Kayseri şehir hastanesi

Canım doktor bilmiyorum şehir has ama. Sabahtan gelirsem sıraa alırım diye düşünerek gelme alacağıını sanmam. Mutlaka randevulu gel yok yere gelmiş olma. Geçmiş olsun umarım hamilesindir ve gerek kalmaz
Kesinlikle, özelde sabahtan sıra alır ama şehir hastanesinde imkansizimkansiz

Canım doktor bilmiyorum şehir has ama. Sabahtan gelirsem sıraa alırım diye düşünerek gelme alacağıını sanmam. Mutlaka randevulu gel yok yere gelmiş olma. Geçmiş olsun umarım hamilesindir ve gerek kalmaz
Yaa çok sağol kuzum inşallah hamileyimdir bu ay tutarda taa oralara gelmeye gerek kalmaz Nevşehir küçük yer doktor sayısı az eğer adet olursam napacağımı bilmiyorum 😔

Kayseri de normal doğum yaptırma oranı, tüp bebek başarı oranı en yüksek doktorlardan biri hatta tüp bebeği kayseri de ilk deneyen doktorlardan biri cahit bey, hemşireler yüzünden doktor harcanması çok yanlış
Araştırıyorum şu ana kadar cahit beyle ilgili hiç kötü yorum okumadım 🤷🏻‍♀️

Yaa çok sağol kuzum inşallah hamileyimdir bu ay tutarda taa oralara gelmeye gerek kalmaz Nevşehir küçük yer doktor sayısı az eğer adet olursam napacağımı bilmiyorum 😔
Hakkında hayırlısı olsun ama daha 1 yıla yeni yaklaşıyorsunuz galiba. Stres yapmak için çok erken yaşınız kaç 🙂

O zaman sıra alırsınız yaptirirsiniz bence
İnşallah canım biraz batıl inanç gibi olacka bilmiyorum ama anlatayım bizim köyde kalp gözü açık olan bir bayan var senelerdir kimi görse herkes hakkında yorum yapar ve o çıkar sen şu tarihte evlenecen der çıkar şuna sen şu tarihlerde öleceksin bişey olacak der gerçektende olur kalp gözü deniliyor galiba buna . Geçenlerdede benim konum geçtiğinde daha çocuğu olmadı diye konuşurlarken onun küçük bi ameliyat olması gerekiyo rahminde ufak bi çaplık var o ameliyatı olduğu ay hamile kalacak demiş şimdi herkes buna inanıyo 😒😔 heralde ameliyat olacan diye doktora bu olayı anlatmadan hocam rahmimde çaplık olursa gebeliğe engel olurmj dedim evet dedi histereskopi ameliyatı olabilirsin dedi y şeklinde. Veya t şeklinde olabilir rahmin dedi çok şaşırdım eğerki bu ay adet olursam rahim filmi çekineceğim orda çıkacak herşey 😔 dualarınızı bekliyorum kızlar rabbim hamilelerin dualarını kabul eder ❤️

23 canım 😒😔 daha 10 ay oldu korunmayı bırakalı ama ben çok stres yapıyorum sanki olmayacak zannediyorum 😔
Stres yaparsın elinde değil ama süre çok uzun değil içini ferah tut. Neden ameliyata gerek olacağını düşündün peki. Doktorlar ne dedi ki

Kayseri de normal doğum yaptırma oranı, tüp bebek başarı oranı en yüksek doktorlardan biri hatta tüp bebeği kayseri de ilk deneyen doktorlardan biri cahit bey, hemşireler yüzünden doktor harcanması çok yanlış
Galiba cahit beyin akrabasısınız bukadar hırsla yazdığınıza göre. Ne cahit beyden ne hemşirelerinden memnun degilim . Üstelik arkadaşım orda çalışıyor. Kiz kardeşimde şehir hastanesinde ebelik stajı yaptı.

Ben de kesinlikle kayseri deki medikal palace yani ipek sarayin yani hastaneuo onermem gecen aylarda vefat eden bebek skandalını tüm türkiye duydu
Haberlere tıkladığım da ayrıca bisey yazmıyor. Humaya tek iyi diyen biri olarak tarihe geçtiniz bravo.

Galiba cahit beyin akrabasısınız bukadar hırsla yazdığınıza göre. Ne cahit beyden ne hemşirelerinden memnun degilim . Üstelik arkadaşım orda çalışıyor. Kiz kardeşimde şehir hastanesinde ebelik stajı yaptı.
Ben de şehir hastanesinde bir süre çalıştım şu an başka bir hastanede çalışıyorum , tabi ki akrabası falan değilim iki kuzenimin doğumunu yaptı birinin eşi askerdi görevdeydi yanında ben gidiyordum kontrole doğum anına kadar da yanında durdum, tüp bebek uygulaması çok başarılıydı, hanımefendi de tedavi icin sorduğu icin ben başarı oranı yüksek birini önerdim, eğer hamile olsa doğum sorsa önereceğim hastane ve doktor farkl i olurdu

Ben hümaya değil cahit beye iyi dedim, zaten hanımefendi de sorununa çözüm bulacak bir doktor arıyor
Kızlar nevşehir küçük bi yer olduğu için kayseride doğum yapmak sitiyorum anlayışlı düzenli bir doktorum olsun diye bütün çabam kimse kimseyle kötü olmasın , allah nasip ederde bu ay adet olmazsam inşallah hiçbişeye gerek kalmayacak ama eğerki adet olursam kayseriye gideceğim ve kayseri bilmediğim bi yer o yüzden bu platformda bi arayış içerisindeyim ❤️

Kızlar nevşehir küçük bi yer olduğu için kayseride doğum yapmak sitiyorum anlayışlı düzenli bir doktorum olsun diye bütün çabam kimse kimseyle kötü olmasın , allah nasip ederde bu ay adet olmazsam inşallah hiçbişeye gerek kalmayacak ama eğerki adet olursam kayseriye gideceğim ve kayseri bilmediğim bi yer o yüzden bu platformda bi arayış içerisindeyim ❤️
Canım kayseride tedavi icin bazı özel klinikler var doktorlar prof veya doçent oluyor klinikte de bakıyor sen durumuna gore haber ver ben sana yardımcı olurum, ama hamile olursan ve yine doğumu kayseride yapayim dersen tavsiyem de farkl i olur

Canım kayseride tedavi icin bazı özel klinikler var doktorlar prof veya doçent oluyor klinikte de bakıyor sen durumuna gore haber ver ben sana yardımcı olurum, ama hamile olursan ve yine doğumu kayseride yapayim dersen tavsiyem de farkl i olur
Tamam canımm çok teşekkür ederim yardımların için çok sağol seni haberdar edeceğim inşallah 😍🌸eğerki bu ay gebe olursam nevşehirde iyi bi doktor var ona giderim zaten şimdide buna gidiyorum ama işte 4-5 aydır gebelik olmayınca bizde niyeki derdine düştük 🤷🏻‍♀️

@GulYuzlumm eylul ayinda kurtaj oldum ben sistem.hastanesinde dr husne bostan var hem cok cana yakin hemde cok ilgili kendi dr baska biriydi bana dediki ister bende ol ister baska birinde deyince o dr birakip dr husne bostani buldum gercekten cok iyi birisi eger istersen onerebilecegem bir kac dr var ama husne hanima gitmeni isterim

@GulYuzlumm eylul ayinda kurtaj oldum ben sistem.hastanesinde dr husne bostan var hem cok cana yakin hemde cok ilgili kendi dr baska biriydi bana dediki ister bende ol ister baska birinde deyince o dr birakip dr husne bostani buldum gercekten cok iyi birisi eger istersen onerebilecegem bir kac dr var ama husne hanima gitmeni isterim
Çok teşekkür ederim canım ararştıracağım🤲🏻😍

Back
X