bugün randevum vardı gittiğimde ameliyata girdi dedi sekreter beklemek istemedim. Olamadım yani. Siz naptınız ne zaman olacaksınız
Ayın 25 inde olacagım 22sinde testlerim yapılacak ama hala korkuyorum irfan hocayı tam bilmiyorum risk alıyorum resmen :(

Ayın 25 inde olacagım 22sinde testlerim yapılacak ama hala korkuyorum irfan hocayı tam bilmiyorum risk alıyorum resmen :KK43:
Ya bence korkmayın kayseride devlet hastanesinde bence en iyi o eski konularda adını çok duydum yaptıklarını görmedim ama. Bende o yüzden irfan beyi düşünüyordum. Ama fiyat bilgisi almak için gidecek aynı zamanda size ücret olarak ne dedi ?

Ya bence korkmayın kayseride devlet hastanesinde bence en iyi o eski konularda adını çok duydum yaptıklarını görmedim ama. Bende o yüzden irfan beyi düşünüyordum. Ama fiyat bilgisi almak için gidecek aynı zamanda size ücret olarak ne dedi ?
Ben ücret bilmiyorum daha😂demedi ücret ne zaman diyecekse ama 8 ay once bir arkadasım oldu 1600₺

Ben ücret bilmiyorum daha😂demedi ücret ne zaman diyecekse ama 8 ay once bir arkadasım oldu 1600₺
İnşallah istediğiniz gibi burun yapar. Benim burun kalın derili kemer yok burun deliklerim ve burun topaklığı var sadece. Bir de çok ileri tarihe mi verdi sizin ameliyatı yani çok beklediniz mi?

İnşallah istediğiniz gibi burun yapar. Benim burun kalın derili kemer yok burun deliklerim ve burun topaklığı var sadece. Bir de çok ileri tarihe mi verdi sizin ameliyatı yani çok beklediniz mi?
Bende de aynı sekilde kemer yok sadece daaraltma olacak uzunluğu da seviyorum inşallah iyi olur. Bana gecen yıl haziran Ayında vermişti 8 ay sonra aradilar. Sizin sağlık problemi varmı

Bende de aynı sekilde kemer yok sadece daaraltma olacak uzunluğu da seviyorum inşallah iyi olur. Bana gecen yıl haziran Ayında vermişti 8 ay sonra aradilar. Sizin sağlık problemi varmı
Sağlık problemi de yok tamamen estetik amaçlı özeller çok pahalı 8 bin 10 bin arası tercih etmek istemedim ama 8 ayda çok uzun bir süreymiş gerçekten.

Sağlık problemi de yok tamamen estetik amaçlı özeller çok pahalı 8 bin 10 bin arası tercih etmek istemedim ama 8 ayda çok uzun bir süreymiş gerçekten.
Evet ozelden de sordum 7 bin dediler sonra bi oneriyle irfan hocaya gittim pazartesi fiyat belli olur inşallah

Evet ya korku da var

Açıkcası 8 ayı duyunca ben bir vazgeçtim benim en fazla 2-3 ay bekleyebilirim daha sonra okulum açılabilir çünkü okul açılırsa çok yoğun oluyorum o yüzden yaptıramayabilirim :KK43:
Okul açılınca tabi zor olur suan üniversiteler açılmadığı için rahatım bendd baya bekledim ya

Back