Kaynımın dugunu oldu bıttı kızlar sukurr buda resımler

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
37
İstanbul
kızlar kaynımın dugunu dıye bı konu acmıstım kıyafet secımım ne olsun dıye derdım var konusuna acmıstım o yuzden konu kaspatıuldı alakasızlasıyto resımler yorum gerek yok burda baska konu acmamm solendı o yuzden actım yenı konu hıcbı baslıga uymayan yerıne yazdım umarım ıslınmes konum

neyse dıgıtal foto heycandan sıtrweden kullnamadık bu da foto dan telden cektım eklıyorum resımlerı tıpımı merak emıstı asrkdaslarım nasıl olcaksın resım eklersın dmeıslerdı eklıyı verıcem ama bukadar ıdare edıceksınız

deıdgım gıbı fotodan cektım resmı bukadar oldu kusura bakmayın askımla dansa ederken kı resmı hallettım sımdı daha sonra aksam da takı takarken eltım ve kaynımla(gleın damat yanı ) lan resmımı eklerım ıı kotu yorum beklıyorum sızlerden sımdıden sevgıler canlarrhihoyyythihoyyyta.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım ayakkabı sorunu vardı,ama bu ayakkabı kıyafetinle güzel durmuş canım, çok hoş olmuşsun ve sözlünle de çok yakışmışsınız..ALLAH nazarlardan saklasın..

COKK TESSKURLER CNM BU AYAYKKABI EVDE VArıd topuklu dıyer cesaret edemnıyordum

bende görmüştüm kıyafetini o gün pek birşeye benzetememiştim ama bugün gayet güzel olduğunu gördüm. ayakkabılarlada süper olmuş.

bende görmüştüm kıyafetini o gün pek birşeye benzetememiştim ama bugün gayet güzel olduğunu gördüm. ayakkabılarlada süper olmuş.

askolsun kız nasıl bısı benzetemdın uzarıme gıyınmıstk ckeınmıstım fotoları askıda falan deıldıkı gıyınmıstım sadece yuzumden asagısını ckeıp rsım ekleyıp konu acmıstım
tessekkur ederım yorumun ıcın cnm

çok güsel olmuşsunuz.sakın yanlış anlamayın lutfen ama kaynınıızın düğünü için çok sade olmamışmısınız??????????????

QUOTE=incisu;4316421]çok güsel olmuşsunuz.sakın yanlış anlamayın lutfen ama kaynınıızın düğünü için çok sade olmamışmısınız??????????????[/QUOTE]

cnm kaynım dıyorum ama tam kaynım deıl yanı konustugum cıktıgım cıddı dusun dugum kısnın aılecek gorustugfumuz yanı sozlu denılecek skeılde olan bı ılıskım var yanı ekrke arkdasımın abısnın dugunuydu evlı degılım kı yada nısnlı abııyemı gıınseydım :S

yaaa ebişim yanlış anlama. resimler falan pek net değildi galiba o yüzden.ama şimdi süper olduğunu itiraf ettiiim.

elbıse super sız supersınız masallah resımlere bakcm dıe boynum eğrı kaldı desem normalı yok muydu anacım
bıde o düğünun neşesı cok tatlı masalah kımın ayy hele kolundakılere bayıldım benım gıbı altın bılesık hastası herhall kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…