Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kayseri'de Bakıcı Arayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi efran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

efran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
50
0
86
Kayseri
selam arkadaşlar. çocuk gelişimi mezunuyum usta öğreticiyim şu an elimde bulunan sertifikalarımı yazayım: çocuk gelişimi ve eğitimi,erken çocukluk eğitimi,mesleki gelişim,gelişim alanları,özel eğitim,erken çocukluk eğitimi ilke ve kuralları,erken çocuklukta program,anne çocuk sağlığı,çocuk bakımı,özbakım,çocuk ruh sağlığı,çocuk beslenmesi,çocukla iletişim,diksiyon,çocuk edebiyatı,müzik,oyun,oyuncak yapımı,animasyon,drama,temek sanat eğitimi sertifikalarım var.eğitimim boyunca edindiğim bilgi ve tecrübelerime güveniyorum.
kreşlerde iş arıyorum ama evde de 0-6yaş çocuğuna bakabilirim.
bakıcı olarak değil bu işin eğitimini almış bu işte uzmanlaşmış biri olarak yazıyorum eğitmen olarak çocuklarla ilgilenicem bilginizeyerimseniben:1closedeyes:

ben bu yazıyı neden görmedim önce....boştamısınız hala...?

ben bu yazıyı neden görmedim önce....boştamısınız hala...?[/

mrb umarım hala ihtiyacınız vardır bakıcıya.. çocuk bakımı konusunda oldukça tecrübeli güvenilir (tanışınca anlarsınız) bi yakınım var. Ben sosyal hizmetlerde sosyolog olarak çalışıyorum.. Lütfen irtibata geçelim.. XXXXXXXXXXXXXXXXX şerife nalbant

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar. çocuk gelişimi mezunuyum usta öğreticiyim şu an elimde bulunan sertifikalarımı yazayım: çocuk gelişimi ve eğitimi,erken çocukluk eğitimi,mesleki gelişim,gelişim alanları,özel eğitim,erken çocukluk eğitimi ilke ve kuralları,erken çocuklukta program,anne çocuk sağlığı,çocuk bakımı,özbakım,çocuk ruh sağlığı,çocuk beslenmesi,çocukla iletişim,diksiyon,çocuk edebiyatı,müzik,oyun,oyuncak yapımı,animasyon,drama,temek sanat eğitimi sertifikalarım var.eğitimim boyunca edindiğim bilgi ve tecrübelerime güveniyorum.
kreşlerde iş arıyorum ama evde de 0-6yaş çocuğuna bakabilirim.
bakıcı olarak değil bu işin eğitimini almış bu işte uzmanlaşmış biri olarak yazıyorum eğitmen olarak çocuklarla ilgilenicem bilginizeyerimseniben:1closedeyes:

selamlar eğer boştaysanız görüşebilirmiyiz,

kayseride çocuk bakıcısı arayanlar bana ulaşabilirler, psikologum kendi evimde çocuğunuzla ilgilenebilirim

Konu epey eskiymiş ama ben de 1,5 yaşındaki kızım için bakıcı arıyorum.. Yardımcı olabilecek birileri var mı??

Konu epey eskiymiş ama ben de 1,5 yaşındaki kızım için bakıcı arıyorum.. Yardımcı olabilecek birileri var mı??

mrb ben 2 çocuk annesiyim evde çocuk bakımı sertifkam var çocuğunuza kendi çocuğum gibi bakarım çocuklala aram çok iyi çalışmak istiyorum toki de oturuyorum kasriden bayanların aramalarını bekliyorum 5549795399

Back