insan iliskileri artik eskisi gibi degil cok zorlasti.
ne yazikki yeri geliyor insanin oz anasi babasi sahiplenmiyor bu forumdada cok gordum bunu.
o yuzden kimse icin kendinizi uzmeyin .sadece kendi yuvaniza bakin.
kızlar bendeki bu nefret bundan 6 ay önce kendime yakıştıramadığım bir hareket yapmama sebep oldu.şimdi kendimi eleştiricem.
bundan 6 ay önce bir msn adresi aldım.kaynımın msn adresini ekledim hemen kabul etti.kasınlara zaafı olduğunu bildiğim için kadınsı bir msn adresi aldım.adamla 1 hafta yazıştım ama her yazışma 5 dk sürdü.çünkü konuyu uzattığımda adam sapıklaşmaya başlıyordu.şöyleydi böyleydi derkeennn öyle bir konuştumki kendi hakkımdaki düşüncelerimi onun ağzından öğrendim.beni kardeşine akıştırmadığını,çirkin bulduğunu kardeşine boşa bu kızı dediğini öğrendim.
hemen akşam eşim öğrendiğim bu üzücü konuşmayı anlattım.eşimi sıkıştırdım üzerine gittim.abin sana boşa onu dedimi diye sordum..kızlar meğer evliliğimizn ilk 3 ayında kaynım eşime her sabah benim dedikodumu yaparmış,o kız sana yakışmıyor sen kariyerlisin,sen bir rusla bir ingizle bile evlenebirdin nerden buldun bunu güzel değil dermişşş..düşünebiliyormusunuz sırf beni güzel bulmadığı için eşime boşa diyormuş..ben bunu öğrendikten osnra onlara hep ters davrandım,suratımı astım sert davrandım..sonra arkamdan konuşmaya başladılar orda burda öğretmen olmuş da davranmayı bilmiyor dediler..ben kızgındım onlara engel olamadım kendime görmek istemedim onları..sonra ona mail attım.artık arkamdan konuşma ne istiyorsun benden ,ben eşimle anlaşıyorum derdin ne dedim..bana bir sürü hakaret etti ..
neden boyle birsey yaptiniz ki?yani neden bir msn adresi alip kayninizi msninize ekleme ihtiyaci hissettiniz?
yaptiginiz cok yanlis kendi huzurunuzu kendiniz ellerinizle bozmussunuz bence.
ne gerek vardiki bunlari ogrendiniz ne oldu yine birsey yapamiyorsunuz ama sadece intikam hirsiyla doldunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?