Slm bende erciyes üniverste fakultede tedavi goruyorum suan cokk memnunum daha once baslamadigima cok pismanim,uc aydir tedavi görüyorum hepsindede ayri ayri proflara muayane oldum,prof dr.Semih Zeki uludag prof dr.yilmaz şahin prof dr ercan eygun...
Size tavsiyem once fakultede deneyin cunku A..Z ye butun tahliller yapiliyor baktiniz olmuyor sonra ozellere para dokun,ben 16 yillik evlilik cocuk hasreti tecrubesiyle soyluyorum,fakulte cok değişmiş rabbim hakkimizda hayirli olan evladi versin...ben acıbadem de turgut aydin iki tup bebek yaptirdim ve hic bir tahlil yapilmadan tup denendi sadece e2,fsh testi haric gerci orda butun tahlillerim yapilsaydi 20 bini bulurdu heral 2015 yilinda iki tup bebege 13 bin vermistim..
Fakultede genetige kadar bakiliyor,ve rahime kamerayla bakildi histereskobi oldum megersem rahim yapisikmis ameliyat oldum suan cok memnunum bu kadar zaman kayip ettiğime cok uzuldum suan icim rahat bide hangi dr muayanem rast gelse hepsi prof..
Acibademde histreskobi olsaydim 13 bin bosa gitmezdi parayi gectim yasadigim saglik sorunlari olmazdi..rabbim dr ilacimizi rast getirsin..