- 23 Haziran 2021
- 1.121
- 586
- 26
Actiginiz konuya yazmistimEvet o doktoru bende duydum ama olumsuz da duydum, siz girdiniz mi bugün nasıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Actiginiz konuya yazmistimEvet o doktoru bende duydum ama olumsuz da duydum, siz girdiniz mi bugün nasıldı
Gecen sene tuncay hocaya yaptirmistik inanilmaz memnun kaldik tavsiye ederim … dr umuz da onu tavsiye etmisti zatenKızlar kayseride detayli ultrason yaptiranlar doktor onerisinde bulunabilirmi ? Tecrubeleriniz neler ?
Mehmet tayyar hocaya yaptirdim tesekkurler öneriniz icin arastiranlara fikir olurGecen sene tuncay hocaya yaptirmistik inanilmaz memnun kaldik tavsiye ederim … dr umuz da onu tavsiye etmisti zaten
Merhabalar öneren doktorunuz kimdi hangi hastaneden,ve hangi perinatologa gittiniz.bende arayış içindeyim karar veremedimYa aslinda doktorum 3 tane doktor onerdi. mehmet tayyar , tuncay özgün ve müslüm Sarıkaya bende hangisine gidecegimi bilemiyorum arastirma yapiyorum cok teşekkür ederim siz fakulteye mi gitmiştiniz ? Yoksa kendi kliniğine mi ?
Merhaba doktorum Acıbadem hastanesinde Tugçe Baykara . Ben Mehmet tayyar beye gittim kendisinin özel kliniği de var ama hüma hastanesinde de bakiyormus orada muayene ücreti daha uygun diye duyduğum icin hüma hastanesinde kendisine randevu alip gittim açıkçası iyi yorumlarda cok duydum kotu yorumlarda . Biraz tedirgin gittim ama dusundugum gibi olmadi mesleğinde iyi bir doktor zaten 25 yildir bu mesleği yaptigini soyledi mizaç olarak sert birisi diye dusunuyorum. Yarım saate yakin sürdü muayenemiz bebeğimin pozisyonu guzeldi rahatca bakabildi renkli resmini verdi . Hatta telefondanda cekmemize izin verdi yalniz video çekme olayina izin vermiyor aklima gelenler bunlar sormak istediğiniz baska birşey varsa cevaplayabilirimMerhabalar öneren doktorunuz kimdi hangi hastaneden,ve hangi perinatologa gittiniz.bende arayış içindeyim karar veremedim
Mehmet Tayyar beyi tanıyorum ilk gebeliğimden bir daha asla dedim o yüzden eledim onu,sizinle tecrübesi iyi geçmiş çok sevindim nadirdir bu durum bende Müslüm sarıkayaya randevu aldım umarım sizinki gibi iyi geçer cevap için çok teşekkür edrim.insan ister istemez tedirgin oluyor.bide kaçıncı haftada ve tok gitiiniz degilmiMerhaba doktorum Acıbadem hastanesinde Tugçe Baykara . Ben Mehmet tayyar beye gittim kendisinin özel kliniği de var ama hüma hastanesinde de bakiyormus orada muayene ücreti daha uygun diye duyduğum icin hüma hastanesinde kendisine randevu alip gittim açıkçası iyi yorumlarda cok duydum kotu yorumlarda . Biraz tedirgin gittim ama dusundugum gibi olmadi mesleğinde iyi bir doktor zaten 25 yildir bu mesleği yaptigini soyledi mizaç olarak sert birisi diye dusunuyorum. Yarım saate yakin sürdü muayenemiz bebeğimin pozisyonu guzeldi rahatca bakabildi renkli resmini verdi . Hatta telefondanda cekmemize izin verdi yalniz video çekme olayina izin vermiyor aklima gelenler bunlar sormak istediğiniz baska birşey varsa cevaplayabilirim
Yaa uzuldum sizin adiniza tuncay beyi cok oneriyorlar aslinda onada bir bakin derim 20+5 ken gitmistim sabah saatlerindeydi randevum guzelce kahvaltimi yaptim tatli bisiler yedim oyle gittimMehmet Tayyar beyi tanıyorum ilk gebeliğimden bir daha asla dedim o yüzden eledim onu,sizinle tecrübesi iyi geçmiş çok sevindim nadirdir bu durum bende Müslüm sarıkayaya randevu aldım umarım sizinki gibi iyi geçer cevap için çok teşekkür edrim.insan ister istemez tedirgin oluyor.bide kaçıncı haftada ve tok gitiiniz degilmi
Sizin takip yaptırdığınız doktor kim bu arada?Mehmet Tayyar beyi tanıyorum ilk gebeliğimden bir daha asla dedim o yüzden eledim onu,sizinle tecrübesi iyi geçmiş çok sevindim nadirdir bu durum bende Müslüm sarıkayaya randevu aldım umarım sizinki gibi iyi geçer cevap için çok teşekkür edrim.insan ister istemez tedirgin oluyor.bide kaçıncı haftada ve tok gitiiniz degilmi
Tuncay bey şehir dışında maalesef yoksa ona gidecektim,ben22 hafta oldum kaybedecek vaktim kalmadı doktorum Ülkü Aksoy muayenehanesi var Acıbadem’in yanındaSizin takip yaptırdığınız doktor kim bu arada?
Aa suan Ayni haftadayiz doktorunuzun doğum ucreti ve muayene ucreti nekadar ?Tuncay bey şehir dışında maalesef yoksa ona gidecektim,ben22 hafta oldum kaybedecek vaktim kalmadı doktorum Ülkü Aksoy muayenehanesi var Acıbadem’in yanında
Muayene ücreti 2000,doğumda Acıbadem’de olacak ama tam bilmiyorum eşim görüşmüştü.ama 45 50 bin civarı sanırımAa suan Ayni haftadayiz doktorunuzun doğum ucreti ve muayene ucreti nekadar ?