Kayseri dünya hastanesi dogum yapan ve Dr zemine Şengül ucok A giden varmı

suzan6638

Zeynep im geliyor Alperen im abi oluyor
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
5.522
541
34
Kayseri dünya hastanesi de normal dogum yapan bese Dr zemine Şengül uçok A giden ler var mı
Bilgi lütfen
Kafam karısık

Ben ilk ogrendigim de sengul hn a gittim ama cok bekledim ve dr cok yavas hareket ediyo ama bi o kadar da hemen gondermeye calisiyo beni dinleyecek vakti yokmus gibi davrandi.ben pek begenmedim belki yanilmis da olabilirim ama suan rakip turan beye gidiyorum memnunum devamda etmeyi dusunuyorum.

Sağol cvb ıcın bugun de ıkıncı kez gıttı Dr açıklayıcı cvb ları ıyıce bılgılendırmesı güzel dı ınşl böyle devam eder
Evet bende sonuc ıcın bayagı bekledim

Dogum yaptinmi bilmiorum ama konuyu gorunce paylasmak istedim. Kesinlikle gitme ben kontrole gitmistim hamile felan degildim oyle genel okadar suratsiz karsisinda hasta yok gibi igrencc azarliyo gibi konusuyo ve yaklasimi yani kontrol ederken felan hic nazik degil. Gidiceksen eger iyice arastirda git ama ben birdaha kapisinin onunden bile gecmem gerizekali kendini bisey zanneden kadin.

Zemine hanimda dpgum yaptim kendisi ve ekibi ile super memnin kaldim sizinki sanirim o ana yada gune yansiyan birsey olmali bir kac kisile gorustum onlarında yorumlari pozitif di

Zemine hanimda dpgum yaptim kendisi ve ekibi ile super memnin kaldim sizinki sanirim o ana yada gune yansiyan birsey olmali bir kac kisile gorustum onlarında yorumlari pozitif di

Siz memmun kalmis olabilirsiniz tabiiki sonrasinda hemsire kuzenime anlatirken oda doguma girdim onunla dedi cok pozitif konusmamisti. Memmun kaldiginiza sevindim tabiiki

Hanımlar merhaba!
Dr Zemine Şengül ile ilgili deneyimimizi yazmak istedim. Kızım hamilelik sürecinde onun takibindeydi. Kızım başından beri normal doğum yapmak istediğini söylemişti Fakat 8 ay kontrolüne gittiğinde dr. Zemine bebeğin boynuna kordon dolandığını ve zaten bebeğin 8 değil 9. ayını tamamladığını 3 gün sonra hastanede sezeryanla alması gerektiğini söyledi. Kızım panikle beni arayınca İstanbul'dan apar topar Kayseri'ye geldim. Hemen başka hekimden randevu aldık. Yeni doktorumuz bebeğin gayet sağlıklı olduğunu ve hiç bir kordon dolanmasının olmadığını söyledi.(bu dr Zeminenin kontrolünden 1 gün sonra oluyor) Ayrıca bebeğin henüz 8 aylık olduğunu ve bu aşamada bebek alınsaydı ciğerleri gelişmediği için küveze yatırılacağını bize söyledi. Kısacası dr. ZEMİNE denilen kişiyi kızım dinlemiş olsadı bebeği 8 aylık ve ciğerleri gelişmeden sağlık problemleriyle dünyaya gelecek ve hastanenin küvezinde belki aylarca kalacaktı ve s. . Bir anne olarak anne adaylarıyla bunu
paylaşmak ve hastası olacak
kişilerin dikkatli olmalarını ve ya bir kez daha düşünmelerini tavsiye etmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…