Merhaba arkadaşlar. Kemik eğriliğinden dolayı burun estetiği olmak istiyorum. Önceliğim ameliyatımı Erciyes Üniversitesinde olmak. Konuyla ilgili üniversitede ya da özel hastanelerde ameliyat olup tecrübe edinmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayseride burun estetiği olan var mı?
- Konu Sahibi Mesede
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun amaliyatı estetik burun ameliyatı kayseri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2020
- 9
- 3
- 1
- 31
Cevapladığınız için teşekkür ederimm. Fakültede İrfan Özyazgan varmış. Burda bi arkadaş önermiş açıkçası aklımda o var gibi şimdilik. Tabii siz bunu söylemeden önce Ahmet Tuna Eren i de düşünüyordum fakat biraz da pahalı gelmişti tabiiAhmet Tuna Eren yorumlarıma aldanıp sakın ameliyat olma, ben oldum burnum çok kötü durumda, revizyon için yana yakıla doktor arıyorum şimdi.
- 4 Şubat 2020
- 9
- 3
- 1
- 31
Araştırmalarımda Ahmet Tuna Eren e ait fazlasıyla olumlu yorum gördüm, gittim kendisi ile görüştüm açık teknik yapacağını ancak iz kalmayacağını söyledi çok ılımlı konuştu ikna oldum, ameliyatımın ilk zamanları her şey gerçekten güzeldi hatta olumlu yorum bırakanlardan biride benimdir...1. Senem dolduğunda burun ucum düştü yanlardan çöktü maalesef, tekrar gittiğimde kendisine kabul etti hatasını ki görülmeyecek bir durumda değil, çok agresif davrandı sanki kendi yapmamış gibi, extra hastane ücreti istedi ki revizyon ameliyatlarında doktorun kendi hatası olduğu için ücret almaması gerekiyor, İrfan hocamız ile de görüşme sağladım ancak burnum o kadar kötü durumda ki İrfan hocamız da düzelir gibi net bir şey söylemedi, açıkcası 2. Ameliyat daha tehlikeli o yüzden 1 kişiye olun tam olun ama Ahmet Tuna Eren in ameliyat sonrası ilgisizliği ve burnumun son durumundan dolayı tavsiye etmiyorum.
Ozelde dr teoman var yakinlarim burnunu ona yaptirdi cok mutlular cokme falan olmadi biseAhmet Tuna Eren yorumlarıma aldanıp sakın ameliyat olma, ben oldum burnum çok kötü durumda, revizyon için yana yakıla doktor arıyorum şimdi.
Memorial prof teoman eskitascioglu canim kim gitse memnun kaldi adam isinde 1 numaraMerhaba arkadaşlar. Kemik eğriliğinden dolayı burun estetiği olmak istiyorum. Önceliğim ameliyatımı Erciyes Üniversitesinde olmak. Konuyla ilgili üniversitede ya da özel hastanelerde ameliyat olup tecrübe edinmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?
- 4 Şubat 2020
- 9
- 3
- 1
- 31
Çok teşekkür ederimm.Memorial prof teoman eskitascioglu canim kim gitse memnun kaldi adam isinde 1 numara
Ben de belli olsun istemiyorum. Güzel olsun doğal olsun istiyorum.Teoman hocamızın yaptığı bir burnu gördüm oldukça yapay doğal değil o yüzden tavsiye etmiyorum. Burnumun yapıldığı belli olsun diyorsanız gidin tabii.. ancak ben herkesin aaa estetik mi oldun gibi yorumlarına maruz kalmak istemeyen bir insanım, tercih sizlere kalmış..
Rica ederim.canim isin icinde oldugum icin kayseri de 3 sene gorev yaptim teman beyi tek gecerim paraya kiyarsan super bir drÇok teşekkür ederimm.
- 4 Şubat 2020
- 9
- 3
- 1
- 31
İrfan hocamızla görüşmeye gittiğinizde eğer hala görev yapıyorsa orda denk gelirseniz zaten anlarsınız, bir hemşire hanım var onun burnuna bakın ben estetiğim diye bağırıyor zaten, kendisine burnunu kilin yaptığını sorun muhtemelen söyleyecektir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Ben de belli olsun istemiyorum. Güzel olsun doğal olsun istiyorum.
- 16 Şubat 2021
- 1
- 0
- 1
- 29
- 16 Mart 2021
- 148
- 55
- 28
- 16 Mart 2021
- 148
- 55
- 28
Bugün randevum vardı gittiğimde ameliyata girdi dedi sekreter beklemek istemedim. Olamadım yani. Siz naptınız ne zaman olacaksınızAcaba estetik oldunuz mu? İrfan hocaya bende olacagım fakat çok araştırmadım
Hemen gün veriyor mu ? Bende pek bilgi bulamadım bu tagı açtım. Ama fakülte insanı gerçekten kanser ederBende olacagım gunu bekliyorum fakat doktor hakkında taö bilgim yok irfan hocaya ameliyat oldunuz mu ya da olan var mı cevrenizde? Bir de fiyatlar hakkında bilginiz var mı