kayseri kartal erciyeste doğum yapanlar

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
683
47
Diğer
doktorum kartal erciyesten zeki yılmaz
doğumum sezeryanla olacak ama sağdan soldan o kadar çok konuşan
varki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
devlet hastanesini tercih et özeldekiler uzman değildir diyorlar
arkadaşlar yardım lütfen erciyeste doğum yapıp memnun kalmayan varmı aranızda
birde yakın zamanda doğum yapan varsa ne kadar ücret ödediniz

slm canım hayırlı dogumlar olsun inş
yakın zamanda benim arkadaşım dogum yaptı çok memnun dr allah yardımcın olsun

sağol canım benim ya doktorumdan çok memnunum aslında
çok rahatlatıyor beni ama eşim epeyce etkilenmiş çevreden canım sıkıldı anlayacağın

dr güvenmek çok önemli güveninizi sarsacak bir şey oldumu yoksa sadece çevremi?sadece çevreyse ben ce takılmayın size davranışana bakın ,benim duydugum kadarıyla iii bi dr bende tedavi görüyorum şimdi tavsiye ettiler...

ne kadar doğum orda , bende erciyes hastanesni önermeyenlerdenim çok pahalı ayrıca doktorları hiç güzel değil yan komşu
kadın doğum bölümünde çalışıyordu gebe kontrolde duygu hemşire .tavsiye etmem
ben avrpa yada tektende doğurcam

işin aslı bende tavsiye ederim zeki beyin hakkını yiyemem kesinlikle ilgili ve iyi bir doktor

olabilir ama ben hep iii olumlu şeyler duydum mesala bende tektene gitmem .......
temizlik sıfır bakım hiç yok( 2 ker aşılam oldu biliyorum yani)

canım doktorun zeki beyse gerisini cok düşünme.bende ilk 4 ay zeki beye gittim sonra normal doğum düşündüğümü söyledim oda diğer doktorlara yönlendirdi elimde olsa değiştirmezdim doktorumu cok mükemmel ve uzman bi doktor.dış gebelik gecirmiştim onun sayesinde ameliyata gerek kalmadan kurtuldum ve sonrasında verdiği moralle ve tabiki basta rabbimin izniyle hemen hamile kaldım hiç çekincen olmasın adam o kadar yoğunki riskli gebelik,tüp bebekle ilgileniyo,sadece sezeryan yapıyo normal doğuma vakti yok.normal doğum istediğim için 3 aydır cetin beye gidiyorum doğumumuda inşallah o yaptıracak hayırlısıyla ondanda gayet memnunum.bence doktor hastaneden daha önemli.inan hiç arastırmadım.ama hümanın berbat bi hastahane olduğunu duydum.kartal gayet temiz duruyo doğumhaneyi görmedim ama sezeryanda normal doğumda aynı fiyat.hastaneyi cok önemseme doktorun mükemmel

çok teşekürler canım ya inşallah herşey yolunda geçer tüm bebek bekleyenler için
benim sezeryan pıhtılaşma sorunum falanda var biraz endişeliyim o yüzden

selam, ben eriyes kartal hastanesinde sezeryanla doğum yaptım. doktorum çetin arık'tı, hem doktorumdan hem de hastaneden çok memnundum. doktorum doğum öncesi ve sonrasında çok ilgiliydi. doğum sonrası hastanede kaldığım sürede hastane personeli yenidoğan bakımı konusunda çok yardımcı oldu. normal doğum ve sezeryan arasında fiyat farkı yok. umarım gerek olmaz ama bence en önemlisi yenidoğan yoğun bakım ünitesi var. sağlık güvencen varsa doğum ücreti 280 lira. sağlık güvencen yoksa 1300 lira civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. yakın zamanda orada doğum yapmış birisi olarak tavsiye ederim.

bende çetin beye gidiyorum daha iki kere gittim olumsuz bişeyini görmedim böyle giderse doğumumda kartal erciyes hastanesinde olcak ancak orda epidural yada spinal anestezi uygulanıyomu merak ettim ben ilk bebeğimi spinalle sezeryan oldum çok rahattı acaba bu hastanedede uygulanıyomu merak ettim bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…