kayseri hüma hastanesi hakkında bilgi ?

alirem

elifim..
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
463
7
46
Kayseri
bir yakınımız temiz olmadıgını söyledi orda dogan çoçukların sakat dogdunu felan korkuyorum ama doktorumdan da memnunum bilgi verirseniz sevinirim

doktorun kim canım. ben orda gönül hanıma gitmiştim. kadın rahim içi film çekti bana kesinlikle çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. ondan sonra biri aşılamayla 2 si normal şekilde 3 gebelik yaşadım.

Hüma hastanesine hamileyken bir kez gitmiştim muayene için,ama bilmiyorum nedense hastene ortamı bana pek güven vermedi,hastane hakkında da olumsuz bi kaç şey duymuştum o yüzden vazgeçtim..

tavsiye isterseniz Kayseri Tekden Hastanesinde Op. Dr. Aytül Erdoğmuş var gerçekten harika bir doktor. çok ilgileniyor kesinlikle baştan savma iş yapmıyor ve çokta kibar saolsun..
ben ilk bebeğimi doğumda kaybetmiştim gerçi ben doktor hatası olarak görüyorum ama neyse Allaha havale ettim ikinci hamileliğimde çok titiz davrandım sordum soruşturdum ve karşıma Op. Dr. Aytül Erdoğmuş ismi çıktı. ilk başlarda temkinliydim Aytül hanıma karşı ama sonrasında gerçekten kaliteli bir doktor olduğunu anladım. doğumuda Tekden hastanesinde yaptım ortam temiz ve güzel hemşirelerde çok nazik ve ilgililer bence bir düşünün derim ..

Geçen yıl tam bugün hüma hastanesinde düşük yaptım. Doktorum Erşad Batmaz dı güler yüzlü birisi ama çok ilgisizdi düşük riskim olduğu halde yapılacak bişey yok düşerse düşer dedi öyle de oldu bi gece kanamam artmıştı ve acil gittiğimde nöbetçi doktor akif yılmaz vardı alttan kontrol etti bunu kesinlikle yapmamalıymış sonradan araştırdığımda öğrendim o ş.... in yüzünden kontrolünden 2 saat sonra düşük yaptım cahit beye gidenler çok memnun ama büyük konuşmayım yine de beni kimse ordan içeri bir daha girdiremez tavsiye istersen kesinlikle erciyes kartal hastanesinde Zeki Yılmaz ı öneririm.

ben hüma hastanesinde doğum yaptım 28,07,2012 de bebeğin kafası çıktı doktor 10 dkka sonra geldi
size bukadar söyleyim. her hastanenin bir şeyi var diye gözümü kapattım gittim ama gitmez olaydım neyse ki bebeğim
çok şükür sağlıklı

Kayseri Hüma has. Doktrum Erşad Batmaz, biz şimdilik gayet memnunuz doğumada aynı doktorumuzu istiyoruz. Tavsiye üzerine gittik, çok araştırdık, bizim gibi ikiz olan tanıdığımıza sezeyan yaptırdı onlarda memnundu. Hastanede ben itici birşey göremedim, gayette temiz titizler. Devlet hastanesine yolunuz düşerse bir bakın derim rezilliğe.

bir yakınımız temiz olmadıgını söyledi orda dogan çoçukların sakat dogdunu felan korkuyorum ama doktorumdan da memnunum bilgi verirseniz sevinirim

canım bende hastanede çalışan biri olarak sunu söyleyebilirimki herkesin kendi görüşü ama tekdeninde hümadan pek bi farfkı yok açıkcası hastaneyi sorarsan adamlarda tek kişilik oda bile yok üzerine 350 lira fark istiyorlar tıkış tıkış odalarda erkek hasta yakının bile kalamıyor yanında başka biri olunca bende hümaya cahit hocaya gidiyorum. ve sırf normal doğum yanlısı olduğu için bile gidilir. erciyesin tramam odaları falan güzel ama bi sor derim yılda kaç normal doğum yapıolar heleki zeki bey tamamen sezeryan yanlısıdtr bunların hepsini iyi araştır derim

bende kızımı hümada dünyaya getirdim 2008 yılında sezeryanla ama çok şükür bir problemi yok genellemeyelim bence yaşadığımız sorunları karalama kampanyası yapmayada gerek yok bence,tekdenin odaları hep iki kişilik ve çok küçük gerçekten rahat değil bunu söyleyebilirim

ben de erşad batmaz a gidiyorum.şimdilik çok menmunum.ablam ve arkadaşım doğumlarında gitmişlerdi çok da menmun kaldılar.temiz bir hastane.bana kirli gelmedi nedense.inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

kızlar dogum yapalı 16 ay oldu :) hastane nin temziligi hakkında çok çok temiz denilemez idare eder derecesinde ama doktorum züleyha güzelden çok memnumdum şimdi çalışmıyor orda ama kendisini tavsiye ederim :52:

Mrb arkadaşlar. Bende 2 kez düşük yaptıktan sonra uzun arastirmalar ve tavsiyeler sonucu hüma hastanesinde Dr. Erşad Batmaz'a gittim. 2 düşük yapmama rağmen ne bir test ne bir araştırma yapma gereği duydu. 3. Hamileliğin de tedaviye baslayacagiz dedi. Hamile kalir kalmaz kendilerini aradim tedbir amaçli 6 tane ilaç verdi. Kullanmaya basladim 6. Haftada kanamam basladi apar topar hastaneye gittik. Ultrasonla karnimdan muayene etti ve herhangi problem yok dedi alttan muayene etmem lazim dedi. Bakti ve düşük tehliken var istirahat edeceksin dedi ve daha evime gelmeden sancilarim basladi ve sayesinde 3. Dusugumu de yapmis oldum :(

Mrb arkadaşlar. Bende 2 kez düşük yaptıktan sonra uzun arastirmalar ve tavsiyeler sonucu hüma hastanesinde Dr. Erşad Batmaz'a gittim. 2 düşük yapmama rağmen ne bir test ne bir araştırma yapma gereği duydu. 3. Hamileliğin de tedaviye baslayacagiz dedi. Hamile kalir kalmaz kendilerini aradim tedbir amaçli 6 tane ilaç verdi. Kullanmaya basladim 6. Haftada kanamam basladi apar topar hastaneye gittik. Ultrasonla karnimdan muayene etti ve herhangi problem yok dedi alttan muayene etmem lazim dedi. Bakti ve düşük tehliken var istirahat edeceksin dedi ve daha evime gelmeden sancilarim basladi ve sayesinde 3. Dusugumu de yapmis oldum :KK43:

Bende 2013 yılında ikiz dogum yaptım doktorum hakan kaya ve cok memnun kaldım simdi 24. Haftayımmyine gamileyim ve yine aynındoktor aynı hastane tavsiye ederim

Back
X