KAYSERİ RAHİM ( HSG ) FİLMİ

SDI

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
58
11
8
Kızlar merhaba 1 yıl önce dış gebelik geçirdim femara kullandığım bu 3. ayım ama bir sonuca varamadık. Rahim filmi çektirmek istiyorum ama 15binlerden bahsediyorlar. Kayseride çektiren ve tavsiye ettiğiniz yer var mıdır ? Daha önce rahim filmi çektiren oldu mu onlardan da bilgi alabilirsem çook mutlu olurum :)

Bu konuda fikrim yok ama şehir hastanesinde yapılmıyor mu acaba? Orayı da bir araştırabilirsiniz.

Marttan beri şehir hastanesinden sıra alamadım doktorun alaycı tavrı da cabası..

Marttan beri şehir hastanesinden sıra alamadım doktorun alaycı tavrı da cabası..
Merhaba ben infertile bölümüne randevu aldım normal kadın doğumu ordan almamı söyledi aldım adet bitimne denk geliyor o bölüm çekiyormuş inşallah çeker birde benim sigortam yok ya çok öder miyim şehir hastanesine

Sigortasız ne kadar ödersiniz bilmiyorum ama sıra çok geç geliyor bir de rahim filmine sıra almadan önce yaptıracaklarınızın listesini veriyorlar

Sigortasız ne kadar ödersiniz bilmiyorum ama sıra çok geç geliyor bir de rahim filmine sıra almadan önce yaptıracaklarınızın listesini veriyorlar
Nasıl liste canım ne yapacağız ben başka yerde yaşıyorum adet bitiminden sonra olduğunu için denk getirdim umarım hemen çekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…