M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Pazartesi 14:35 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #21 science_teacher .!.: Hayır taze transfer 3. Gün embriyosu Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede umut olursunuz, Allah kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
science_teacher .!.: Hayır taze transfer 3. Gün embriyosu Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede umut olursunuz, Allah kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
S science_teacher Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 42 3 1 Pazartesi 14:36 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #22 melek_50 .!.: İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede umut olursunuz, Allah kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ederim sizlere de hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
melek_50 .!.: İnşallah pozitif sonuç alırsınız bizede umut olursunuz, Allah kucağınızı doldursun sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ederim sizlere de hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Pazartesi 14:38 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #23 science_teacher .!.: Amin inşallah çok teşekkür ederim sizlere de hayırlı evlat nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, sonucunuzuda paylaşırsanız sevinirim
science_teacher .!.: Amin inşallah çok teşekkür ederim sizlere de hayırlı evlat nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, sonucunuzuda paylaşırsanız sevinirim
S science_teacher Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 42 3 1 Pazartesi 14:40 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #24 melek_50 .!.: Amin inşallah, sonucunuzuda paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Tabi inşallah yarın yazarım
melek_50 .!.: Amin inşallah, sonucunuzuda paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Tabi inşallah yarın yazarım
M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Pazartesi 14:42 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #25 science_teacher .!.: Tabi inşallah yarın yazarım Genişletmek için tıkla... Evde test yapmadınız dimi
S science_teacher Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 42 3 1 Pazartesi 14:49 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #26 melek_50 .!.: Evde test yapmadınız dimi Genişletmek için tıkla... Semih hocam önermedi strese girme dedi ben de kan testini öncelikli düşündüm
melek_50 .!.: Evde test yapmadınız dimi Genişletmek için tıkla... Semih hocam önermedi strese girme dedi ben de kan testini öncelikli düşündüm
M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Pazartesi 14:52 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #27 science_teacher .!.: Semih hocam önermedi strese girme dedi ben de kan testini öncelikli düşündüm Genişletmek için tıkla... En doğrusunu yapıyorsunuz bencede gerek yok evde yapmaya, inşallah bende transfer olursam evde test yapmam
science_teacher .!.: Semih hocam önermedi strese girme dedi ben de kan testini öncelikli düşündüm Genişletmek için tıkla... En doğrusunu yapıyorsunuz bencede gerek yok evde yapmaya, inşallah bende transfer olursam evde test yapmam
S science_teacher Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 42 3 1 Dün 11:00 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #28 Sonucum negatif çıktı
M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Dün 11:21 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #29 science_teacher .!.: Sonucum negatif çıkt Genişletmek için tıkla... Canınızı sıkmayın hayırlısı buymuş, inşallah Allah tez vakitte pozitif görmeyi nasip etsin size
science_teacher .!.: Sonucum negatif çıkt Genişletmek için tıkla... Canınızı sıkmayın hayırlısı buymuş, inşallah Allah tez vakitte pozitif görmeyi nasip etsin size
M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Dün 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #30 Benimde ilk denemem olacak
M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Dün 11:23 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #31 Yumurta kalmış mıydı sizde daha dondurmuş muydunuz?
S science_teacher Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 42 3 1 Dün 11:26 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #32 melek_50 .!.: Yumurta kalmış mıydı sizde daha dondurmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... Yumurta kalmadı maalesef sil baştan deneyeceği
melek_50 .!.: Yumurta kalmış mıydı sizde daha dondurmuş muydunuz? Genişletmek için tıkla... Yumurta kalmadı maalesef sil baştan deneyeceği
M melek_50 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2024 75 9 1 29 Dün 12:29 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #33 science_teacher .!.: Yumurta kalmadı maalesef sil baştan deneyeceği Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız
science_teacher .!.: Yumurta kalmadı maalesef sil baştan deneyeceği Genişletmek için tıkla... İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız
S science_teacher Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 42 3 1 Dün 12:31 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #34 İnşallah
G goncalin Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 156 30 13 43 Dün 12:38 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #35 science_teacher .!.: Sonucum negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Benim de 3.gun taze transfer 2 hafta önce kimyasal oldu tuttu pozitif oldu ama değer bi anda düştü senin embriyolar kac hucreliydi canim
science_teacher .!.: Sonucum negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Benim de 3.gun taze transfer 2 hafta önce kimyasal oldu tuttu pozitif oldu ama değer bi anda düştü senin embriyolar kac hucreliydi canim
S science_teacher Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2024 42 3 1 Dün 12:52 Konu Sahibi Konu Sahibi melek_50 #36 goncalin .!.: Benim de 3.gun taze transfer 2 hafta önce kimyasal oldu tuttu pozitif oldu ama değer bi anda düştü senin embriyolar kac hucreliydi canim Genişletmek için tıkla... 8 hücreli
goncalin .!.: Benim de 3.gun taze transfer 2 hafta önce kimyasal oldu tuttu pozitif oldu ama değer bi anda düştü senin embriyolar kac hucreliydi canim Genişletmek için tıkla... 8 hücreli