Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sevgili Mavitanecıq,seninle tanışmaktan çok memnun oluruz.Kayseriye geldiğinde mutlaka görüşelim.KK de sanırım başka Kayserililerde vardır.Umarım onlarda katılırlar.
ben özleyen izmirliyim ama kayseride oturuyorum......şimdi izmirdeyim haftaya tatil bitiyo gelince arzu eden olursa görüşelimmmm ..:eyes: :eyes: :eyes: :eyes:
bende Nevşehirliyim kayseriye komşuyum yani bir hafta önce Nevşehirdeydim Alışveriş için annemler kayseridelerdi bu arada soyismimde bizim meşhur dağımızdan geliyor erciyes:)
Evet arkadaşlar bencede okullar açılmadan kış telaşı başlamadan bir yerde buluşalım.Kayseripark güzel bir fikir.konu bu gün netleşirse akşama kadar herkes konu ile ilgili fikrini belirtsin.herkese selamlar.:razz:
merhaba belissimo,bende aslen Bünyanlıyım ve ailem orada ama ben işim dolayısı ile Kayseri'de kalıyorum.Tatilde geldiğinde görüşelim.Ben Kayseride KASKİ'de kimyager olarak çalışıyorum.selam ve sevgilerimle
hazırım, hemennn :) hafta içi en erken 5'te katılabilirim,hafta sonu da pazar günleri nöbetim var bu 2 hafta için. bana da uygun bi saate ayarlarsanız memnuniyetle gelicem :))