Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar aslında ankara yada istanbul düşünüyorum ama kayseride de gerçekten güvenilir,işinin uzmanı bir estetikçi varsa alternatif olarak muayene olmak istiyorum....
slm. istanbul da verebileceğim bir doktor var. bayan doktor hemde kayserili:)) Dr. Eser Aydoğdu. ben kendisine ameliyat olmuştum arzu edersen sitesine girip inceleyebilirsin.şimdiden bol şans
ben de geçen sormuştum iki doktor buldum diye biri Eser Aydoğdu, biri Betül Erdem. sen ne ameliyatı oldun eser hnma, biraz bahseder misin, ben iki doktor arasında kararsız kaldım
slm ben meme büyütme ameliyatı oldum. inanılmaz rahat geçti ve sonuç mükemmel oldu. doktorum ameliyat sonrası da bana her konuda destek oldu, sabırla sorularıma cevaplar verdi.bu ameliyatla kendime güvenim arttı tabii ki eşimde bu durumdan çok memnun. herkese bol şans...
Bende kayseride arastiriyorum suan iki dr gorustum.onur gurbuz ve ahmet tuna eren.ikiside bilgili ilgili drlar ben henuz olmadim.ama burda olursam ikisinden birini twrcih edicem.
Begm istersen tabiki yardimci olurum bu konuda elomden geldigince.sen nezaman olmayi dusuniyosun canim.gogus dokun nasil.hangi yontemle olmak istiyosun bilgi verirsen daha ii yardimlasirz cnm.ben ekim sonu istiyorum insl.
hemen hemen hemen :))) fakat guvenilir doktor bulmak zor benim islem buyutme :))) bide utangaclik var fakat basarirsam sayet :))) aynalara bakarken mutlu olucam kendime guvenim gelicek
Benimde buyutme olucak zaten canim:) hic utangacliga gerek yok inanki yalniz degilsin ayni dertten muzdarip bisuru bayaniz burda.ismini verdigim dr larla gorusebilirsin cnm istersen birlikte bile gidebiliriz:) mesela ben yarin yine gidicem drla gorusmeye
Cnm yuz msji doldurman lazim ozel msj atmak icin.ben sana yollarim oletisim kurariz.burdada paylasabilirsin nasil bi yontem istiyosun falan cekinmwne gerek yok cnm burda herkes bu konuda yardimlasiyo birbiriyle.daha yeni oldugun icin normal tabi ama burda cok bilgi edinebilirsin tam yerindesin cnm.ameliyat ucreti eger kayseri dusunuyosan burda 4000 bin 5000 civari degisiyo.
anliorum cnm burda dusunuyorum o soyledigin isimleri muhakkak arastiracam :)) senide yoruyorum biraz kusura bakma site guzel bugun kayit oldum yavas yavas alisirim bu konulari sadece kendimle yuzlestigim içinn biraz cekingenlik var sakin unutma yarinki detaylara bakicam ins.istedigin gibi gider hersey