• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri KAYSERİDE 2015 TE TÜP BEBEK YAPTIRACAK OLANLAR

omer3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
5
0
1
Kayseri
Kızlar merhaba ben meral.bende şubat 2015 te tüp bebek yaptırıcam hüma da yaptırcam kayseride özel merkezlerde en iyisi Hüma bence.ilk muayene gittim ve çok ilgilendi doktorum şeyma hanım.arkadaşım orada ilk denemesinde hamile kaldı benim ilk denemem olcak sizin kaç yumurta toplandı lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın...

Kızlar merhaba ben meral.bende şubat 2015 te tüp bebek yaptırıcam hüma da yaptırcam kayseride özel merkezlerde en iyisi Hüma bence.ilk muayene gittim ve çok ilgilendi doktorum şeyma hanım.arkadaşım orada ilk denemesinde hamile kaldı benim ilk denemem olcak sizin kaç yumurta toplandı lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın...
canım ben kasım ayında hümada tüp bebek yaptırdım şuan hamileyim doktorum doç.dr şeyma fenercioğlu çok memnun kaldım tüp bebek ekibi çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyurlar

bende şeyma hanıma tedavi oldum hümada ve gebeyim darısı isteyenlerin başına :)

slm kızlar hayırlı olsun darısı bize inş. bizde hüma tüp bebekte tedavi gördük ama sizin gibi memnun kalamadık malesef. hüma hastanesinde tek memnun kaldıgım embriyolaglar. bilgi soran olursa tedavi sürecimi detaylandırabilirim.

kardeşim kayseride hangi tüp bebek merkezinde tedavi oldunda hüma hastanesinin bir numara oldugunu anladın. hem diyorsun ilk denemem hem diyorsun hüma en iyisi. bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. ilk defa gidince her hastane iyi ilgileniyor. sonrasına bakacakssın. mesela bizde hüma hastanesinde olduk ve transferden sonra bizi hiç arayan soran olmadı. ne kadar ilgili bir hastane gerçekten. foruma daha yeni üye olmuşsunuz hemen hamilemi kaldınız hemen hüma hastanesinin bir numara olduğunu anladınız.lütfen insanların duygularıyla oynamayalım paylaşımlarınız gerçekci olsun.

Son düzenleme:
yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. ayrıca türkiyede 2 gebelik yerleştiriliyormuş, orada 4 taneye kadar yerleştirilebiliyor. mürüde hanım bana da 4 adet gebelik yerleştirdi. bakalım kaç tanesi tutucak inşallah ikiz olur ama bir taneyede razıyız artık.. 3 gün sonra neticemi alacağım.. sevgiler

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. ayrıca türkiyede 2 gebelik yerleştiriliyormuş, orada 4 taneye kadar yerleştirilebiliyor. mürüde hanım bana da 4 adet gebelik yerleştirdi. bakalım kaç tanesi tutucak inşallah ikiz olur ama bir taneyede razıyız artık.. 3 gün sonra neticemi alacağım.. sevgiler
Nedime hanım. Kimse pazardan karpuz seçmiyor. Bahsettiğiniz şeyide tasvip etmiyorum. Eşimle benim Sperm ve yumurtamız kullanılmayacak sa evlatlık alırım daha iyi. Bu bir tercih meselesi tabiki ama bana ters.Tavsiye niz için çok teşekkürler

Selam kızlar bende nevşehirden Kayseride proff yılmaz şahin var onun hastasıyız o bize kayserideki tüp bebek merkezlerini tavsiye etmiyor labaratuvar ortamı çok gelişmemiş biz ve bizim gibi tüm hastalarını istanbul brüksel tüp merkezine yönlendiriyor kendisi takibi yapiyor toplama ve transferi istanbulda oluyor

Selam kızlar bende nevşehirden Kayseride proff yılmaz şahin var onun hastasıyız o bize kayserideki tüp bebek merkezlerini tavsiye etmiyor labaratuvar ortamı çok gelişmemiş biz ve bizim gibi tüm hastalarını istanbul brüksel tüp merkezine yönlendiriyor kendisi takibi yapiyor toplama ve transferi istanbulda oluyor
bizde kayseride iki defa tüp bebek denemesi yaptuk. iki denememizde negatif oldu. inanın başımıza gelmeyen kalmadı . kendi derdimizle mi uğraşalım yoksa merkezlerde uğradığımız sorunlarlamı uğraşalım şaşırdık. paramızla kepaze olmak bu olsa gerek. sonunda bizde istanbula gitmeye karar verdik,bakalım neler olacak. inş sizin için de hayırlısı olur

bizde kayseride iki defa tüp bebek denemesi yaptuk. iki denememizde negatif oldu. inanın başımıza gelmeyen kalmadı . kendi derdimizle mi uğraşalım yoksa merkezlerde uğradığımız sorunlarlamı uğraşalım şaşırdık. paramızla kepaze olmak bu olsa gerek. sonunda bizde istanbula gitmeye karar verdik,bakalım neler olacak. inş sizin için de hayırlısı olur

İstanbula nereye gidiceksiniz biz brüksel tüp bebek merkezine gidiyoz tavsiye ederim cnm prof dr yücel karaman netten gir araştır

İstanbula nereye gidiceksiniz biz brüksel tüp bebek merkezine gidiyoz tavsiye ederim cnm prof dr yücel karaman netten gir araştır
biz tam karar veremedik. istanbul tüp bebek merkezinde suzan hanımla bir görüşme yaptık ama kararsızız.sizin önerinizide değerlendirelim. hakkımızda hayırlısı olur inş

biz tam karar veremedik. istanbul tüp bebek merkezinde suzan hanımla bir görüşme yaptık ama kararsızız.sizin önerinizide değerlendirelim. hakkımızda hayırlısı olur inş

Brüksel yücel hocayla konuşmadan asla denemeyin derim alaninin herçekden en iyisi diyenilrim size

mrb bende nevşehirde oturuyorum önümüzdeki ay kayseri/acıbademde yaptırcam nasipse tüp bebeği

Mrb kizlar bende kayseri acibademde iki kez denedim ilki tutmadi ikinci tuttu ama sonlandirildi.laboratuarini bilemicem ama turgut bey iyi bir dr.ben simdi ucuncuyu istanbulda bahceci fulyada denemk istiyorum.turkiyede en iyi laboratuar ordaymis diye duydum.bruksele gid3n arkdaslar neden orayi terch ettiniz?bahceci hakkinda bilgnz varmi?

Brükseldekş labar
Mrb kizlar bende kayseri acibademde iki kez denedim ilki tutmadi ikinci tuttu ama sonlandirildi.laboratuarini bilemicem ama turgut bey iyi bir dr.ben simdi ucuncuyu istanbulda bahceci fulyada denemk istiyorum.turkiyede en iyi laboratuar ordaymis diye duydum.bruksele gid3n arkdaslar neden orayi terch ettiniz?bahceci hakkinda bilgnz varmi?[/QUOTE

Brükseldeki labaratuvar ortamı grrçekden çok mükemmel herşey son teknolojik yücel bey türkiyenin sayılı dr ları arasında kendisine yurt dışından hususi gelenler var en azından bir konuşun derim

Back