bu yuzdenmi kayninizi sevmiyorsunuz o nisanlisi menfaatci diyemi.
anlattiklariniz cok kopuk bence sizde sutten cikma ak kasik degilsiniz.
yok artık
valla hatayı önce kendinde aramalısın işin gücün yok gittin sırf adam için msn adresi aldın sonrada adamı işlettin adam sapıkça konuşmalara girdiğine göre konuşmanın gidişatı nasıldı Allah bilir
yetmedi tüm bunlar normalmiş gibi oturup bunları anlatıyorsun
düşünüyorum düşünüyorum elle tutulur bir yanı yok
eğer bizi işletmiyorsan kusura bakma ama nese boşver oda bana kalsın
anlattiklarinizin hicbiri birbirini tutmuyor bende onu diyorum niye bastan yazmiyorsunda sonradan ekledin bunu simdi?
yaptiginiz hic tasvip edilecek birsey degil.
ben kaynimi msnime ekliyecem sonra onunla cirkin muhabbetlere giricem ardindan agzindan laf alicam bunu esimle paylasacam ve kendimi hakli goricem ne abes ne cirkin bir durum bu.
ayrica kayniniz sizi sevmek zorunda degil. kendinizi esinizin ailesine sevdirmek icin ugrasmayin esiniz sevsin yeter.hep kayninizin hayatindan bahsediyorsunuz ornekler veriyorsunuz ama kimbilir siz neler yapiyorsunuz .
karısı ortalığı karıştırıyor arkadan konuşarak fişekliyor o adamı kendisi geri çekiliyor.o pis adamda eşimin ve benim üzerimize geliyor.büyük olduğu için hep biz altta kalıyoruz..karısı ise olaylarda hiç suçu yokmuş,sadece kaynım ve benim problemimmiş gibi davcranıyor.gelince yüzüme gülüyor benimle konuşmaya çalışıyor eşimin ve kaynımın yanında ama yalnızken merhaba bile demiyor,birde benim yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuşuyor..çok ilginç yaa..2 yıllık evliliğimde tek kavga sebebimiz kaynım ve eltim oldu 1 kere bile kavgamız yoktur eşimle allahınızdan bulun ne diyeyim..
sen okuduklarını anladığından eminmisin?sana beni onayla demedim zaten iyi oku..yazdıklarım kopuk çünki konu uzun..çirkin muhabbete girdiğimi yazmadım..çirkin muhabbete o girerken msn yi kapatıyordum yazdım ya 5 dk sürüyordu konuşma diye..bu yazdığımıda anlamazsan başka türlü konuşucam senle..yada yorum yapma anlamıyorsan ok?
ya bu kısmı anlayabilmen için konuyu baştan anlatmam gerek..adam zaten eşim ve benim yanımda kadınlara zaafı olduğunu,topuklu ayakkabı sesi duyduğunda aklına başka şeyler geldiğini hiç utanmadan söylemişti.adam zaten hasta sapık..ayrıyaten kendimi eleştirdim zaten sen iyi okumuyorsun belliki birde bana normalmiş gibi anlatıyorsun yazıyorsun iyi okursan anlarsın..kaynımdan okadar nefret ettimki kendime yakışmayacak bir davranış sergiledim yazdım okusana..zaten hiçbir işe yaramadı yaptığım şey
ben yazdiklarinizi gayet iyi okuyorum hanimefendi
sizi onaylamadigimi zaten en bastan belirttim. siz sanirim sadece onaylanmak icin bu konuyu actinizsengözlerimebaksanab
en basta yazdiklarinizi iyice bir okuyun bakalim neler yazmissiniz.
cirkin muhabbete girdiniz girmediniz beni alakadar etmez cunku zaten bu iliski lackalasmis.ben bunu anladim.neden kaynina kendini farkli biri olarak tanittinki.
istedigim zamanda yorum yapabilirim bu forum sana oldugu gibi herkese acik bir yerdir.
arkadasim madem öyle halin var mevzu uzun oturacaksin uzun uzunnnnn yazacaksin okumak isteyen okuyacak ve sana ona göre yorum yapacak simdi sen kesik kesik anlatiyorsun sonrada söyleydi böyleydi diye ilave yapiyorsun... onaylamayanlarada ayrica firca atiyorsun... burda herkes seni hakli görmek zorunda degil...
yoo gayette güzel okudum
kendini eleştiriyor olman yaptığın hareketin doğruluğunu kanıtlamaz
adam ister kadınlara düşkün olur ister eşini aldatır bu seni neden ilgilendiriyor onu anlayamadım
merak ettiğim asıl konu 50 yaşındaki abisiyle nasıl bir muhabbete girebildinki bu kadar lafı ağzından aldınha birde bunu eşine nasıl söyledinde normal karşıladı
arkadasim madem öyle halin var mevzu uzun oturacaksin uzun uzunnnnn yazacaksin okumak isteyen okuyacak ve sana ona göre yorum yapacak simdi sen kesik kesik anlatiyorsun sonrada söyleydi böyleydi diye ilave yapiyorsun... onaylamayanlarada ayrica firca atiyorsun... burda herkes seni hakli görmek zorunda degil...
MİRAYHALE ya gece gece güldürdün beni..eşin bunu nasıl normal karşıladı diye Yazmışsın ya bak ne dicem sana,Böyle yazman için(bak burayı iyi oku şimdi) EŞİM YAPTIĞIM HAREKETİ NORMAL KARŞILADI YAZMAM LAZIM. anlayabildin mi?kısacası yargılamadan önce yaptığım davranışın öncesi ve sonrasında neler olduğunu bilmeniz gerek .bilmeniz için ise sayfalarca metin yazmam gerek..buna göre dolaylı yollardan hakaret etmek yerine sadece yorum yapmalısın..yada soru sorabilirsin..ha buarada beni haklı çıkarın demedim ben kendimi eleştirdim zaten ben hırsımın kinimin kurbanı oldum,tongaya kendi kendime düştüm,bu intikam herşeyi yaptırabilir yeterki şeytana uy
kızlar bendeki bu nefret bundan 6 ay önce kendime yakıştıramadığım bir hareket yapmama sebep oldu.şimdi kendimi eleştiricem.
bundan 6 ay önce bir msn adresi aldım.kaynımın msn adresini ekledim hemen kabul etti.kasınlara zaafı olduğunu bildiğim için kadınsı bir msn adresi aldım.adamla 1 hafta yazıştım ama her yazışma 5 dk sürdü.çünkü konuyu uzattığımda adam sapıklaşmaya başlıyordu.şöyleydi böyleydi derkeennn öyle bir konuştumki kendi hakkımdaki düşüncelerimi onun ağzından öğrendim.beni kardeşine akıştırmadığını,çirkin bulduğunu kardeşine boşa bu kızı dediğini öğrendim.
hemen akşam eşim öğrendiğim bu üzücü konuşmayı anlattım.eşimi sıkıştırdım üzerine gittim.abin sana boşa onu dedimi diye sordum..kızlar meğer evliliğimizn ilk 3 ayında kaynım eşime her sabah benim dedikodumu yaparmış,o kız sana yakışmıyor sen kariyerlisin,sen bir rusla bir ingizle bile evlenebirdin nerden buldun bunu güzel değil dermişşş..düşünebiliyormusunuz sırf beni güzel bulmadığı için eşime boşa diyormuş..ben bunu öğrendikten osnra onlara hep ters davrandım,suratımı astım sert davrandım..sonra arkamdan konuşmaya başladılar orda burda öğretmen olmuş da davranmayı bilmiyor dediler..ben kızgındım onlara engel olamadım kendime görmek istemedim onları..sonra ona mail attım.artık arkamdan konuşma ne istiyorsun benden ,ben eşimle anlaşıyorum derdin ne dedim..bana bir sürü hakaret etti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?