Kayseri mustafa taş ta tüp bebek yaptıranlar

Kayseri Mustafa taş ta tüp bebek yaptıranlar veya yaptırmış olanlar tecrubelerımızı paylaşalım
Paylaşalım. Bir başarısız tedavjden sonra çaldık kapısını. İlk tedavimiz gibi alelacele 1 ayın içinde hadi yaptık olmadı bı daha demedi. Tam 9 ay on tedavi , hormon ilaçları , yeme içme düzeni, biraz zayıflama rahim duvarı kalınlaştırma , rahim yıkama çizik atma ve daha dünya kadar şeyle ugrastik. Hiç emeğini esirgemedi. Ve 9 ay sonunda o güzel haberi çok şükür ki sonunda aldık. Eğer olumsuz olsaydı da başka doktora gitmezdim çünkü elinden gelenin fazlasını yaptığını çok iyi bildiğim için olmaması halinde de çözümü kendi bulurdu muhakkak. Demem o ki , işi gücü rast gelsin bize dünyaları verdi

Ne güzel masallah canım sağlıkla kucağına alırsın ınsAllah benımde 1 başarısız denemem var başka yerde on görüşmeye gıttık Mustafa hocama esımle bana vıtamın verdı kasımda ınsAllah tedavıye baslayacaz ön Tedavı olarak ne kullandınız canım problemınız neydı bızlere umut oluyorsunuz

Çok doktor araştırdık 2. Denemem olacağı ıcın çok samımı pozıtıf ve en onemlısı çoğu özeldekı dr lar gıbı umut tacırı degıl gıbı

Bizde Almanyadan geleceğiz 11 ayda randevu aldık nasil basliyor ilk basta kizlar ne testler yapıyor mustafa hoca inşallah bizede yardim eder❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…