Kayseride akupunktur

adigehigebz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
78
17
kızlar bana kayseride akupunktur uzmanı önerebilecek var mı. Fiyat ne kadar onu da söylerseniz çooook mutlu olurum :KK66:)

dr.hatice keçeli var haftada 50 tl ama akapunktur seni dal gibi yapmıyo oda irade işi peşin peşin diyim harfiyen uyarsan ayda 6 kilo-8kg veriyosun 222 00 39 du galiba nosu iş bankası meydandaki onun üst katındaydı ama dünya göz hastanesinin yanına taşınmışlar şimdi

dr.hatice keçeli var haftada 50 tl ama akapunktur seni dal gibi yapmıyo oda irade işi peşin peşin diyim harfiyen uyarsan ayda 6 kilo-8kg veriyosun 222 00 39 du galiba nosu iş bankası meydandaki onun üst katındaydı ama dünya göz hastanesinin yanına taşınmışlar şimdi

Fiyat hala aynımıdır acaba ben sivastan gidicem de..

bu konu çok gerilerde kalmış,devam eden arkadaşlar var mı yada sonuç alan ? varsa hangi merkezlere gittiniz fiyatları nasıldı ?

kayseride akupunktur merkezi var dr. tülin molu ya gidiyorum ben cokta memnunum doktorumdan haftalık seans ücretleri 60 tl.
haftada 2 bölgesel incelme ve kulak akupunkturu ile 100 tl ye tedavi oluyorsunuz telefonları 03522222484

kayseride akupunktur merkezi var dr. tülin molu ya gidiyorum ben cokta memnunum doktorumdan haftalık seans ücretleri 60 tl.
haftada 2 bölgesel incelme ve kulak akupunkturu ile 100 tl ye tedavi oluyorsunuz telefonları 03522222484

ben de kayserı ya da konyada arıyordum. tsk ederım verdıgınız bılgı ıcın.

Selam Arkadaşlar;
Kayseri'de akupunktur konusunda gidip fayda gördüğünüz bir doktor var mı ?
Ben Dr. Hatice Keçeli'ye gittim ama pek beğenmedim, herhangi bir test olmadan klasik fotokopi diyet kağıdı ve kulağıma iğneleri takıp bıraktım hepsi 5dk sürmedi ki ben genetik olarak diyabet riski taşıyorum ve troid az çalışıyor artı emziren bir anneyim bunları hem telefonda konuştuğumda hem de yüz yüze söyledim ama bişey fark etmedi pek ilgili değillerdi ya da bana öyle denk geldi.

Kayseride akaputur yaptirmayi dusunuyorum onereceginiz dr varmi gercekten etkilimi,tahmini fiyatlari hakkinda bilgi verirmisiniz lutfen yardimci olun 5 ci tup bebek deniyecegim :KK43:

Selam Arkadaşlar;
Kayseri'de akupunktur konusunda gidip fayda gördüğünüz bir doktor var mı ?
Ben Dr. Hatice Keçeli'ye gittim ama pek beğenmedim, herhangi bir test olmadan klasik fotokopi diyet kağıdı ve kulağıma iğneleri takıp bıraktım hepsi 5dk sürmedi ki ben genetik olarak diyabet riski taşıyorum ve troid az çalışıyor artı emziren bir anneyim bunları hem telefonda konuştuğumda hem de yüz yüze söyledim ama bişey fark etmedi pek ilgili değillerdi ya da bana öyle denk geldi.
Size ne kadar ücret bilgisi versi acaba ....ben yıllar önce yaptırmıstım etkisini gördüm görmedim diyemem açıkçası yıllar sonra yine ihtiyaç hissettim ve araştırmaya başladım ücretini merak ettim, Tülin hanımda iyi....

X