kayseri de doğum yapacaklar buraya hangi doktora gitmeliyim?

Canım ben bebek istiyorum gittiğim dr hüma ' da Cahit bey. Ismini çok duydum onu önerebilirim bide ayni hastanede ersad bey var. Dünya hastanesinde ibrahim bey var. Bunlar isimlerini en çok duyduğum kişiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler canım çok sağol hümada CAHİT BEYE eltim gitti oda çok memnun ama benim eşim erkek doktora gitmeme izin vermiyo:2:

Canim merhaba bence de hüma hastanesi erdal beye git Eşiniz neden izin vermiyor sanki siz ameliyata girdiğinizde 3 4 tane erkek doktor da oluyor

ah canım ahhh kıskançlıkta eşim son noktada anlamıyorum sağlıkta doktor ayırt etmem ben ama belki yeni evliyiz ondan ilerleyen zamanda geçer bu bakış acısı benden çok o araştırıyo doktoru bende kadın die her doktora gidilmez iyi bir doktor istiyoruz inş buluruz.

canım ben hüma hastanesinde züleyha güzele gittim hep memnundum ama sonra erdal beyi duydum ona giderim herhalde

Bildiğim kadarıyla Zeliha hanım Doğumevine geçmiş.orası da malum biraz zor şartlar. Ben fatma kutlusoy'a gidiyorum memorial da.çok tatlı güler yüzlü bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…