• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri Merkez ' de Diş Doktoru Tavsiyesi Rica Ediyorum Kızlar ;)

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413
arkadaşlar dün-bugün dişimde ağrı var :25: kayseri ilçesindeyim :58: ama sık-sık Kayseri ye gideriz :10: bana tecrübesinden başarısından memnun olduğunuz hastane ve-veya diş doktoru ismi verirmisiniz :kkk: diş doktoru fobim var :18: inşallah bende memnun olacağım doktor bulup diş derdinden kurtulurum :21: Rabbim hepimize sağlık versin derdimize deman-şifa versin inşallah :28: :nazar: :16:

Kamil Erülgen.. Belediye durmaz'da muayenehanesi var. kesinlikle tavsiye ederim.
canım çok sağol verdiğin bilgi için yalnız adresi tam olarak anlayamadım :26: yani Kayseri nin her yerini bilemiyorum :26: senden ricam adreste tekrar aydınlatır mısın beni :34: :16:

Son düzenleme:
Kamil Erülgen.. Belediye durmaz'da muayenehanesi var. kesinlikle tavsiye ederim.
canım çok sağol verdiğin bilgi için yalnız adresi tam olarak anlayamadım :26: yani Kayseri nin her yerini bilemiyorum :26: senden ricam adreste tekrar aydınlatır mısın beni :34: :16:

google den baktım da adres buldum canım sağol inşallah bende memnun olurum :34: :16:

münevver koltuk, ordu evi karşısında muayenehanesi
akif türkmen,dentalparkta çalışıyor o da.ikisi de çok iyi

münevver koltuk, ordu evi karşısında muayenehanesi
akif türkmen,dentalparkta çalışıyor o da.ikisi de çok iyi
çok sağol canım cumartesi günü ulaşabilirsem gitmeyi planlıyorum Kayseri ye inşalah bende memnın kalırım :46: :16:

Merhaba kayserideki iyi bir diş hekimi arayan hanımlar. Kayseri Dental Park'ta sadece danışmak amaçlı gittiğim Dr Mustafa Şahinden çok memnun kaldığımı belirtmek isteriM. Şimdiye kadar sırf alışkanlıktan çok iyi diye tanınan (eskiden öyle tanınıyordu şimdi daha farklı tanınıyor.) Nuh Ayrıkçil beye gidiyordum son zamanlarda duyduğum herkes
"bir garip" davrandığını söylemesine rağmen yine gittim ve gerçekten de hem benim göstermemle dişimin çekildiğini Görüp "aa evet tamam o zamn şunu yapalım" dedi çok da anlaşılmayan ses tonuyla , hem de ama kırılabilir o zaman dediğim yanlış yaptığı tedavi şeklinin kırılması karşısındaki tutumu inanlımazdı.yaptığı tedaviyi insanlara bir lütuf olarak görüyor. Iyilik yapıyorum diyor. Halbuki bir doktorun sadece görevi bu bence lütfu değil. Her neise bu durum akabinde tesadüfen tanıştığım Dr mustafa şahin in doğru teşhis ve doğru tedavisinden çok memnun kaldım. Beni en çok etkileyen de Mustafa beyin yapacağı her işlemden önce beni bilgilendirmesi ve ağız içinde oldukça nazik hareket etmesi (ki bu konu en çok diş doktorlarından uzaklaştırıyor insanları) ben işimi bilir ve istediğimi yaparım anlayışından uzak hasta odaklı bir tedavi şekliydi uyguladığı. Hatta bügünde hastaneye teşekkür mesajı attım. Hijyen (her seferinde kapalı sterilize aletler kullanılması) güven ilgi alaka ve en önemlisi hassas davranan bir doktordan dolayı ihtiyaç halinde tekrar tercih sebebim olacak. Bu nedenlerden dolayı hala arayışta olanlar için Dental park MUstafa Şahin i öneriyorum.

DentalPark'a sakın gitmeyin asla tavsiye etmiyorum. Özellikle implant kesinlikle yaptırmayın. İkinci sınıf malzeme kullanıyorlar ve implantlar çatır çatır kırılıyor 2-3 sene sonra. Ve bana bir implanta 4 sene garanti verdiklerini söyledi. Oysa kaliteli markalar 15-20 sene ömür biçiyorlar implanta. tek kelimeyle rezalet.

Kesinlikle benim dishekimim artik Özel dünyam hastanesindeki Aybüke Bedir. Kendisi genc cana yakin ve asiri donanimli bir hekim. Eski tedavi yontemlerinin hicbirini kullanmiyor neredeyse.hersey son teknoloji ve guncel ozellikle 1günde porselen kaplama yapan cihazlarina hayran kaldim. Estetik dolgularimi ve 4 adet implantimi yaptirdim ne agri hissettim ne sisme oldu. Ayrica size cok fazla secenek sunabiliyor butcenize uygun olani secip en guzel sekilde yapiyor.mesela istanbuldaki arkadasimla kiyasladik yaprak porseleni bahsettigim cihazda istanbuldaki fiyatin 3te 1 i fiyatina yapiyor. Dünyamdis diye instagramda oncesi sonrasi paylasiyor zaten. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Kamil Erülgen kesinlikle tavsiyemdir. Seneler oldu yaptığı işlerin hiçbiri pişman etmedi. Ailecek hatta sülalecek ona gideriz bir şikayet eden duymadım görmedim. Bir o kadar da efendi bir insan...

Kesinlikle benim dishekimim artik Özel dünyam hastanesindeki Aybüke Bedir. Kendisi genc cana yakin ve asiri donanimli bir hekim. Eski tedavi yontemlerinin hicbirini kullanmiyor neredeyse.hersey son teknoloji ve guncel ozellikle 1günde porselen kaplama yapan cihazlarina hayran kaldim. Estetik dolgularimi ve 4 adet implantimi yaptirdim ne agri hissettim ne sisme oldu. Ayrica size cok fazla secenek sunabiliyor butcenize uygun olani secip en guzel sekilde yapiyor.mesela istanbuldaki arkadasimla kiyasladik yaprak porseleni bahsettigim cihazda istanbuldaki fiyatin 3te 1 i fiyatina yapiyor. Dünyamdis diye instagramda oncesi sonrasi paylasiyor zaten. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Canim bende dunyam hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Zahide hanim yada aybuke hanima. Laminate veneer yaptırmak istiyorum üst ön beş disime. Fiyat ne kadar ödedin acaba ogrenebilir miyim

Canım ne zaman yaptirdin bir sorun yaşadın mi doğal duruyor mu lamine dis fiyat hakkında bilgi verir misin

Back