Kayseri veya Nevşehir'de Doktor

ilbilgehatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.920
125
173
Nevşehir
:82::82: Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum ve çok beğendim.Aradığımız her şeyi bulabileceğimiz ve en önemlisi sorabileceğimiz bir site olması çok hoşuma gitti.
Ben,Allah izin verirse, bebek düşünüyorum.Nevşehir'de yaşıyorum.Gebelik öncesi doktora gitim ama doktora pek ısınamadım. Bana güven vermedi. Nevşehir veya Kayseri'de önerebileceğiniz doktor isimleri var mı?

:82::82: Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum ve çok beğendim.Aradığımız her şeyi bulabileceğimiz ve en önemlisi sorabileceğimiz bir site olması çok hoşuma gitti.
Ben,Allah izin verirse, bebek düşünüyorum.Nevşehir'de yaşıyorum.Gebelik öncesi doktora gitim ama doktora pek ısınamadım. Bana güven vermedi. Nevşehir veya Kayseri'de önerebileceğiniz doktor isimleri var mı?

ben sana yardımcı olmaya çalışayım canım kayseride
erciyes hastanesinde zeki yılmaz hastasını çok iyi rahatlatır her şeyi en ince detayıyla anlatır(benim doktorumdu arkadaşlarımda hep ona gitti hiç şikayet edeni görmedim)
rakip turan var yine erciyeste
avrupa da ibrahim demir var

kayseri hüma hastanesinde akif bey iyi bir doktordor.

Nevşehir de hangi dr.a gittin bilmiyorum ama Kapadokya Hastanesinde Hatice Hanım var birde erkek dr. var ben ona gitmiştim ama şu an ismini hatırlayamadım. Hatice Hanımı düşünürsen Kuzenim yanında çalışıyor sana yardımcı olabilirim.

Önerileriniz için teşekkür ederim.Nevşehir'de Hatice Hanım'a gitmeyi düşünmüştüm ama çevremdekiler pek önermediler. Kapadokya'ya yeni gelen bayan doktor var ona gittim.İsim vermeme gerek kalmadı sanırım.Vermiş kadar oldum:))))Hamile olmadığım için olabilir ama pek ilgilenmedi.Kayseri'ye mi gitsem acaba?Kararsızım.Ne kadar zor işmiş...:24:

Ben de 1 yıldır gebelik düşünüyorum ve kayseri de gidebileceğim bir doktor araştırıyorum.Çok güzel bir konuya deinmişsiniz.Bildiğim bir doktor var şuan bilmiyorum nerde görev yapıyor ama ismi Ercan Aygen.

Ben de 1 yıldır gebelik düşünüyorum ve kayseri de gidebileceğim bir doktor araştırıyorum.Çok güzel bir konuya deinmişsiniz.Bildiğim bir doktor var şuan bilmiyorum nerde görev yapıyor ama ismi Ercan Aygen.

ercan bey fakültenin profudur . beledeiye durmaz iş hanında muayenehanesi var.gerçekten işinin ehli bir doktor...

kayseride doğum yapacaksanız sezeryanda eli çok hızlı olan hümada arzu yürci var neredeyse tüm akrabalarım sezeryan olanlar orda yaptırdı ama normal doğum yanlısı olan tecrübeli bi doktor istiyosanız ablamın doktorunu öneririm güneş hastanesinde sevda hanım bende 1 kere gittim çok memnunn kaldım ama istanbulda ikametghe etiğimden dolayı devam edemedim ablam 2 doğumuda normal ve sevdada yaptı

ercan beye ben uzunca bir süre gittim.paradan başka bir şey düşünmez .duygusuz bir insan.arkadaşım onun hatası yüzünden ikiz tüp bebeklerinden birini kaybetti.

Back