• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Kayseri de iğneli epilasyon yapan yer önerir misiniz?

yaryarennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
83
25
38
Hayırlı günler arkadaşlar.. lütfen okuyup biliyorsanız bana öneride bulunun o kadar zor durumdayım ki artık sadece güvenilir bi el arıyorum yüzümdeki bu tüylerden kurtulmak istiyorum :KK43:

Ne zaman yaptırdın canım ve iz olayı falan oldu mu
temmuz sonu zaten sonrasi
dugun oldu. iz kalmamisti bende. dedigim gibi bi sorun yasamadim benim kayseri den ayrilmam sikinti oldu. carsiya falan. ciknca benim icin de gezin burnumda tutuyo kayseri 🙄

temmuz sonu zaten sonrasi
dugun oldu. iz kalmamisti bende. dedigim gibi bi sorun yasamadim benim kayseri den ayrilmam sikinti oldu. carsiya falan. ciknca benim icin de gezin burnumda tutuyo kayseri 🙄
Yaa neredesin şimdi?Bir de tek ses mı gittin tüy yoğunluğun ne kadardı ve ücret ne kadardı canım ☺

Yaa neredesin şimdi?Bir de tek ses mı gittin tüy yoğunluğun ne kadardı ve ücret ne kadardı canım ☺
sakarya/karasu dayim simdi yasaklar nedeniyle gelemiyorum. tuy yogunlugu cok fazla degil ama vardi yine de rahatsiz edecek kadar. 3 kez gittim duzensiz sekilde. en son dksi 4 tl idi zam geldigini sanmiyorum. Instagram da sayfasi da var bak istersen fikir olur. kullanici adina bakayimda

Eklentiler

• Screenshot_20200429_224959_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20200429_224959_com.instagram.android.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 44
Back