Kayseri///38

nesehabe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
80
0
59
Kayseri Erciyes,sucuk,pastırma ve Bünyan,Yahyalı ,Hacılar halısıyla herkese merheba.:bigrazz:

Hemşerim merhaba,yoksa kk'da ikimiz mi varız Kayserili.Ben Kayseri merkezdeyim.Hatta KASKİ'de kimyagerim.Yolun düşerse beklerim.sevgilerimle.

ben de burdayım ama ankarada oturuyorum...ben geleyim tanışmaya kabul ederseniz...

Merhaba sevgili Mavitanecıq,seninle tanışmaktan çok memnun oluruz.Kayseriye geldiğinde mutlaka görüşelim.KK de sanırım başka Kayserililerde vardır.Umarım onlarda katılırlar.

ben özleyen izmirliyim ama kayseride oturuyorum......şimdi izmirdeyim haftaya tatil bitiyo gelince arzu eden olursa görüşelimmmm
..:eyes: :eyes: :eyes: :eyes:

evet evet görüşebiliriz:) çok hoş bi buluşma olurdu diye düşünüyorum:) bana özelden ulaşırsınız artık bi zahmet di mi hanımlar:)

bende Nevşehirliyim kayseriye komşuyum yani bir hafta önce Nevşehirdeydim Alışveriş için annemler kayseridelerdi bu arada soyismimde bizim meşhur dağımızdan geliyor erciyes:)

AYYYYY BENDE VARIM YA KAYSERİMİZ DEYİNCE AKAN SULAR DURUR ZENGİNLER MEMLEKETİ PASTIRMA CENNETİ VS VS

ya hadi buluşalım cumartesi kayseri parkta ne dersiniz????

pastırma diyarının güzel hatunları hadi buluşalım artık ne dersiniz????cevaplarınızı bekliyorum....:eyes: :yes: :laugh:

Evet arkadaşlar bencede okullar açılmadan kış telaşı başlamadan bir yerde buluşalım.Kayseripark güzel bir fikir.konu bu gün netleşirse akşama kadar herkes konu ile ilgili fikrini belirtsin.herkese selamlar.:razz:

ben de kayseriliyimmm.izmir de oturuyorum ama.aslen bünyanlıyız ailem kayseri merkezde.yazları bir ay kadar orada kalıyorum.selamlar arkadaşlar...

merhaba belissimo,bende aslen Bünyanlıyım ve ailem orada ama ben işim dolayısı ile Kayseri'de kalıyorum.Tatilde geldiğinde görüşelim.Ben Kayseride KASKİ'de kimyager olarak çalışıyorum.selam ve sevgilerimle

merhaba belissimo işe bak bende izmirliyim ama kayseride oturuyorum....şimdiii sen benim için boyoz ye bende senin için mantı yyiyim okey.....

hazırım, hemennn :) hafta içi en erken 5'te katılabilirim,hafta sonu da pazar günleri nöbetim var bu 2 hafta için. bana da uygun bi saate ayarlarsanız memnuniyetle gelicem :))

slm betüşş

bi buluşamadık kayserililer. neyse artık bayramdan sonra görüşelim. aç aç oturulmaz ki şimdi :) .

msn adresim [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR] kayseri park avm buluşması ayarlayalım bir akşam ne dersiniz?

X