Nişan Kaynımın Nişan Bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

plnergn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
376
77
123
İstanbul
Selam kızlar... ben evleneli 4 sene oldu evin en küçük gelini bendim simdi nasip kısmet olursa bir elti daha alıyoruz. Ocak 20 de kaynimin düğünü var. Biz gelin için nişan bohcasını nişandan önce götürmüştük bugün de damat bohcasi geldi.Kaynana görümce ve eltilere de bohça çıktı.

Hayırlı olsun da almak kelimesini çok düşünerek mi yazdınız acaba demekten kendimi alamadım.Bir kadın bunu nasıl der onu da anlamadım.Bohça reklamı mi bu şimdi ne sordunuz onu da anlayamadım.Anlayissiz gunumdeyim herhalde

Almak... tamamen o anlık yazdığım bir cümleydi pek düşünmedim açıkçası. Büyüklerimiz demez mi gelin aldım damat aldım o acıdan yazmıştım böyle bir geri bildirim alacagimi düşünmemiştim. Kendi söz nişan dönemlerim de çok fazla konu açıp diğer yeni evlenecek arkadaşlardan fikir alıp kendim de tecrübelerimi paylaşmıştım. Uzun zamandır bu tarz bi sohbette bulunmadığım için ve belki bu hazırlıklarda olanlar varsa yardımcı olmak amacıyla açmıştım konuyu. Soru sormadım sadece soru sormak için de konu açıldığını dusunmuyorum nacizane fikirlerim bunlar düşüncenize saygım var.

Bir elti daha alıyoruz :) :) Marketten ekmek alıyoruz der gıbı :) :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…