Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar dr mehmet ak gayet iyidir alanında
Hayır ama giden tanıdıklarım memnun kalmıştıteşekkür ederim sizdemi o doktora gidiyorsunuz
Peki çok teşekkür ederim ben aslında bu ay adet olursam Ahmet emin mutluya yada erşad batöaza gideceğim ama rahim filmi yada rahimde şekil bozukluğu derlerse özel çok pahalı o yüzden kayseri şehir hastanesinde ameliyat düşünüyorum yada rahim filmini orda çektirmek istiyorumHayır ama giden tanıdıklarım memnun kalmıştı
Neden Cahit beyi düşünmediniz muayene olarak ona da gidebilirsiniz , şehir hastanesinde pandemi sebebi ile randevu bulmak zor olabilirPeki çok teşekkür ederim ben aslında bu ay adet olursam Ahmet emin mutluya yada erşad batöaza gideceğim ama rahim filmi yada rahimde şekil bozukluğu derlerse özel çok pahalı o yüzden kayseri şehir hastanesinde ameliyat düşünüyorum yada rahim filmini orda çektirmek istiyorum
Cahit beyi hiç duymadımNeden Cahit beyi düşünmediniz muayene olarak ona da gidebilirsiniz , şehir hastanesinde pandemi sebebi ile randevu bulmak zor olabilir
Öncelikle insallah gebe kairsın kuzum , hüma da cahit beyi de öneririm çok sakin ve her soruna titizlikle cevap verecek biridir kendisiCahit beyi hiç duymadımBana erşad ve ahmet emin hocayı çok önerdiler zaten ikisi arasındada kararsızım ben nevşehirde yaşıyorum eğerki adet olursam o günün sabahı kayseriye gelirsek sabah sıra alabiliriz belki diye düşünüyorum bilmiyorum inşallah adet olmamda bunlara hiç gerek kalmaz kasıklarım çok batıyo bata 10 gün kaldı bu ay 2 .çatlatma iğnemi vurundum
![]()
Çok teşekkür ederim canım cahit beyide araştıracağım tavsiyen için çok sağol sana hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim şu anda kuran dinliyorum sanada dua edeceğim senin yerinde olmayı o kadar çok isterdimki şu anÖncelikle insallah gebe kairsın kuzum , hüma da cahit beyi de öneririm çok sakin ve her soruna titizlikle cevap verecek biridir kendisi
Allah razı olsun canım , Rabbim güzel kapılar açsın insallah olur tabi ben senin halinden anlayamam ama insallah sağlıkla hayırla bebeğin olurÇok teşekkür ederim canım cahit beyide araştıracağım tavsiyen için çok sağol sana hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim şu anda kuran dinliyorum sanada dua edeceğim senin yerinde olmayı o kadar çok isterdimki şu anevim var arabam var ama para pul önemli değilmiş önemli olan sağlıkmış 1 seneye yaklaştı deneyeli olmuyor olduramıyoruz
![]()
Amin inşallah canım kaç yaşındasın ilk gebeliğinmiAllah razı olsun canım , Rabbim güzel kapılar açsın insallah olur tabi ben senin halinden anlayamam ama insallah sağlıkla hayırla bebeğin olur
Neden Cahit beyi düşünmediniz muayene olarak ona da gidebilirsiniz , şehir hastanesinde pandemi sebebi ile randevu bulmak zor olabilir
Cahit beyi hiç duymadımBana erşad ve ahmet emin hocayı çok önerdiler zaten ikisi arasındada kararsızım ben nevşehirde yaşıyorum eğerki adet olursam o günün sabahı kayseriye gelirsek sabah sıra alabiliriz belki diye düşünüyorum bilmiyorum inşallah adet olmamda bunlara hiç gerek kalmaz kasıklarım çok batıyo bata 10 gün kaldı bu ay 2 .çatlatma iğnemi vurundum
![]()
Cahit beyde dogum yaptım kesinlikle önermem binanın hemşireleri berbatÖncelikle insallah gebe kairsın kuzum , hüma da cahit beyi de öneririm çok sakin ve her soruna titizlikle cevap verecek biridir kendisi
YaaaCahit beyde dogum yaptım kesinlikle önermem binanın hemşireleri berbat
Sizdemi kayserilisiniz şu anda hamilesiniz sanırım hangi doktora gidiyorsunuz acabaBenim rkadaslar huma ucuz diye gittik devletin paralı hali nefret ettim 2.dogumumu özelde yapmayacagim
Anladım canım hakkın hayırlısı olsun inşallah bu ay adet olmam gebelik oluşurda kayseriye felan gerek kalmazBen şuan kayseri degilim kayseriliyim annem orda 3500 herşey dahil ipek sarayı yanındaki hastane vardı mustafa bey onda dogurcam eğer kayseride doğurursam ki ben resim oda süsü de istemiyorum.
Ankaradayım şehir hastanesinde dogurcam
Ben de kesinlikle kayseri deki medikal palace yani ipek sarayin yani hastaneuo onermem gecen aylarda vefat eden bebek skandalını tüm türkiye duyduBen şuan kayseri degilim kayseriliyim annem orda 3500 herşey dahil ipek sarayı yanındaki hastane vardı mustafa bey onda dogurcam eğer kayseride doğurursam ki ben resim oda süsü de istemiyorum.
Ankaradayım şehir hastanesinde dogurcam