E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Listee....................
Sensi
Diloom
Rapunzel_82
Seçkin38
Melony
Yokmu arttıran
tatlıcık?
meloni_m?
Sabah namazından sonrada buluşsak olur.:mymeka: Ben gece gidecem ozman saat uymazsa siz buluşun bendenizle bende sonra bulusurum.:umursamaz:inşallah tamam ulaa.ama 12 olmasın barii saat 10 gibi yapsak şunuPP
Gel gelGene mi bulusma varr ay ins gelmeye calisacamm kucagimda sipamla
RAPUNZEL MELONY BULUŞUYONUZ DEMEK HE
KISKANDIM ŞİMCİK SİZİ:kedi:
Sabah namazından sonrada buluşsak olur.:mymeka: Ben gece gidecem ozman saat uymazsa siz buluşun bendenizle bende sonra bulusurum.:umursamaz:
Gene mi bulusma varr ay ins gelmeye calisacamm kucagimda sipamla
Sabah namazından sonrada buluşsak olur.:mymeka: Ben gece gidecem ozman saat uymazsa siz buluşun bendenizle bende sonra bulusurum.:umursamaz:
Gel gelağlamaz bu sefer.
Alışmıştır bize :roflol:
Sende gelll Şeniz kıskanma :kedi:
ulennnnnnnnn ne buluşması o gün benim kınam var hepiniz oraya geleceksiniz valla karışmam yıkarım ortalığı söylüyorum işte 27 si kına 28 i de düğünüm var kocasinan tesislerinde hepinizi bekliyorum ona göre
çay bahçesi iyi olur evet. hem aık hava koku falan da yok. midem bulanmasın aman gününüzü rezil etmeyim :roflol: bi güzel tostumu da yerim cokacimcoookBence guzeldi, baska nerde yapabiliriz ki sicakta acik havada guzel olur,
hem akpak yine tostunu alir yer. :roflol:
Akpak da gelirim dedi, camdankalp38 de gelebilir belki?
Ben gelirim ozman ağustos 10da yanındayım :jeyyar:canım çok isterdim ama ben isatnbuldayımyerimseniben
ulennnnnnnnn ne buluşması o gün benim kınam var hepiniz oraya geleceksiniz valla karışmam yıkarım ortalığı söylüyorum işte 27 si kına 28 i de düğünüm var kocasinan tesislerinde hepinizi bekliyorum ona göre
RAPUNZEL MELONY BULUŞUYONUZ DEMEK HE
KISKANDIM ŞİMCİK SİZİ:kedi:
Ben gelirim ozman ağustos 10da yanındayım :jeyyar:
Bigün yolun düşer belki canım Kayseriye ozman bi buluşmada snein için ayarlarız Şeniz
:1ninca: Saat kaçta.
Ben akşam 7de işe gelecem senağlama
senceee:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?