Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yaşındayız kızlar yasimizi da paylassak sonuclarla beraber.ben 43.yastan dolayı olmuyor sanirimKayseri memorial Semih zeki hoca 31 Ocakta transferimi yaptı
İnşallah pozitif sonucu alırsınız Allah kucağımızı doldursun inşallahKayseri memorial Semih zeki hoca 31 Ocakta transferimi yaptı
Ben 34. Hayırlısı olsun bizim ilk denemeydiKac yaşındayız kızlar yasimizi da paylassak sonuclarla beraber.ben 43.yastan dolayı olmuyor sanirim![]()
İnşallah yarın kan testi günüm sonucu bekliyorumİnşallah pozitif sonucu alırsınız Allah kucağımızı doldursun inşallah
Insallah hayırlı haberler alirsiniz canım test yaptinmi kan verdinmiBen 34. Hayırlısı olsun bizim ilk denemeydi
Test yarın inşallah Allah razı olsun sizin için de en hayırlısını diliyorumInsallah hayırlı haberler alirsiniz canım test yaptinmi kan verdinmi
Özgüç hoca da çok iyidir .kızlar ben kayseride ikisini tek geçerim.sonucum negatif çıksa da bu işi hakkıyla büyük ozveriyle yapiyolarBenim doktor Özgüç Altun. 30 yaşındayım ilk demem olucak. 2.reglimi bekliyorum daha
Hic korkma sonuç ne olursa olsun üzülme.emin ol ellerinden gelenin fazlasını yapiyolar. Hersey Allahtan .biz araciyiz diyorlar çok doğru.tabi maddi manevi zor bi süreç ama inanın maddi olarak bile sizi dusunuyolar gereksiz hic bisey yapmiyolar ince eleyip sık dokuyorlarŞimdiden korku heyecan var![]()
Aynen öyle bende memnunum Özgüç hocadan, inşallah pozitif sonuç alalım hepimizÖzgüç hoca da çok iyidir .kızlar ben kayseride ikisini tek geçerim.sonucum negatif çıksa da bu işi hakkıyla büyük ozveriyle yapiyolar
Teşekkür ederim yumurta toplama işleminden geçtim çok şükür, şu an 2.reglimi bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olsunKorkma zorlu bir operasyon değil 15 dk da odaya geri çıkarsın yumurta toplanınca
Çok doğru diyorsunuz hatta kan tahlillerinin bazılarını sağlık ocağında yaptırın boşuna para vermeyin dediler çok ilgililer çalışanlarıHic korkma sonuç ne olursa olsun üzülme.emin ol ellerinden gelenin fazlasını yapiyolar. Hersey Allahtan .biz araciyiz diyorlar çok doğru.tabi maddi manevi zor bi süreç ama inanın maddi olarak bile sizi dusunuyolar gereksiz hic bisey yapmiyolar ince eleyip sık dokuyorlar
Sizin dondurulmuş embriyo miydi?Korkma zorlu bir operasyon değil 15 dk da odaya geri çıkarsın yumurta toplanınca
Hayır taze transfer 3. Gün embriyosuSizin dondurulmuş embriyo miydi?