Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli EpilasyonKayseri de iğneli epilasyon yapan yer önerir misiniz?
Hayırlı günler arkadaşlar.. lütfen okuyup biliyorsanız bana öneride bulunun o kadar zor durumdayım ki artık sadece güvenilir bi el arıyorum yüzümdeki bu tüylerden kurtulmak istiyorum
temmuz sonu zaten sonrasi dugun oldu. iz kalmamisti bende. dedigim gibi bi sorun yasamadim benim kayseri den ayrilmam sikinti oldu. carsiya falan. ciknca benim icin de gezin burnumda tutuyo kayseri
temmuz sonu zaten sonrasi dugun oldu. iz kalmamisti bende. dedigim gibi bi sorun yasamadim benim kayseri den ayrilmam sikinti oldu. carsiya falan. ciknca benim icin de gezin burnumda tutuyo kayseri
sakarya/karasu dayim simdi yasaklar nedeniyle gelemiyorum. tuy yogunlugu cok fazla degil ama vardi yine de rahatsiz edecek kadar. 3 kez gittim duzensiz sekilde. en son dksi 4 tl idi zam geldigini sanmiyorum. Instagram da sayfasi da var bak istersen fikir olur. kullanici adina bakayimda