• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri burun estetiği tavsiye

thoughtgful

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
16
0
1
25
Merhaba kayseri şehir hastanesi veya üniv hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı? Burnumı yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızım napıcam bilmiyorum :(

Sercan yucele arkadasimin arkadasi ilk kayseriye geldiginde gogus ve burun yaptirmis ve cok memnun kalmis. Arkadasim liplift yaptirdi dikisi cok kotuydu sanki kaza gecirmiste acilde yapilan dikis gibiydi. Zigzag seklinde buyuk dikisler vardi. Annemin arkadasi goz kapagi ameliyati olmus memnunmus ve estetik konularina da cok hakimdir kendisi. Arkadasimin kardesi 7-8 yil once fakultede irfan beye olmus ve gercekten cevremde begendigim en iyi burun estetigi diyebilirim fakat onceki burnunu bilmiyorum

Arkadaşlar iyi bir hoca bulan var mı aranızda ben ahmet tuna beyi biliyorum kliniğinde 2 sene önce ben aldırdım bir sorun yaşamadım ama burun için pişman olan bir çok yorum gördüm saffet beye muayne oldum ama bazıları onun hakkında da olumsuz yorum yapmış çok kararsızım ve yazdan önce yaptırmam lazım ahmet bey 15.000 tl ye apıyormuş mehmet metini duydum 13 civarı dedi pahalı geldi :((

Arkadaşlar iyi bir hoca bulan var mı aranızda ben ahmet tuna beyi biliyorum kliniğinde 2 sene önce ben aldırdım bir sorun yaşamadım ama burun için pişman olan bir çok yorum gördüm saffet beye muayne oldum ama bazıları onun hakkında da olumsuz yorum yapmış çok kararsızım ve yazdan önce yaptırmam lazım ahmet bey 15.000 tl ye apıyormuş mehmet metini duydum 13 civarı dedi pahalı geldi :KK43:(
Ben Mehmet Metin beyi düşünüyorum yani şuan bütçem olsa hiç düşünmeden ona yaptırırdım ki yaptırıcamda bi kaç ay içinde. Görüşmeye de gittim kendisiyle çokiyi ilgili bir doktor instagram hesabında çok fazla örnek ameliyat var bakabilirsiniz bence Kayseride en iyisi bana göre bi inceleyin derim bana 12 dedi bu arada

Ben Mehmet Metin beyi düşünüyorum yani şuan bütçem olsa hiç düşünmeden ona yaptırırdım ki yaptırıcamda bi kaç ay içinde. Görüşmeye de gittim kendisiyle çokiyi ilgili bir doktor instagram hesabında çok fazla örnek ameliyat var bakabilirsiniz bence Kayseride en iyisi bana göre bi inceleyin derim bana 12 dedi bu arada
Bende bugün tekrar bi görüşmeye gideceğim Saffet Örs 10 Bin dedi kötü olduktan sonra uyguna yapmasının anlamı yok bi bakalım inşallah fiyatta yardımcı olur

Sercan yucele arkadasimin arkadasi ilk kayseriye geldiginde gogus ve burun yaptirmis ve cok memnun kalmis. Arkadasim liplift yaptirdi dikisi cok kotuydu sanki kaza gecirmiste acilde yapilan dikis gibiydi. Zigzag seklinde buyuk dikisler vardi. Annemin arkadasi goz kapagi ameliyati olmus memnunmus ve estetik konularina da cok hakimdir kendisi. Arkadasimin kardesi 7-8 yil once fakultede irfan beye olmus ve gercekten cevremde begendigim en iyi burun estetigi diyebilirim fakat onceki burnunu bilmiyorum
Sercan yücel için ameliyat tarihini cok geç tarihlere veriyormul diyenler var bilginiz var mı acaba

Aynen bende duydum o doktorları ama çok da iyi yaptıkları söylenemez ve o doktorlar fakültede baya uzun bi süre sonra veriyolar randevuyu bir iki sene ileri tarihte veriyorlar en az
Sercan yücel için mi dediniz acaba bir iki yık sonraya veriyor diye. Ameliyat tarihini mi

Bende bugün tekrar bi görüşmeye gideceğim Saffet Örs 10 Bin dedi kötü olduktan sonra uyguna yapmasının anlamı yok bi bakalım inşallah fiyatta yardımcı olur
Eğer olmadıysanız saffet beyi kesinlikle düşünmeyin iki kere burnumu o kadar para alıp ikisinde de berbat etti. Asla özür dilemedi çok ukala bir tavırla uğurladı. Şimdiki aklım olsa çoktan dava açmıştım kendisine

Back