Kayseri de bayan terzisi

ey_lul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
176
36
Selam arkadaşlar kayseride yeniyim ve bildigim bir terzi yok. Önemli bir gün için elbise diktirmem gerekiyor. Dikişi kaliteli tecrübeli bi terzi arıyorum fikir verirseniz sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Butcenizi belrtirseniz size ona gore oneride bulunabilirim. Benim bildigim sirf emek parasi 1.000 tl alan da var 250 tl alanda. Umarim vaktiniz vardır cunku agustostan sonrasina siparis aliyorlar o zamana kadar dolular.[/QUOTE]
Bin tl veremem tabi de 200 250 ye kadar belki.. Agustosun 30 unda törenimiz var bayramdan sonra gidicem hemen terziye. Örneğin benim kendi memleketimde terzim vardı 150 200 liraya elbise diktiriyodum hatta cok küçük ve bakımsız bir dükkanı vardı görseniz burda dikiş mi diktirilir dersiniz ama o kadar güzel dikiyodu ki hiç göxüm arkada kalmıyodu. Burda da öyle sürekli gidebilecegim cok da abartılı fiyat istemeyen terzim olsa.

Butcenizi belrtirseniz size ona gore oneride bulunabilirim. Benim bildigim sirf emek parasi 1.000 tl alan da var 250 tl alanda. Umarim vaktiniz vardır cunku agustostan sonrasina siparis aliyorlar o zamana kadar dolular.
Bin tl veremem tabi de 200 250 ye kadar belki.. Agustosun 30 unda törenimiz var bayramdan sonra gidicem hemen terziye. Örneğin benim kendi memleketimde terzim vardı 150 200 liraya elbise diktiriyodum hatta cok küçük ve bakımsız bir dükkanı vardı görseniz burda dikiş mi diktirilir dersiniz ama o kadar güzel dikiyodu ki hiç göxüm arkada kalmıyodu. Burda da öyle sürekli gidebilecegim cok da abartılı fiyat istemeyen terzim olsa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Kusura bakmayin msjinizi yeni gordum. Erciyes evler mah.sini biliyor musunuz? Ipek saray in ilerisinde isiklari gecmede sitaş apartmani var oranin arkasinda bir terzi var. Binanin altinda hatta Aras kargo tekir subesi var. O bayan 200-250 civarinda dikiyor ve dikisi de kalitelidir. Aynen soykediginiz gibi küçük bir dukkan ama disini tavsiye ederim.

Cok teşekkür ederimm emin olun büyük bir iyilik yaptınız☺️

Merhabalar Kayseri de 500-600 tl lik bir bütçede gece kıyafeti dikebilecek bir terzi ya da moda evi arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Kizlar mrb ben talasda fiyati uygun bi terzi biliyorum.isciligi cok guzel model goturup tarif ederseniz guzel yapiyo bi gidin derim ayrica fiyatida cok uygun talasta evraka tea house karsisinda sok marketin ara sokaginda Gul terzi adi bi gorusun derim

Arkadaşlar merhaba . Hamile elbisesi diktirmek için bir yer arıyorum. Tavsiyesi olan var mı? Çok uçuk ücretler istemeyecek bir yer mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…