Kaynımdan nefret ediyorum...

ya bu kısmı anlayabilmen için konuyu baştan anlatmam gerek..adam zaten eşim ve benim yanımda kadınlara zaafı olduğunu,topuklu ayakkabı sesi duyduğunda aklına başka şeyler geldiğini hiç utanmadan söylemişti.adam zaten hasta sapık..ayrıyaten kendimi eleştirdim zaten sen iyi okumuyorsun belliki birde bana normalmiş gibi anlatıyorsun yazıyorsun iyi okursan anlarsın..kaynımdan okadar nefret ettimki kendime yakışmayacak bir davranış sergiledim yazdım okusana..zaten hiçbir işe yaramadı yaptığım şey

anlattiklarinizin hicbiri birbirini tutmuyor bende onu diyorum niye bastan yazmiyorsunda sonradan ekledin bunu simdi?
yaptiginiz hic tasvip edilecek birsey degil.
ben kaynimi msnime ekliyecem sonra onunla cirkin muhabbetlere giricem ardindan agzindan laf alicam bunu esimle paylasacam ve kendimi hakli goricem ne abes ne cirkin bir durum bu.
ayrica kayniniz sizi sevmek zorunda degil. kendinizi esinizin ailesine sevdirmek icin ugrasmayin esiniz sevsin yeter.hep kayninizin hayatindan bahsediyorsunuz ornekler veriyorsunuz ama kimbilir siz neler yapiyorsunuz .

sen okuduklarını anladığından eminmisin?sana beni onayla demedim zaten iyi oku..yazdıklarım kopuk çünki konu uzun..çirkin muhabbete girdiğimi yazmadım..çirkin muhabbete o girerken msn yi kapatıyordum yazdım ya 5 dk sürüyordu konuşma diye..bu yazdığımıda anlamazsan başka türlü konuşucam senle..yada yorum yapma anlamıyorsan ok?

elti ve kayın sorunu bana ailemdeki sorunları hatırlatıyor...bu sebebten dolayı annem 30 yıldır huzursuz...hiiiiç görüşülmediği halde....çünkü zamanında ben doğmadan ve ilk doğduğum zamanlarda çok çektirmişler anneme...bu yüzden elti kelimesinden bile nefret ederim....Allaha şükür bir eltim olmıycak....hep bunu istemiştim Allah gönlüme göre verdi:Saruboceq:

senin meselene gelince bence öyle mail adresi falan alıp adamla muhattap olman bu tür şeylerle uğraşman çok gereksiz olmuş....ne gerek vardıki böyle bişeye...sevmiyorsan görüşmezsin...eşin bu konuda ne tür bir tavır takınıyor bilmiyorum ama ben olsam kızardım öyle msn adresi alıp yazışmalara faln

çok geç oldu acaip uykum var arkadaşlar,uykusuzluktan da saçmalayabilirim kusura bakmayın..burayı ben iç dökme yeri olarak görüyorum..kimse kimseyi burada tam olarak anlayamaz.nekadar yazsan da olaylar kopuk olur.o yüzden kimse hakkında tam olarak karar vermeyin..hele burada tartışmak bana gülünç geliyor.ben sadece içimi dökerim okadar..2 yıllık bir mevzu buraya sığarmı bir düşünün bakalım

ben yazdiklarinizi gayet iyi okuyorum hanimefendi
sizi onaylamadigimi zaten en bastan belirttim. siz sanirim sadece onaylanmak icin bu konuyu actinizsengözlerimebaksanab
en basta yazdiklarinizi iyice bir okuyun bakalim neler yazmissiniz.
cirkin muhabbete girdiniz girmediniz beni alakadar etmez cunku zaten bu iliski lackalasmis.ben bunu anladim.neden kaynina kendini farkli biri olarak tanittinki.
istedigim zamanda yorum yapabilirim bu forum sana oldugu gibi herkese acik bir yerdir.

kaynımla şuanki ilişkime gelince ,,hep beraber bir karar aldık hiçbirşey olmamış gibi davranıcaz eşimin hatrı için onlar bana ben onlara rol yapıyorum artık,eşimin yanında onlar bana gülüyor ben onlara ben bunu öğrendim evliliğimde rol yapıucakmışsın..bir arkadaş eşin kızmadımı yazmış mail adresi alığına diye..dedim ya size her konu buraya sığmaz hangi birini anlatayım kızmaz olurmu oda ayrı bir mevzu neyse önemli olan sonuçlardır..SONUÇ benim görünürde akrabam var,kalbimde ise hiçbirinin yeri yok

kusura bakma eflatun81 ama bende sana anlam veremedim pek... bir oyun oynamisin ve sonunda üzülen taraf sen olmusun.. kimin senin hakkinda ne düsündügü o kadarda önemlimi...

yoo gayette güzel okudum
kendini eleştiriyor olman yaptığın hareketin doğruluğunu kanıtlamaz
adam ister kadınlara düşkün olur ister eşini aldatır bu seni neden ilgilendiriyor onu anlayamadım
merak ettiğim asıl konu 50 yaşındaki abisiyle nasıl bir muhabbete girebildinki bu kadar lafı ağzından aldın
ha birde bunu eşine nasıl söyledinde normal karşıladı

eyvallah!!! dediğin gibi olsun hanfendi

arkadasim madem öyle halin var mevzu uzun oturacaksin uzun uzunnnnn yazacaksin okumak isteyen okuyacak ve sana ona göre yorum yapacak simdi sen kesik kesik anlatiyorsun sonrada söyleydi böyleydi diye ilave yapiyorsun... onaylamayanlarada ayrica firca atiyorsun... burda herkes seni hakli görmek zorunda degil...

MıRAYHALE ya gece gece güldürdün beni..eşin bunu nasıl normal karşıladı diye Yazmışsın ya bak ne dicem sana,Böyle yazman için(bak burayı iyi oku şimdi) EŞıM YAPTIĞIM HAREKETı NORMAL KARŞILADI YAZMAM LAZIM. anlayabildin mi?kısacası yargılamadan önce yaptığım davranışın öncesi ve sonrasında neler olduğunu bilmeniz gerek .bilmeniz için ise sayfalarca metin yazmam gerek..buna göre dolaylı yollardan hakaret etmek yerine sadece yorum yapmalısın..yada soru sorabilirsin..ha buarada beni haklı çıkarın demedim ben kendimi eleştirdim zaten ben hırsımın kinimin kurbanı oldum,tongaya kendi kendime düştüm,bu intikam herşeyi yaptırabilir yeterki şeytana uy

estafurullah ne fırçası ne haddime..gece geç olduğu için hemde okuyanları sıkmamak için uzun uzun yazmadım..biara yazıcam beni doğrulamanız için değil,mevzuya açıklık getirmek için ama geç oldu esneye esneye bir hal oldum.teşekkürler herkese arkadaşlar

evet bende aynen bunu merak ediyorum .insan kaynini tabiki msnine ekleyebilir bu cok normal sonucta aileden biri ama neden kendini farkli tanitip agzindan ne sekilde laflar alindi burasi gercekten cok cirkin.
dahasi bunu esine nasil anlatabildi.

evet bugunlerde bu moda konu acanlari iyide olsa kotude olsa haklida olsa haksizda olsa onaylamamiz gerekiyormus

MıRAYHALE neolur beni onayla sen onaylamazsan ne olur benim halim :) hadi öptüm uyuycam biara tam başlık tam konu olarak yazıcam bunu bakalım ozamnki yorumun ne olacak şekerim ..

ben esin bunu nasil normal karsiladi diye birsey yazmadim karistirdin herhal.onu baska bir arkadas yazmisti.uykulusun belli git yat yarin devam edersin konulara hikaye eklemeyi.

bak neler yazmissiniz.1 hafta gunde 5 dakika yazisma sonucta siz bu adamla kendi oz kayninizla msnden yabanci biri gibi flort etmissiniz.
burdada esine anlatmissin ama gerisini yazmamissin demekki esin cok tepki vermemis bu duruma yoksa esimde bana kizdi vs. diye bir cumle sykistirirdin buraya bence.esinde kardesinin soylediklerini tek tek sana anlatmis baksana. demekki ailede normal bir durum bu.

eflatun eşin bunu nasıl normal karşıladı yazan benim
öncelikle amacım tartışmak seni yargılamak değil bunu baştan belirteyim
hele hakaret hiç değil dolaylı yoldanda olsa hakaret ettiğimi sanmıyorum
sadece olayın bizlere aktardığın kadarıyla anladığım şekilde yorum yapıyorum
inan bana olayın gidişatı veyahutta kaynının karakteri nasıl olursa olsun bana yaptığın hareket hiç bir şekilde mantıklı gelmiyor gelemiyor hiçbirşekildede haklı olduğunu düşünemiyorum
eşime durumu anlattım demişsin sadece o kadar gerisini anlatmadığın nasıl normal karşıladığını merak ettim o kadar
konu açarken farklı yorumlarada açık olmak gerek herkes haklısın iyi yapmışsın çok doğru demez diyemez öyle olsa zaten konu açmanın ne mantığı olur herkez senin gibi düşünüyor olur zaten
nese uzatmayım ben yorumumu yaptım başkada birşey yazmayacam
tartışma dönüşmesini istemiyorum

valla senin esin bunu hos karsilamamakla kalmis sadece... benimki olsa beni parca parca dograr ve kargoyla aileme gönderirdi canim.....alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…