Kayseri Buluşuyooor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün ağzınız iyi alıştı herhalde ortada nick mick kalmadı kızlarrrr. :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

Topik açtım kızlar. zemuszemus

cokk güzel cıkmısınızz.. masaallaaahh hepinizeeee

canımm beenim akşam cay bahcesinin o tarafta idim müzik falan da varr.. dedim ki ulaaa noolur ki şimdi olsaydı şu buluşmaa

zemuszemuskaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
enneeemmm:) bahcedemiydin olaaa. ya işte sensiim gör halimii o vakıtlara kaaa geziyom da bi günün içinde normal saatte cıkamıyom

Çok güzel çıkmışız övünmek gibi olmasın... kaydirigubbakcemile5 Topiğe kayınvalidem de girerse hepimize hayran kalır kaydirigubbakcemile3
Fotoğrafları çeken, organizasyonu yapan, gelen herkese teşekkürler.. Çok güzel bi gündü benim için..
En yakın zamanda tekrarını bekliyorum :lepi:
Devdas keşke senle de tanışabilseydik. Tam biz kalkmışız sen gelmişin heralde..

kızlar buluşmaya gelemedim çok üzgünüm söz vermiştim gelirim demiştim ama işte bazen hesaplarımız hayatımıza uymuyor.
biliyorsunuz ben hamileyim ve memlekete gelmek için belki de son şansımdı. başka sebepler de var burda anlatamayacağım...
tatlıcık bana küsmüş galiba lütfen küsme. gelmeyi gerçekten çok istiyordum, işte elimde olmayan sebeplerden dolayı böyle oldu.
neyse öptüm sizi kayserinin fıstıkları Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…