Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayseri doğum evinde doğum yapanlar yorumlarrıı görüşlerini yazabilir mi? lütfennnnnnnnnnnnnn............
merhaba dogum evını bılmıyorum ama ben gecen gun huma hastanesınde dogum fark ucretı alınmadıgını okudum ıstersen bır arastır derım.tabı saglık guvencen var mı yok mu ona gore degerlendırırsın.nerde olursa olsun kolay bır dogum gecırmenı dılıyorum
sağlık güvencem var. hatta ben ebeyim, ve özellerde de çalıştım ama en iyisi devlet. özeller sadece para tuzağı vede personel çok genç ve acemi oluyor genelde doktorlar değil de. daha bir sürü sebebi var. özellerden gözüm korktu açıkçası. kayseride ki özelleri genel olarak biliyorum da doğum evini araştırıyorum şimdi doğum için.
ben de kayseri doğumevini merak ediyorum bilgin varsa paylaşır mısın?
ünv. bir giren bi daha zor çıkıyo:) bide çok yoğun tabi. ben incesuda çalışıyorum bir saatim yolda geçiyor hastaneye ulaşana kadar. doğum evi çok güzel aşamalardan geçti çok modern oldu diye duyumlar aldım ama gidip servislerini görmediğim için orda doğum yapanlar az çok bilirler diye. artık gidip ordakilerle tanışıp araşıracağım. haftaya duğum izni için gittiğimde araştıracağım artık. yine de cevbın için çok tşk. ederim
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği doktorlarından Uzm. Dr. Fatma Kaya Ataşa 27.03.2014 tarihi saat 10:30 da randevu aldım. Randevum olan gün ve saatte muayene olmaya geldim. Sıram geldiğinde içeri girdim ve benim dışımda tahminen 4 hasta daha alındı içeriye aynı anda. Benden önce de Fatma Hanımın yanında yine 4-5 hasta aynı anda bulunmaktaydı. Muayene tarafına alındığımda da sedye de muayene olan bir bayan hasta daha vardı.
Diğer hastayı yanımda muayene etti. Sıra bana geldi, muayene başladı alt bölümden ve benim canım yandı. Canımın yanmasıyla reflex olarak geri çekildim ve Fatma Kaya Ataş bana şunları söyledi: Ben naz çekemem dışarda 60 hastam daha var, madem nazlanacaksın özel doktora git benim naz çekecek vaktim yok.. Bu şekilde sert bir tonda diğer hastalar da rahatlıkla duyacak şekilde azarlandım ve ben yine de terbiyemi bozmayıp ; Kusura bakmayın, ben vajinismusu yeni yendim. dedim.
Bu hastane devletin hastanesi, bu doktor devlet kurumunda ücretli çalışan personel ve ben de bu devletin bir vatandaşı değil miyim??? Eğer bütçem özel hastaneye, özel doktorlara gitmeye yetecek olsaydı bu şekilde rencide edilmek ister miydim??? Peki bu doktorlara bu şekilde cüret ederek hastaları azarlama hakkını kim veriyor???
Sonuç olarak FATMA KAYA ATAŞ'ı katiyen önermiyorum. Hasta Hakları yönetmeliğini hiç ama hiç okumamış ve anlamamış gözlemlerime göre.
HİÇ KİMSENİN BENİM DEVLET HASTANESİNE GELMEMİ VE DEVLETİN DOKTORUNA MUAYENE OLMAMI SORGULAMAYA HAKKI YOKTUR.... SİZCE DE ÖYLE DEĞİL Mİ???![]()
![]()
![]()
çok haklısın yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten bir bayan için çok zor zaten utana sıkıla gidiyoruz
ben de hamileyim 5 aylık şimdiye kadar özele gidiyordum ama burdaki özel hastanelerin de devlet hastanesinden pek bi farkı maalesef yok o yüzden devleti araştırıyorum özgüç altun adında bi doktoru baya övüyorlar ona gitmeyi düşünüyorum en azından deneme amaçlı hayırlısı olsun hakkımızda
Doğum evi hep aynı ,4hasta griyo alma tek tek al iyi muane et demi hepside aynı saten boş ver bida gitmesinKayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği doktorlarından Uzm. Dr. Fatma Kaya Ataş’a 27.03.2014 tarihi saat 10:30 da randevu aldım. Randevum olan gün ve saatte muayene olmaya geldim. Sıram geldiğinde içeri girdim ve benim dışımda tahminen 4 hasta daha alındı içeriye aynı anda. Benden önce de Fatma Hanım’ın yanında yine 4-5 hasta aynı anda bulunmaktaydı. Muayene tarafına alındığımda da sedye de muayene olan bir bayan hasta daha vardı.
Diğer hastayı yanımda muayene etti. Sıra bana geldi, muayene başladı alt bölümden ve benim canım yandı. Canımın yanmasıyla reflex olarak geri çekildim ve Fatma Kaya Ataş bana şunları söyledi: “Ben naz çekemem dışarda 60 hastam daha var, madem nazlanacaksın özel doktora git benim naz çekecek vaktim yok.”. Bu şekilde sert bir tonda diğer hastalar da rahatlıkla duyacak şekilde azarlandım ve ben yine de terbiyemi bozmayıp ; ” Kusura bakmayın, ben vajinismusu yeni yendim.” dedim.
Bu hastane devletin hastanesi, bu doktor devlet kurumunda ücretli çalışan personel ve ben de bu devletin bir vatandaşı değil miyim??? Eğer bütçem özel hastaneye, özel doktorlara gitmeye yetecek olsaydı bu şekilde rencide edilmek ister miydim??? Peki bu doktorlara bu şekilde cüret ederek hastaları azarlama hakkını kim veriyor???
Sonuç olarak FATMA KAYA ATAŞ'ı katiyen önermiyorum. Hasta Hakları yönetmeliğini hiç ama hiç okumamış ve anlamamış gözlemlerime göre.
HİÇ KİMSENİN BENİM DEVLET HASTANESİNE GELMEMİ VE DEVLETİN DOKTORUNA MUAYENE OLMAMI SORGULAMAYA HAKKI YOKTUR.... SİZCE DE ÖYLE DEĞİL Mİ???![]()
![]()
![]()
yakın zamanda doğum evine giden muayene olan oldumu? etrafımda herkes doğum evine git özel çok para alıyor ne gerek var diyip duruyo doğum evi çok değişti diyorlar ne kadar doğru giden varsa anlatabilir mi?[/QUOTE
Merhabalar , cevap için biraz geç oldu galiba ama ben doğumevinde muayene oluyorum aylardır ve doktorum Murat Gözüküçük. Çok memnunum. Söylenilen gibi 4 hastayı birden almıyor. Biri muayene için hazırlanırken , diğer hastayı alıp dinliyor , ultrason sırasında giyinirken ve hazırlanırken sizden ve yardımcı olan görevliden başka kimse olmuyor. Tavsiye ederim. Ben çok memnunum doktorumdan.
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği doktorlarından Uzm. Dr. Fatma Kaya Ataş’a 27.03.2014 tarihi saat 10:30 da randevu aldım. Randevum olan gün ve saatte muayene olmaya geldim. Sıram geldiğinde içeri girdim ve benim dışımda tahminen 4 hasta daha alındı içeriye aynı anda. Benden önce de Fatma Hanım’ın yanında yine 4-5 hasta aynı anda bulunmaktaydı. Muayene tarafına alındığımda da sedye de muayene olan bir bayan hasta daha vardı.
Diğer hastayı yanımda muayene etti. Sıra bana geldi, muayene başladı alt bölümden ve benim canım yandı. Canımın yanmasıyla reflex olarak geri çekildim ve Fatma Kaya Ataş bana şunları söyledi: “Ben naz çekemem dışarda 60 hastam daha var, madem nazlanacaksın özel doktora git benim naz çekecek vaktim yok.”. Bu şekilde sert bir tonda diğer hastalar da rahatlıkla duyacak şekilde azarlandım ve ben yine de terbiyemi bozmayıp ; ” Kusura bakmayın, ben vajinismusu yeni yendim.” dedim.
HİÇ KİMSENİN BENİM DEVLET HASTANESİNE GELMEMİ VE DEVLETİN DOKTORUNA MUAYENE OLMAMI SORGULAMAYA HAKKI YOKTUR.... SİZCE DE ÖYLE DEĞİL Mİ???