biopelin Hayat akan bir sudur.. Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2008 1.387 16 358 Nevşehir 27 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #321 Bundan sonra Nevşehiri de alın aranıza kıslar..ben burda tekim...:sinifsinif:
E EU1 Ziyaretçi 27 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #322 biopelin .!.: Bundan sonra Nevşehiri de alın aranıza kıslar..ben burda tekim...:sinifsinif: Genişletmek için tıkla... :teselli: tabiki ne demekk çok isteriz :1rolleyes: Zaten aramız okadar da uzak değil. Gelirmisin gerçekten.:sinifsinif:
biopelin .!.: Bundan sonra Nevşehiri de alın aranıza kıslar..ben burda tekim...:sinifsinif: Genişletmek için tıkla... :teselli: tabiki ne demekk çok isteriz :1rolleyes: Zaten aramız okadar da uzak değil. Gelirmisin gerçekten.:sinifsinif:
aysun5538 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2009 469 0 96 39 Samsun 27 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU1 #323 kızlar yazın buluşma olursa bende gelmek isterim yazın kayserideyim.ben samsunluyum ama eşim kayserili olduğu için her yaz ordayız.bazen yanlız hissediyorum kendimi orda..bende tanışmak isterim sizle
kızlar yazın buluşma olursa bende gelmek isterim yazın kayserideyim.ben samsunluyum ama eşim kayserili olduğu için her yaz ordayız.bazen yanlız hissediyorum kendimi orda..bende tanışmak isterim sizle