- 24 Haziran 2015
- 39.836
- 154.437
Hiç te bile canım istedi ya çok güzel olmuş kuzu M ellerine sağlık başarılar dilerimHayal onlar kuzu hayal yemeği çok kacırdın sen ondan görüyon bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç te bile canım istedi ya çok güzel olmuş kuzu M ellerine sağlık başarılar dilerimHayal onlar kuzu hayal yemeği çok kacırdın sen ondan görüyon bakma
Seni seniiiiiİvet ilk açtığın zaman gördüm yorum yapacaktm
Koni kapalı yazısını gördüm
Geri ciktm bnde sabaha açılır öyle yorum yaparm demistm.ki acilmismis meğer
Takipteyim mavili manticiSeni seniiiii
Sagol kuzum sizinkinler daha güzel bence bende sana başarılar dilerim ah keşke gönderebilsem nevardı aynı şehirde olsaydıkHiç te bile canım istedi ya çok güzel olmuş kuzu M ellerine sağlık başarılar dilerim ❤
Tırsıyorum sendenTakipteyim mavili mantici
Vallahi durmadan çiğ köfte partisi yapardık seninle kuzuuuSagol kuzum sizinkinler daha güzel bence bende sana başarılar dilerim ah keşke gönderebilsem nevardı aynı şehirde olsaydık
AhhahahaTırsıyorum senden
Hem çiğköfte hem kahveVallahi durmadan çiğ köfte partisi yapardık seninle kuzuuu
Kehanet filan aman açma ağzınıAhhahaha
Alla alla herkes de benden tirsiyor sen neden tırstın
Senle.ilgili daha kehanet göstermedim halbuki
Tamam sustum sustumKehanet filan aman açma ağzını
tütün kollarımdan düşerim şimdi yorgunum dostlarım yorgunum şimdiO eski halimden eser yok şimdi
Tutun olacaktı otütün kollarımdan düşerim şimdi yorgunum dostlarım yorgunum şimdi
Balküpüüüm teşekkür ederim fındığımmTek kelimeyle mikemmell olmus kuzuu ba-yil- dimmmm❤
Keşke keşke burdan ışınlayabilseydimTeşekkür ederim canım benim bende sana başarılar dilerimAyyy gece gece nasıl da yiyesim geldi
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Yarışmada başarılar dilerim canım ❤❤❤
muhtisemKaYsErİ MaNtIsI
Eki Görüntüle 2556470
Merhaba CaNıSıLar sizlere yöresel tadlardan ilk defa yaptığım Kayseri mantısını sunuyorum. Umarım beğenirsiniz. Ben yapıp birazını da buzluğa koydum ilk yapmama rağmen çok güzeldi
MaNtI HaMuRu
4 su bardağı un(sert bir hamur olması gerektiği için göz kararı un eklenebilir)
1 yumurta
1çay kaşığı tuz
1 su bardağı su
Hazırlanışı:Malzemeleri yoğurup biraz sert bir hamur elde ediyoruz.3 bezeye ayırıyoruz ve bezelerimizi oklava ve merdane yardımı ile açıyoruz.Açtığımız yufkayı kenar uzunluğu 2,3santim olan karaler elde edecek şekilde bıçakla kesiyoruz.
Eki Görüntüle 2556463
Kıymamızı,açıp kare kestiğimiz yufkamızın ortalarına ufak ufak koyup fotoğraftaki gibi kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 2556465
Eki Görüntüle 2556496
Eki Görüntüle 2556497
(İç HaRcı)
200 gr kıyma
1 Adet büyük boy kuru soğan
1 Çay kaşığı kırmızı toz biber
1 Çay kaşığı tuz,karabiber
Eki Görüntüle 2556473
Hazırlanışı:Soğanımızı rendeledikten sonra suyunu süzüp kıymamızın içine ilave ediyoruz,tuzu ve baharatlarımızıda ilave edip karıştırıyoruz.
(SoS)
50gr margarin yada tereyağı
1.5 yemek kaşığı salça
1.5 Çay bardağı su
Tuz
Hazırlanışı:Yağı eritip salçamızı kattıktan sonra 1,2 dk karıstırarak pişiriyoruz.tuzu ve suyunu ilave edip 2 dk kadar daha karıştırarak kaynatıyoruz.
(ÜzErİ)
2 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
Kekik
Pulbiber
Hazırlanışı:Yoğurdumuzun içine rendelenmiş sarımsakları ve tuzu koyup karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2556474 Ve Tencereye kaynamış suyumuzu koyup içine tuzu ve mantılarımızı atıyoruz ve pişmeye bırakıyoruz. Mantılarımızı suyun yüzüne çıkıncaya kadar pişirelim.
Pişen mantımıZı süzüp soğuk sudan geçirip tekrar süzüyoruz.Tabağımıza alıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve onun üzerine sosumuzu ilave edip sunuma geçiyoruz.
Veeeee Sunumlar
Eki Görüntüle 2556478
Eki Görüntüle 2556479
Eki Görüntüle 2556480
Eki Görüntüle 2556481
Eki Görüntüle 2556482
Eki Görüntüle 2556483
Eki Görüntüle 2556485
Eki Görüntüle 2556486
Eki Görüntüle 2556487
Eki Görüntüle 2556488
Eki Görüntüle 2556489
Eki Görüntüle 2556490
Eki Görüntüle 2556491
Eki Görüntüle 2556492
Eki Görüntüle 2556498
SeVgİLer...!
Ha busefer böyle bi denk geldi işte teşekkür ederim kuzumyok sunum yapamıyormuşta yok bilmem neymişte
eline sağlık canım harika olmuş