Kaynvalidem oluma Sahur da "Erite yap, yesin tok tutar" dedi

E

EU3

Ziyaretçi
kayınvalidem ogluma sahurda erişte yap yesin tok tutar dedi :1shok::1shok:
bu ne şimdi eşimin adını söyeleyerek yapta yesin dedı.
ne yanı ben taş kökümü yicem bana sende ye demedi
napım ben bu kayınvalideyi şimdi nasıl zihniyet bu kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kardeşimmm.
yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar

not:kızlar son zamanlarda bır derdım var da böyle konular çok moda olduya bende geyik bölümüne acayım dedım
söylelen söz gercek ama ben öle buyutmedım nolmuş demiş eşim tum gun çalışcak gelcek evıne ekmek getircek biz evdeyız bi suyla bile oruç tutarız
bide oğlu tabi düşüncek canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığı çok ayıp eşin yicekte sen ona mı bakıcakmışın kayınvalidenizi kınıyorum kaydirigubbakcemile3

ohooooo canım seninki yine hafif vakka. daha neler neler görenler var :)
ogluna düşkün bir anne belliki... boşver bişey deme... söyledikçe büyüyor bu tür olaylar...
sen eşinle ilgilen o ne derse desin... alan almış satan satmış. evlenmeden önce bol bol erişte yedirseymiş ooluşuna :KK70:

ohooooo canım seninki yine hafif vakka. daha neler neler görenler var :)
ogluna düşkün bir anne belliki... boşver bişey deme... söyledikçe büyüyor bu tür olaylar...
sen eşinle ilgilen o ne derse desin... alan almış satan satmış. evlenmeden önce bol bol erişte yedirseymiş ooluşuna :KK70:

hiç ya anasının evınde yeşeymişte gelseymiş-tatlicadiarzu- ben mı yedırcem canım erişteyı töbe töbee

taş olasıca edepsiz
bunlar hepsi böle anam
bütün kaynanaların köküne kibrit suyu
bunları gömücen üstünede kireç dökücen :nazar:

soruyorum sizlere bu devirde bu laf böyle kayınvalideyı napmalıyahuu
bakım geyık bölümüne açtım ama bu olaygercek az önce yarım saat teld ekonuştuk kayınvalidemle sahurda napcan dedı erişte yapta yesın dedı bu kadar daolurmu kardeşim yaa

iyi demiş valla ben de erişte yiyodum eskiden bi arkadaşımlan öğrenciyken hakket tok tutuyor. Adamcağız aç kalmasın ana yüreği dayanamıyo. Sen ne yersen ye kadın kısmı hele hele gelin kısmı aç kalmaz:eek:lmaz::eek:lmaz: (imza kayınvalide adayızemuszemus)

Son düzenleme:
çok sinirliyim çok sinirimden:nazar::nazar: peynır ekmek yıyorumm

Cok iyi yapiyorsun arkadasim...yanina birde domates neyin kesseydin kuru kuru yiyip kabiz olmayasin sakin....:1hug:

Kayinvalidene gelince...yuhhh diyorum....bu nasil bir zihniyet nasil bir düsünce tarzi..bu ne dingil hayat...bu ne rezil hayat....ayolll...:kızgın:

Kesinlikle mesaneni ay mesafeni koru arkadasim.....esinede sahurda zikkimin kökünü ye demeyi unutma....:mymeka:

iyi demiş valla ben de erişte yiyodum eskiden bi arkadaşımlan öğrenciyken hakket tok tutuyor. Adamcağız aç kalmasın ana yüreği dayanamıyo. Sen ne yersen yer kadın kısmı hele hele gelin kısmı aç kalmaz:eek:lmaz::eek:lmaz: (imza kayınvalide adayızemuszemus)

kayın validesın yaondna böle konuşuyondımı yoksa sen benım kayınvalidemmısın

Cok iyi yapiyorsun arkadasim...yanina birde domates neyin kesseydin kuru kuru yiyip kabiz olmayasin sakin....:1hug:

Kayinvalidene gelince...yuhhh diyorum....bu nasil bir zihniyet nasil bir düsünce tarzi..bu ne dingil hayat...bu ne rezil hayat....ayolll...:kızgın:

Kesinlikle mesaneni ay mesafeni koru arkadasim.....esinede sahurda zikkimin kökünü ye demeyi unutma....:mymeka:

öle diyem canım yapem erişteyı ustunedezıkkımın kokundne koyem anan yesın dedı dıyem en iyisibennn

desin ne var ki yap o yesin sen bak dememis ya,
yapinca senin de yiyecegin kesin taktik vermis iste daha ne:icecream:

adi kaynana iste, agzini acsa kabahat :eek:

Güzelim sende desydin ki kocam napsın erişteyi ben ona he sahur da elceğizlerimle gözleme açıcam.... zemuszemus

kızlar son zamanlarda bır derdım var da böyle konular çok moda olduya bende geyik bölümüne acayım dedım
söylelen söz gercek ama ben öle buyutmedım nolmuş demiş eşim tum gun çalışcak gelcek evıne ekmek getircek biz evdeyız bi suyla bile oruç tutarız
bide oğlu tabi düşüncek canım

X