Tüp Bebek Merkezleri Kayseri memorial tüp bebek tedavi

melek_50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
75
9
1
29
Merhaba, kayseri memorialda tüp bebek tedavi oluyorum, kimler daha transfer aşamasında yada transfer olanlar var mı gelin burda paylaşalım bir birimize destek olalım 🤗

14 ocakta transfer oldum kimyasal gebelik oldu.tekrar semih hoca ,daima semih hoca ,semih hocayla sonuna kadar devammm

Benim doktor Özgüç Altun. 30 yaşındayım ilk demem olucak. 2.reglimi bekliyorum daha

Şimdiden korku heyecan var 😟
Hic korkma sonuç ne olursa olsun üzülme.emin ol ellerinden gelenin fazlasını yapiyolar. Hersey Allahtan .biz araciyiz diyorlar çok doğru.tabi maddi manevi zor bi süreç ama inanın maddi olarak bile sizi dusunuyolar gereksiz hic bisey yapmiyolar ince eleyip sık dokuyorlar

Hic korkma sonuç ne olursa olsun üzülme.emin ol ellerinden gelenin fazlasını yapiyolar. Hersey Allahtan .biz araciyiz diyorlar çok doğru.tabi maddi manevi zor bi süreç ama inanın maddi olarak bile sizi dusunuyolar gereksiz hic bisey yapmiyolar ince eleyip sık dokuyorlar
Çok doğru diyorsunuz hatta kan tahlillerinin bazılarını sağlık ocağında yaptırın boşuna para vermeyin dediler çok ilgililer çalışanları

Back