Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek 2019 - Dr. Ahmet Emin MUTLU

Elmasekeri3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
10
10
34
Arkadaşlar merhaba. Daha önce buradaki yazıları okudum fakat bir tanıdığım vasıtasıyla HÜMA Tüp Bebek Merkezi'nde deneme yaptırmaya karar verdim. Doktorum Ahmet Emin Mutlu dünyalar tatlısı bir insan. İstanbul'da en iyi kliniklerde çalışmış ve insan psikolojisinden çok iyi anlayan biri. Sonucum pozitif gelene kadar bekledim ve şimdi sizlerle paylaşıyorum. İkiz hamileyim :)
Darısı tüm isteyenlere inşallah.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. bende şarkışlada oturuyorum. Sırf Ahmet hocam için Kayseriye gittim, önce ağrısız rahim filmi çekti, sonrada aşılama yaptı ve tuttu. Allah ondan razı olsun çok ilgili. Sadece Tüp bebek değil bütün kısırlık sorunları ile ilgileniyor.

Arkadaşlar merhaba. Daha önce buradaki yazıları okudum fakat bir tanıdığım vasıtasıyla HÜMA Tüp Bebek Merkezi'nde deneme yaptırmaya karar verdim. Doktorum Ahmet Emin Mutlu dünyalar tatlısı bir insan. İstanbul'da en iyi kliniklerde çalışmış ve insan psikolojisinden çok iyi anlayan biri. Sonucum pozitif gelene kadar bekledim ve şimdi sizlerle paylaşıyorum. İkiz hamileyim :)
Darısı tüm isteyenlere inşallah.
Ayrıntıları bizimle paylaşır mısınız ? Kaçıncı tedaviniz ve sıkıntı neydi ? Tedavi öncesi neler yapıldı süreç nasıl işledi ,kaç gün sürdü ? Ve ne kadar a mal oldu ?

Slm bende erciyes üniverste fakultede tedavi goruyorum suan cokk memnunum daha once baslamadigima cok pismanim,uc aydir tedavi görüyorum hepsindede ayri ayri proflara muayane oldum,prof dr.Semih Zeki uludag prof dr.yilmaz şahin prof dr ercan eygun...
Size tavsiyem once fakultede deneyin cunku A..Z ye butun tahliller yapiliyor baktiniz olmuyor sonra ozellere para dokun,ben 16 yillik evlilik cocuk hasreti tecrubesiyle soyluyorum,fakulte cok değişmiş rabbim hakkimizda hayirli olan evladi versin...ben acıbadem de turgut aydin iki tup bebek yaptirdim ve hic bir tahlil yapilmadan tup denendi sadece e2,fsh testi haric gerci orda butun tahlillerim yapilsaydi 20 bini bulurdu heral 2015 yilinda iki tup bebege 13 bin vermistim..
Fakultede genetige kadar bakiliyor,ve rahime kamerayla bakildi histereskobi oldum megersem rahim yapisikmis ameliyat oldum suan cok memnunum bu kadar zaman kayip ettiğime cok uzuldum suan icim rahat bide hangi dr muayanem rast gelse hepsi prof..
Acibademde histreskobi olsaydim 13 bin bosa gitmezdi parayi gectim yasadigim saglik sorunlari olmazdi..rabbim dr ilacimizi rast getirsin..

Arkadaşlar tekrar merhaba. Kusura bakmayın uzun süredir gebeliğime odaklandım. Erciyes Üniversitesine 2 kez gittim, bir arpa boyu yol ilerleyemedim. Yok şu tahlil, yok genetik, zaten belirli bir doktorunuzda yok. Semih bey sakin bir insan pek konuşmuyor. Acıbadem ile ön görüşme yaptık fakat beğenmedim. Zaten gidenlerde çok memnun değil. Işıltılı duvarlara, modern görüntüye para vermek bana mantıklı gelmiyor. Ahmet bey ile tanışınca ben bugüne kadar doktor görmemişim dedim, gidin ve tanışın kızlar :)

Bende yeni araştırmaya başladım bende henüz tam bir şey bulup karar veremedim
Arkadaşım hakkında öncelikle hayırlısı olsun. Bu yollardan geçen birisi olarak Erciyes Üniversitesi başta fiyat olarak uygun gibi görünsede daha pahalıya mal oluyor. Ayrıca orda Yılmaz hoca bile dış laboratuvar kullanıyor. İnsan çalıştığı kurumun embriyoloji labaratuvarını kullanmazmı diye soruyor tabi. Acıbademde sperm verdik, Bütün değerler sıfır çıktı. Size tüp bebek şart dediler, biz güvenmedik HÜMA'ya gittik. Tahmin ettiğiniz gibi sıfır çıkmadı, sınırda çıktı. Ahmet Emin bey bize durumu o kadar güzel özetlediki, kararı kendimiz verdik. Bende çok memnun kaldım. Allah olmayan herkese evlat nasip etsin

Arkadaşlar tekrar merhaba. Kusura bakmayın uzun süredir gebeliğime odaklandım. Erciyes Üniversitesine 2 kez gittim, bir arpa boyu yol ilerleyemedim. Yok şu tahlil, yok genetik, zaten belirli bir doktorunuzda yok. Semih bey sakin bir insan pek konuşmuyor. Acıbadem ile ön görüşme yaptık fakat beğenmedim. Zaten gidenlerde çok memnun değil. Işıltılı duvarlara, modern görüntüye para vermek bana mantıklı gelmiyor. Ahmet bey ile tanışınca ben bugüne kadar doktor görmemişim dedim, gidin ve tanışın kızlar :)
Canim yasin kaç,rabbim tamamina erdirsin inş,bana özelden yazabilirmisin ucret ne kadar ne islem yapildi yada sorununuz neydi,ben fakulte ucuz die gitmedim malesef,ama hastaligimi hep ora buldu simdiyece 16 yilim gecti genelde hep özellere gitmisimdir ama sans isi nasip isi galiba rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ins,benim amh 0,60 yumurta iki tane veya bir gözüküyo kalitesiz endometriozis hastayim ne bilim hep arayis icindeyim Ahmet beylede gorusmeyi isterim once sizlerin tecrubesi ve bilgileriniz sayesinde,yardimci olursanız sevinirim rabbim kimseyi darda caresiz koymasin hepimize şafi ismiyle sifalar versin..

Merhaba , Nasıl bir süreç izlediniz ve sizde sıkıntı neydi ? Bir de ücret hakkında da bilgilendirme yapar mısınız ? Çok soru sordum kusura bakmayın ama malum süreç zaten sıkıntılı bir süreç. İstiyoruz ki artık daha az yıpranalım . Yardımcı olursanız sevinirim . Bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz . İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Son düzenleme:
Yazgulu38 amin inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. Acıbadem de Çağlar bey varmış aslında hep orayı düşünüyordum ama şu an kafam karıştı sen görüştün mü hiç Çağlar yazıcıoğlu ile

Yazgulu38 amin inşallah seninde hakkında hayırlısı olsun. Acıbadem de Çağlar bey varmış aslında hep orayı düşünüyordum ama şu an kafam karıştı sen görüştün mü hiç Çağlar yazıcıoğlu ile
Görüştüm canım, diyorumya Tüp bebek dediler, hiç sperm yok dediler. Bizde Ahmet beyin güvenilir ve cana yakın olduğunu duyuyorduk. HÜMA'da doğum yapan bir arkadaşım HÜMA'ya git dedi. Orda Ahmet hocayla tesadüfen tanıştık. Zaten 4. katta pırıl pırıl bir ünite. Hoca seni çok dikkatli dinliyor, notlar alıyor, sürece dahil oluyosun. İstese Tüp bebek yapardı, yapmadı. Aşılama yeterli olur dedi ve gerçektende öyle oldu. Gidin ve araştırın. Ben Acıbademden memnun kalmadım. Durmumuz iyi olmasına rağmen sağlıkta güven çok önemli, Hüma'da fiyatlar çok uygun ayrıca...

Bende Ahmet bey e gitmiştim ama tam karar veremedim iyice araştırmak istedim sen şimdi Ahmet bey e mi yaptırdın sanırım hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Yumurta sayım az olduğu için 4 senedir gitmediğimiz yer kalmadı. İyi kalitede hiç embriyo gelişmiyordu. Ahmet bey öntedavi yaptı, yumurta sayım biraz arttı ve ilk denemede çok güzel embriyolar elde ettik. Laboratuvar ve süreci yöneten hekim çok önemli. Bırakın Kayseri'yi Ankara, İstanbuldaki Prfoesörlerden daha bilgili ve güven veriyor. Allah işini gücünü rast gidersin. Fiyat konusunda bir artışa gitmemişler. aşağı yukarı geçen seneki fiyatlardan gidiyorlar ama böyle giderse artırırlar, çok iyi hizmet veriyorlar bence. Birde Hüma Tüp bebek ünitesi o kadar şirinki, hastanenin en üst katında, sakin ve nezih bir yer. Konuştuğum 2 hastalanın 2 side gebe kalmıştı :)

Slm bende erciyes üniverste fakultede tedavi goruyorum suan cokk memnunum daha once baslamadigima cok pismanim,uc aydir tedavi görüyorum hepsindede ayri ayri proflara muayane oldum,prof dr.Semih Zeki uludag prof dr.yilmaz şahin prof dr ercan eygun...
Size tavsiyem once fakultede deneyin cunku A..Z ye butun tahliller yapiliyor baktiniz olmuyor sonra ozellere para dokun,ben 16 yillik evlilik cocuk hasreti tecrubesiyle soyluyorum,fakulte cok değişmiş rabbim hakkimizda hayirli olan evladi versin...ben acıbadem de turgut aydin iki tup bebek yaptirdim ve hic bir tahlil yapilmadan tup denendi sadece e2,fsh testi haric gerci orda butun tahlillerim yapilsaydi 20 bini bulurdu heral 2015 yilinda iki tup bebege 13 bin vermistim..
Fakultede genetige kadar bakiliyor,ve rahime kamerayla bakildi histereskobi oldum megersem rahim yapisikmis ameliyat oldum suan cok memnunum bu kadar zaman kayip ettiğime cok uzuldum suan icim rahat bide hangi dr muayanem rast gelse hepsi prof..
Acibademde histreskobi olsaydim 13 bin bosa gitmezdi parayi gectim yasadigim saglik sorunlari olmazdi..rabbim dr ilacimizi rast getirsin..
Hangi doktora gidiyorsunuz muayene ucreti ne kadar

Yumurta sayım az olduğu için 4 senedir gitmediğimiz yer kalmadı. İyi kalitede hiç embriyo gelişmiyordu. Ahmet bey öntedavi yaptı, yumurta sayım biraz arttı ve ilk denemede çok güzel embriyolar elde ettik. Laboratuvar ve süreci yöneten hekim çok önemli. Bırakın Kayseri'yi Ankara, İstanbuldaki Prfoesörlerden daha bilgili ve güven veriyor. Allah işini gücünü rast gidersin. Fiyat konusunda bir artışa gitmemişler. aşağı yukarı geçen seneki fiyatlardan gidiyorlar ama böyle giderse artırırlar, çok iyi hizmet veriyorlar bence. Birde Hüma Tüp bebek ünitesi o kadar şirinki, hastanenin en üst katında, sakin ve nezih bir yer. Konuştuğum 2 hastalanın 2 side gebe kalmıştı :)
Fiyati ne kadar

X