Kayseri de canlı bomba:((((((((

ciciakrep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.314
610
123
36
buraya kadar geldiler kendiyle beraber 3kişiyi öldürdü 20 den fazla yaralı var allahım yardım et

Çok geçmiş olsun canım, şimdi haberlerde okudum bende...

Kahramanmaraş’tan bomba yüklü yeşil renkte otomobille gelen terörist bu sabah 09.30
sıralarında Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü’ne saldırdı.
Terörist, kapıdaki polislerin ’dur’ ihtarına uymadan Emniyet Müdürlüğü bahçesine
daldı. Polislerin ateş açmasıyla yaralanan terörist, son bir hamleyle
otomobildeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlama sonrası ortalık savaş alanına
dönerken emniyet lojmanları ve çevredeki iş yerleri büyük zarar gördü.

Kulakları sağır eden patlamada polis memuru Ahmet Gebel ve adı henüz
açıklanmayan iki polis şehit oldu. Teröristin parçalanarak öldüğü saldırıda, görevli
polislerle, çevredeki sivillerin de bulunduğu 18 kişi yaralandı. Yaralılar Pınarbaşı
Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

ne kadar topun ucunda bir hayat yaşıyoruz olay yerine çok ta olmasa da yakın bi yerdeyim nerdeyse tüm şehir yasta

allah bu acımasızları ıslah etsin masum insanların canına kıyıyorlar birilerinin annelerini,evlatlarını,kardeşlerini,babalarını öldürüyorlar ocak söndürüyorlar .....

ve buralara kadar geldiler....
Olay kayseride olmasi ilginc. Ama her yerde var malesef . Istanbulda bile olduktan sonra. Ben bu vicdansiz insanlari kiniyorum. Buna destek verenleride. Ülkemizde su sorunu halledemedi ona aciyorum. O kadar askeri malzeme aliyorlar ama yetmiyor. Bunun dis kaynakli oldugunu düsünüyorum. Bizi birbirimize vurduruyorlar. Yazik bir cok insan var. Kürtlerede aciyorum iclerinden bir kac acimasiz vicdansiz insan bunu yaptigi icin onlarin hepsi malesef zan altindalar. cözüm bölünmekse bölünelim ama ben bunun cözüm getirecegine inanmiyorum.

şehit polisimize allahtan rahmet diliyorum,hepimizin başı sağolsun
malesefki artık nerde çıkacağı hiç belli olmuyor bu terör belasının,kendi halinde küçük bir ilçede bile bunlar oluyorsa daha ne diyeyim bilmiyorum
artık birilerinin kış uykusundan uyanması lazım,gerçekleri görsünler yeterrrr

aynen katılıyorum kürt olupta kimseye zararı olmayan insanlar da var , ayrıca yine kürt olup kürtlerden korkan onların silahıyla vurulan birsürü insan var , bilinç lazım vicdan lazım insanlık lazım....

Allah belalarını versin bunların ya.. Tez zamanda kendi çamurlarında boğulsunlar inşallah.. Rabbim, bu şerefsizleri bildiği gibi yapsın..

kayseride hiç böyle olaylar olmamıştı oralara kadar uzandılar. Ailem kayseride haberlerde görünce ödüm patladı.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
o eli kanlı vicdansız nankör yaratıkların allah belasını versin.

ne kadar topun ucunda bir hayat yaşıyoruz olay yerine çok ta olmasa da yakın bi yerdeyim nerdeyse tüm şehir yasta

geçmiş olsun canım ya hiç duymadım bende kayseriye bağlı değil ama oraya 1 saat uzaklıkta bı yerdeyimm allahıum şu mübarek günü cümlemizi korusun o itlerinde kökünü kurutsun inşalaahh dualarınızı eksik etmeyinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…