Kaynımdan nefret ediyorum...

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
merhaba..gece gece yine aklıma o şeytan adam geldi,içimi sizlere dökmek istedim biliyorum birçaresi de yok,yine de yazmak rahatlamak istedim.bir türlü dinmedi ona nefretim..Bu nefret beni çok rahatsız ediyor,çünkü nefretin sonu yok sadece çoğalıyor dahada çok..Eşimin hatrına katlanıyorum ona ve karısına..adını bile duymak tüylerimi diken diken ediyor işte okadar nefret ediyorum..
Neden toplumumuz bu hale geldi nerede akrab:çok üzgünüm:alık ,nerede değerlerimiz,neler oluyoır bize ...artık akrabana da güvenemiyorsun,samimi olamıyorsun,o bile sırtından vuruyor..off of çok canım sıkılıyor kızlar:çok üzgünüm:

benim kayınlarım çok küçük. biri 8 diğeri 15 yasında. umarım ilerde iyi olurlar. ama sanmam. aile beni pek sevmez. onlarında sevceğini sanmam.boşver canım aklına getirmemeye çalış. uzak durman yeterli. seni mutsuz eden herkesten uzak dur. unutmaki en kötü hastalıklar stresten. bence sallama

yazsam uzun hikaye ama onunla aram iyice açıldı..mailleşerek kavga ettim onunla bana hakaret etti,ben yinede hakaret etmedim.adam 50 yaşında ben 28.eşim maillerimi okudu zorla özür diletti ondan maille özür diledim,o özür dilemedi..nefret ettiğim adamdan özür diledim ya,sanıyorki ondan korktum bilmiyorki eşim zorla özür diletti..nefret ediytorum sendennnnnnnnnnn

karısı ortalığı karıştırıyor arkadan konuşarak fişekliyor o adamı kendisi geri çekiliyor.o pis adamda eşimin ve benim üzerimize geliyor.büyük olduğu için hep biz altta kalıyoruz..karısı ise olaylarda hiç suçu yokmuş,sadece kaynım ve benim problemimmiş gibi davcranıyor.gelince yüzüme gülüyor benimle konuşmaya çalışıyor eşimin ve kaynımın yanında ama yalnızken merhaba bile demiyor,birde benim yapmadığım şeyleri yapmışım gibi konuşuyor..çok ilginç yaa..2 yıllık evliliğimde tek kavga sebebimiz kaynım ve eltim oldu 1 kere bile kavgamız yoktur eşimle allahınızdan bulun ne diyeyim..

iki kaynim var biriyle aram iyi digeriyle yaklasik 7 yildir konusmuyorum,, sebebi ise eltim dogum yapmis ve biz yurtdisinda yasadigimiz icin ve aile baglari pek iyi olmadigi icin günler sonra duyduk.. gözun aydin diye aradigimda telefonu suratima kapatti gec kaldim tabiiki aramakta beyefendiyi... bende senmisin bunu bana yapan dedim ve o gunden beri konusmuyorum... esime dedimki senin abin ne yaparsan yap ama benim öyle bir abim yok dedim.... simdi cok rahatim.. dünyanin sonu degil sonucta..

insan iliskileri artik eskisi gibi degil cok zorlasti.
ne yazikki yeri geliyor insanin oz anasi babasi sahiplenmiyor bu forumdada cok gordum bunu.
o yuzden kimse icin kendinizi uzmeyin .sadece kendi yuvaniza bakin.

benimde 2 kayınım var birim eşim gibi polis bize yakın digeri bekar kayınlarımın zararlarını görmedim ama eltimmmm çok fenaaa ortalıgı karıstırmayı çok seviyo benide sinir ediyo sonrada işin içinden cıkıveriyo arada sırada bende ondan dertliyim ama görüyomki eltiler hep böleymiş....akannehir akannehir
su söz varya kuma kumayı cekmiş elti eltiyi çekememiş....hakkatten dogruymuş heee....:gitme: :gitme:
ben ne yapsam ne alsam ne etsem aynısını yapıyo ediyo kıl oluyommm artıkkk........klava: klava: klava:

kızlar bendeki bu nefret bundan 6 ay önce kendime yakıştıramadığım bir hareket yapmama sebep oldu.şimdi kendimi eleştiricem.
bundan 6 ay önce bir msn adresi aldım.kaynımın msn adresini ekledim hemen kabul etti.kasınlara zaafı olduğunu bildiğim için kadınsı bir msn adresi aldım.adamla 1 hafta yazıştım ama her yazışma 5 dk sürdü.çünkü konuyu uzattığımda adam sapıklaşmaya başlıyordu.şöyleydi böyleydi derkeennn öyle bir konuştumki kendi hakkımdaki düşüncelerimi onun ağzından öğrendim.beni kardeşine akıştırmadığını,çirkin bulduğunu kardeşine boşa bu kızı dediğini öğrendim.
hemen akşam eşim öğrendiğim bu üzücü konuşmayı anlattım.eşimi sıkıştırdım üzerine gittim.abin sana boşa onu dedimi diye sordum..kızlar meğer evliliğimizn ilk 3 ayında kaynım eşime her sabah benim dedikodumu yaparmış,o kız sana yakışmıyor sen kariyerlisin,sen bir rusla bir ingizle bile evlenebirdin nerden buldun bunu güzel değil dermişşş..düşünebiliyormusunuz sırf beni güzel bulmadığı için eşime boşa diyormuş..ben bunu öğrendikten osnra onlara hep ters davrandım,suratımı astım sert davrandım..sonra arkamdan konuşmaya başladılar orda burda öğretmen olmuş da davranmayı bilmiyor dediler..ben kızgındım onlara engel olamadım kendime görmek istemedim onları..sonra ona mail attım.artık arkamdan konuşma ne istiyorsun benden ,ben eşimle anlaşıyorum derdin ne dedim..bana bir sürü hakaret etti ..

insan iliskileri artik eskisi gibi degil cok zorlasti.
ne yazikki yeri geliyor insanin oz anasi babasi sahiplenmiyor bu forumdada cok gordum bunu.
o yuzden kimse icin kendinizi uzmeyin .sadece kendi yuvaniza bakin.

çok haklsıın..ama çok üzülüyorum insanın insana ihtiyacı oluyor güvenebileceği birilerini ,akrabalarını görmek istiyor,offf haklsıın belkide beklenti içinde olduğumdan böyle sadecek endimi ve yuvamı düşünmeliyim değilmi

neden boyle birsey yaptiniz ki?yani neden bir msn adresi alip kayninizi msninize ekleme ihtiyaci hissettiniz?
yaptiginiz cok yanlis kendi huzurunuzu kendiniz ellerinizle bozmussunuz bence.
ne gerek vardiki bunlari ogrendiniz ne oldu yine birsey yapamiyorsunuz ama sadece intikam hirsiyla doldunuz .

yaaa kardesi sevmiş almış evlenmiş ona neymiş senle alıp veremedigi ne yaniii hakkatten psikolojik rahatsızlıgı var galiba psikiyatra ihtiyacı var bence bu kayınconunnn:mymeka:

akrabalık diye birşey yokmuş herkes menfaatçiymiş bunu evlenince anladım..başka bir konu anlatayım eşimin yeğeni nişanlı iken bizde nişanlı idik..önce o nişanlanmış..kız bana bir cana yakın davranıyorduki beni yağlıyor ballıyordu anlatamam size okadar yağlar yaktıki..tabi bukadar iltifatın karşılığı olmalıydı dimi ,,bir gün bana mesaj attı benden kontör istedi.şaşırdım kendi nişanlısı dururken benden istiyordu .bende göndermedim bilmiyorum dedim..bir gün eşim ona düğün hediyesi etek alacaktı..kız hiç bir eteği beğenmiyor bizi saatlerce uğraştırıp en pahalı eteği aldı güya hediye..ilginç dimi..sonra eve dönerken kulağıma dediki yenge adet oluyorum pedim yok şu markete girelim dedi.tamam dedim..kız bi sürü ped ve 7 tane iç çamaşırı aldı sonrada bana dediki ben cüzdanımı evde bırakmışım sen zaten öğretmensin sende para olur yenge ödesene dedi.ben yine şok oldum..bu menfaat değil de ne arkadaşlar

zaten kendimi eleştirdiğimi yazmıştım eğer böyle yapmasaydım,onun hasta fikirlerini öğrenmemiş dolayısı ile canım bukadar sıkılmıyacaktı

yok artık
valla hatayı önce kendinde aramalısın işin gücün yok gittin sırf adam için msn adresi aldın sonrada adamı işlettin adam sapıkça konuşmalara girdiğine göre konuşmanın gidişatı nasıldı Allah bilir
yetmedi tüm bunlar normalmiş gibi oturup bunları anlatıyorsun
düşünüyorum düşünüyorum elle tutulur bir yanı yok
eğer bizi işletmiyorsan kusura bakma ama nese boşver oda bana kalsın

bu yuzdenmi kayninizi sevmiyorsunuz o nisanlisi menfaatci diyemi.
anlattiklariniz cok kopuk bence sizde sutten cikma ak kasik degilsiniz.

Canım böyle birine hiddetletmekte gayet haklısın, fakat neden ondan msn yoluyla laf aldın tamam birşeyleri ilk ağızdan almak maksat ama diğer ilk kızdınlığın sebep neydi. Bu tarz olayları kafamıza taktıkça moralimiz bozuluyor stres evliliğimize kötü yansıyor aslında bir becerebilsek hiç kimsenin bu tarz olumsuz eleştirilerini umursamayı her şey daha güzel olacak.

ha burarada kaynım eşimin bir rus alman ingiliz kızla evlenmesini istiyor demiştim ya kendi oğlu bir alman sevgili buldu almanya da,istanbula gelmişlerdi evlenmeyi düşünüyorlarmış ..oğlu babasını baba yerine koymuyor.al sana alman kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…