Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kayseri Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Mehtap Beklet

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
3
0
44
Geçen yıl Mart ayında kalıcı makyaj deneyimime nanoblaiding yaptırarak başladım.Çok araştırdım ama fiyatlar çok farklıydı ben de instagramdan takip ettiğim Sibel hanıma gittim kaşımda asimetri olmuştu ve çok derin ince alındığından kaşım küsmüştü çok başarılı oldu kimse de anlamadı Bugün de dudak renklendirme yaptırdım sonucu sizle paylaşırım Kayseri’de olup da benim gibi tereddüt edenler varsa yardımcı olabiliriz birbirimize diye düşünüyorum

Kimse Kayseri için tavsiye vermemiş benim dudak rutuşum da bitti çok beğendim ağrı oluyor mu eh biraz da cildinize bağlı benim morarma da oldu ama 5 saat sonra geçti şu an biraz şiş sabaha o iniyor.İlk işlemden tecrübem var uçuk ilacı ve kreme devam ilerleyen zamanlarda foto da eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…