Ya aslinda doktorum 3 tane doktor onerdi. mehmet tayyar , tuncay özgün ve müslüm Sarıkaya bende hangisine gidecegimi bilemiyorum arastirma yapiyorumMerhabalar ben 6 yıl once tuncay ozgüne gitmistim o zamanlar fakultede egitim veriyordu hemde ozel muayesi vardi orada da detaylı ultrasyon bakıyordu o zaman memnun kalmıstım araştirabilirsiniz
Benim doktorum Acıbademde Tuğçe baykara tüp bebek tedavimi orda olmustum mustafa taşta şimdide onun ekibinde diye tugce hanimla devam ediyorumKendi muayenesine gitmistim fakulte de sadece ders veriyordu muayene yapmiyordu etrafimda bir cok kisi de ona gitti o zaman benim de kadın dogumcum onu onermisti sizin doktor kim merak ettim?
Bende kayseri de detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum, özel klinik fiyatlarını biliyor musunuz? Şehir hastaneleri ücretsiz mi yapıyor?Kızlar kayseride detayli ultrason yaptiranlar doktor onerisinde bulunabilirmi ? Tecrubeleriniz neler ?
Valla bende araştırma icerisindeydim acikcasi sehir hastanesi ucretsiz yapıyormus evet ama ben orayi pek düşünmüyorum. Yarın icin mehmet tayyar beye randevu aldim kendi klinigide var ama hüma hastanesinde de bakiyormus 3800 tl tek gebelik icin fiyati bu sekildeymis umarim memnun kalırımBende kayseri de detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum, özel klinik fiyatlarını biliyor musunuz? Şehir hastaneleri ücretsiz mi yapıyor?
Kızılay hastanesindeki doktora gitmiştim. Kendisinden çok memnun kalmıştım.Kızlar kayseride detayli ultrason yaptiranlar doktor onerisinde bulunabilirmi ? Tecrubeleriniz neler ?
Tuncay özgünçok detaycı bir doktor tekrar tekrar kontrol ediyor
Şehir hastanesi doktorları çok tatlılar (kendim oraya gidiyorum)
Diğer türlü öneri de bulunabilecegim hiç doktor tanımıyorum.
Ama hüma da ki doktorlar da çok iyi
Tesekkurler kizlar mehmet Tayyara almistim randevu 8.30daydi muayenem girdim ciktim çok şükürKızılay hastanesindeki doktora gitmiştim. Kendisinden çok memnun kalmıştım.
Mehmet tayyari ilk kez duydumTesekkurler kizlar mehmet Tayyara almistim randevu 8.30daydi muayenem girdim ciktim çok şükürarastiranlara fikir olur en azindan
Sevindim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTesekkurler kizlar mehmet Tayyara almistim randevu 8.30daydi muayenem girdim ciktim çok şükürarastiranlara fikir olur en azindan
Mehmet tayyari ilk kez duydum
Ben bu yorumu yazarken altta önceden hüma da olan Cemal Ünlü kadın dogum doktoru reklami cikmasi peki
Aminn cok teşekkür ederimSevindim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı doğumlar olsun canım şimdidenAynen bende ne konuşsam onun reklami cikiyor ben gittim memnun kaldim guzel baktı
Evet o doktoru bende duydum ama olumsuz da duydum, siz girdiniz mi bugün nasıldıValla bende araştırma icerisindeydim acikcasi sehir hastanesi ucretsiz yapıyormus evet ama ben orayi pek düşünmüyorum. Yarın icin mehmet tayyar beye randevu aldim kendi klinigide var ama hüma hastanesinde de bakiyormus 3800 tl tek gebelik icin fiyati bu sekildeymis umarim memnun kalırımdeneyimimi mutlaka sizinlede paylasirim